Čavoš: Porážky nás nepoznamenaly, spíš nahecovaly

03.06.2020, 21:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Čavoš je přezdívka Čmovše?

Reagovat
Puskas

Čavošviliho.

Reagovat
Kepy_FCB

z Čuvaše

Reagovat
JeséRodriguez

Šulc včera krásná asistence + měl velký podíl i na druhém gólu

Reagovat
veikko

Jo, konečně se do toho dostává. V Opavě ani v první polovině sezóny v Budějovicích to nebylo vůbec ono. Akorát mě trochu štve, že skoro všichni naši talentovaní hráči se nejlépe cítí buď jako CM nebo AM, prostě křídla, beci nic (Hložek sice křídlo hraje, ale je spíš útočník). Ještě teda brankářů máme dost.

Reagovat
JeséRodriguez

To jsem si taky říkal, že máme hodně talentovaných hráčů, ale všichni střed zálohy. Asi by stálo za to v repre upravit herní styl. Takovej Jankto sice na tom křídle má slušný zápasy, ale pořád bych raději hráč něco jako diamant. Jinak třeba stopeři, to je tragédie. Z těch mladších třeba Plechatý a Zima zatím moc nepřesvědčují, Chaluš taky nic moc. Uvidíme, co ten Heidenreich. Sadílek by se snad mohl zabydlet na LB, tam bychom ho potřebovali více. Ale myslím, že náš nároďák čekají zase lepší časy.

Reagovat
veikko

Tak on střed zálohy je stejně v podstatě to nejdůležitější. Zimovi bych dal čas. Zatím to sice není žádná paráda, ale učí se a u stoperů je to z velké části o zkušenostech. Co si pamatuju EURO U19, tak Heidenreich a Zima bylo to jediné, co v našem týmu za něco stálo. Chaluš opravdu stagnuje, kdo ví, co za tím je. Mně napadlo, že by mohlo do budoucna sedět kromě diamantu i 4-3-3 (4-3-2-1), prostě něco, kde máš posílený střed zálohy, což bude naše největší síla. A opravdu by bylo fajn, kdyby Sadílkovi ten LB sednul, ale v zápasech, které jsem viděl (U21 a jeden zápas PSV), tak to tam od něj žádná sláva nebyla.

Reagovat
JeséRodriguez

Jasně, ti stopeři potřebují čas. Je dobře, že už teď hrají základ v předním klubech ligy. Heidenreich by mohl jít někam hostovat do Serie B třeba. To rozestavení by se určitě nabízelo. Bucha v lize asi dlouho nezůstane, nadějně v lize vypadají třeba i Hložek, Šulc, Hellebrandt, Matoušek, Kaloč, Karabec, Beran, Buchta, Drchal, Holík, atd., venku je třeba Žambůrek. Sadílek se mi v U21 na LB taky moc nelíbil, ale v PSV tam v pár zápasech, které jsem měl možnost vidět, hrál dobře.

Reagovat
veikko

Nezapomínal bych na Janoška, ten má na to být kreativním CM, který chodí i do zakončení. Nevypadá to zle, otázka, kolik z nich se opravdu prosadí. Z mladých křídel, která hrají, už jsou to ale jenom Žitný, Vaníček, Vodháněl (u něj si nejsem jistý postem) a Pleštil, což žádná paráda není. Nejméně by nás měli trápit gólmani. To je post, který je pořešený ještě na dlouho.

Reagovat
JeséRodriguez

Určitě jsem těch hráčů zapomněl víc, třeba i Krále. Časem by to od zálohy po útok mohlo v repre vypadat nějak takhle: Bucha, Souček, Král - Šulc/Jankto - Schick, Hložek. Ale uvidíme, kolik hráčů naplní potenciál. Docela i věřím tomu mladému Kozákovi ze Sparty. Každopádně ta naše liga už je zajímavá jen skrz tyhle mladé hráče. S gólmanama souhlas, tam máme teď jistotu, a do budoucna jsou zajímaví určitě Jedlička, Trmal, dobře si zatím vede i ten mladej z Příbrami.

Reagovat
veikko

Jo, takhle na papíře to vypadá super, od reality jsme zatím vzdálení. Koho myslíš tím mladým Kozákem? Tam fakt někdo takový je nebo sis ho spletl s Karabcem?

Reagovat
JeséRodriguez

Jojo, uvidíme, kdo se nakonec prosadí. https://www.livesport.cz/hrac/kozak-matyas/ERcXQVW9/

Ale už by měl začít hrát pravidelně aspoň za béčko. Jinak ke Karabcovi, já věřím tomu, že udělá lepší kariéru než Hložek.

Reagovat
veikko

Čím víc talentů, tím lépe. Hlavně bych byl hrozně rád, kdyby se podařil vybojovat postup na MS 2026, tam by tahle generace byla v ideálním věku. Navíc s tím rozšiřováním je to reálnější než donedávna. EURO je sice fajn, ale MS je prostě něco víc.

Reagovat
JeséRodriguez

MS by to určitě chtělo, když bude rozšířené. Hlavně ať co nejvíce těch hráčů naplní potenciál.

Reagovat
Kucka

V první půli jeden z nejhorších přímáků, co jsem viděl

https://mobile.twitter.com/SadilekTomas/status/1268225747149377541

Reagovat
Pablos

proč, na ragby dobrej kop

Reagovat
Puskas

Nad.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele