Castillejo se vrací do španělské ligy, z AC Milán ho získala Valencia

12.07.2022, 20:46
Aktuality
Samuel Castillejo se dočkal odchodu z AC Milán. Španělský křídelník loni v italském klubu jenom paběrkoval a jeho jméno bylo v souvislosti s odchodem skloňováno už hodně dlouho, úspěch nakonec v tomto ohledu slaví Valencia...

Sedmadvacetiletý křídelník dříve zářil v dresu Villarrealu a u Rossoneri nenaplnil očekávání. Během čtyř sezon odehrál 113 soutěžních zápasů, dal deset branek a na patnáct nahrál. Noční můrou se stala loňská a pro slavný klub mistrovská sezona, během níž Castillejo naskočil jenom k pěti zápasům.

Castillejo ve Valencii prošel zdravotní prohlídkou a podepsal tříletý kontrakt. Španělský klub zaplatí minimální odstupné, další finance bude moci doplatit díky bonusům.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (58)

Přidat komentář
didosh

Konečně!Genaro Grazie....díky ať se daří

Reagovat
bobis21

Jeden z hráčů, u kterých si až při článku že odchází vzpomeneš, že v kádru ještě je

Reagovat
AC.Milan

Papiiiir odchod oteviram sampanskyyyy díky za stastny přispění k rozhodnutí proti Hellasu, to je tak vše, ale ať se daří

Reagovat
smazaný uživatel

Super :)) Přál bych kdyby se Valencie vrátila zase na vrchol. Bylo by hodně zajímavý kdyby si to vzal na starost Abramovic

Reagovat
Mass

To je jediná možnost, jak by se Valencie mohla někam vrátit. Ty doby, kdy se vešla s budgetem do top20 na světě už sou dávno pryč. https://www.footballtransfers.com/en/transfer-news/es-la-liga/2021/09/la-liga-salary-limit-cap-every-club-revealed-barcelona-forced-slash-costs

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je masakr že je Valencia poslední

Reagovat
didosh

Celta a Sevilla

Reagovat
LesyJePan

Zbohom legenda!

Reagovat
10

Koulibaly blízko Chelsea. Takže o jedno jméno jako náhradu za De Ligta méně, i když zrovna on byl mission impossible od začátku.

Ligu každopádně opustí její (podle mě) 4 nejlepší stopeři během jednoho okna.

Reagovat
danko10

V poslednej sezone ten postupny kvalitativny prepad ligy subjektivne razantne zrychlil, ale toto mercato zatial vyzera tak, ze dalsi rocnik bude volny pad.

Reagovat
10

Vnímám to bohužel stejně, volný pád je přesný výraz. A jestli měl někdo v minulým období nějaký náznaky optimismu o vzestupu calcia, tak ho tohle léto asi dost rychle vrátí na zem...

Reagovat
LAM

Vrátil se Big Lukaku

Reagovat
10

vidíš, větší symbol úpadku ani nemusím hledat

Reagovat
Pipo123

Reagovat
fRRR

De Ligt, Koulibaly, Skriniar... ?

Reagovat
JeséRodriguez

Chiellini...jen nevím, jestli bych tam počítal zrovna de Ligta

Reagovat
fRRR

Joo, jak odesel pryc bez prestupu, tak jsem to nejak vytesnil

Reagovat
EZ

Skriniar odchadza?

Reagovat
Eichel

je tam veľmi vážny záujem PSG a vzhľadom na blížiaci sa koniec kontraktu je to docela pravdepodobné, že pojde

Reagovat
smazaný uživatel

Liga jako celek upadá, ale na druhou stranu Juve, Inter, AC slušně sestavují týmy. Jestli přivedete ještě toho Zaniola a povede se vám ukořistit i zajímavý jména do obrany, tak to bude docela sestava All star až budou všichni ready. A odchod Škriniara mě tolik nezabolí v případě, že přijde Bremer.

Reagovat
10

Jaká all star sestava má na krajích Alexe Sandra s Danilem?

Na tom týmu je pořád tolik práce, až to není hezký. A ta situace na stoperu se teď ještě zkomplikovala, jako kdyby nestačilo, že už předtím byla neadekvátní.

Reagovat
smazaný uživatel

Sandra by chtělo nahradit, ale Cuadrado na pravym beku se mi vždycky líbil, tedy především směrem dopředu. Jinak se obávám, že nám vyfouknete Bremera a podepíšete ještě nějaký zajímavý jméno z domácí soutěže a budete v topu. Útok jste vyřešili, zálohu to samé.

Reagovat
10

Pokud nepřijde někdo z PL a Bremera nevyfoukne během dne, jako tomu bylo s Koulibalym a Chelsea.

Vypadá to, že jeden z těch dvou týmů (Inter a Juve) poslouží Cairovi jako užitečný idiot se šponováním ceny. Bremer pro Juve určitě není zase taková jistota, protože za ty peníze (čekám 50m+) jde pořád o hráče, co nikdy nehrál evropskej pohár a co odehrál 1 top sezonu v systému, kterej má do toho v Juve dost daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Danila už beru jako zkušenýho hráče na pár minut, ale do základu s ním Allegri snad nepočítá. To by byl fail

Reagovat
RKBoy

čo sa inak so Sandrom stalo? v lige je skoro rovnaký čas ako Koulibaly a ešte 2-3 roky dozadu sme oňho mali stále velký záujem, teraz by ho zobralo prinajlepšom v PL mužstvo zo stredu tabulky.

Reagovat
10

totálně vyhořel už tak minimálně 3 sezony zpět, to je chodící mrtvola

s jeho platem 6m čistýho ročně ho právě nevezme nikdo ani z PL

Reagovat
Pipo123

Príde mi že ta stopérska kvalita ide dolu v každej lige, alebo je to len taká nostalgia a viac sa mi páčili stopéri v minulosti, zrovna Chielo bol už takým posledným mohykánom v tomto. Nie je moc kde brať a trošku lepší stoper (Bremer) stojí 50+,

Reagovat
garruklol

Souhlasim, taky mi prijde celkova kvalita ve vsech ligach na stoperech slabsi a slabsi.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
cresposuper

Zase ten trosku lepsi stoper si mazal na chleba vsetkych utocnikov v lige

Reagovat
10

na druhou stranu mu bude 26, nikdy nehrál poháry, nemá nic odehráno v repre...a hlavně to byla jeho první opravdu povedená sezona, tu minulou to byl lepší průměr, předminulou naprostá tragédie

za 40m bych to risknul, protože byl opravdu dominantní, ale cokoliv nad tuhle částku už je jen pro PL...a taky víme, jak hráli všichni tyhle hráči, co vyletěli v Toru

Reagovat
cresposuper

Staci sa pozriet na Van Dijka, ktory to mal do istej miery podobne. Ja by som ho nepodcenoval, ta dominancia mi prisla uplne vynimocna.

Reagovat
10

souhlasím, teď jde o to, jak moc to bylo způsobený kvalitou těch protihráčů třeba Vlahoviće za tu sezonu podobně vymazalo několik stoperů, nejen Bremer se Škriniarem...

zároveň z pohledu Juve je dost otazník, jak bude hrát v čtyřčlenný obraně, z vaší pozice bych se tolik nebál

Reagovat
10

vnímám to stejně, ale je to už delší dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini prodloužil do 2027, můžete ho mít za 40 mil, to se vyplatí!

Reagovat
vilp

Jestli Koulibalyho nahradí ten Kim z Fenerbahçe, tak by je to podle mě nemuselo zas tak oslabit.

Reagovat
10

je dobrej? vůbec neznám

ale podle Di Marzia má blíž do Rennes...

Reagovat
vilp

Líbí se mi moc, fyzicky, inteligenčně, takticky i technicky. Prakticky krom nezkušenosti v Evropě nemá slabinu, na Asiata fakt úkaz. A ten Kvara, kterýho teď Neapol podepsala, může být taky velkej válec.

Reagovat
ACSeRw!n

vybornej hrac.. nepochopitelne misto nej dostaval prednost Leao

Reagovat
Morgue

Jestli máš takový názor, tak pak rozumím tomu proč je Sparta tam kde je..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Berna v Torontu.

Reagovat
10

v 28 letech krásně ukázal svoje ambice

Reagovat
Nuno čomes

Dostane nasypáno + bude tam mít kámoše + nemusí hrát střed tabulky v Itálii za malé peníze. Jednoduché.

Reagovat
danko10

OT: Rimske okienko.

Liga nam startuje o mesiac a tak uz pomalicky zaznievaju hlasy, ze mercato moc nevychadza. Realne by ale mozno bolo optimalne krotit ocakavania, z viacerych dovodov.

1. Supiska je extremne siroka a Rim fakt nie je Juventus, toboz v sucasnej ekonomickej realite. Pod zmluvami je stale kopa mrtvej vahy za strasne peniaze. Villar, Perez, Diawara, Kluivert, Reynolds etc. Tychto frajerov imho nie je mozne spenazit. Potom su tu ludia, ktorym to zatial tak uplne nelepi a ktorych by stalo za to skusit radsej rozchodit, nez hodit do klasickej rimskej spiraly hostovaciek bez pridanej hodnoty. Somurodov, Kumbulla.

2. Vlanajsi net spend bol 103 milionov a skoncilo sa na siestom mieste...

3. Uz v tejto sezone boli naznaky, ze Mourinho chce pracovat s mladymi, ktori na oplatku ukazali nejaky potencial. V tomto by bolo dobre pokracovat.

4. Jedine diery, ktre bolo treba zalepit boli nahradny brankar a zdvojenie praveho beka. Svilar so Zekim prisli na zaciatku pripravy, takze uloha splnena.

5. Zo zalohy vypadli Miki s Oliverom. Prisiel Matic, ktory by, okrem pocetneho dorovnania, mal byt schopny plnit ulohy, ktore nezvlada Cristante, ani Veretout. Vacsi ice time by mohol dostat maly Bove (vid bod 3).

6. Jedine assety, ktore maju realny trhovy potencial su Tammy, Pelle a Zaniolo. Tammy, podla mna, da este minimalne sezonu a ak sa mu podari podobne, ako tato, Chelsea aktivuje pravo spatneho odkupu. On sam teraz nema dovod odchadzat. Je jednotka v utoku, ma vyborny vztah s trenerom a fanusikovia ho miluju, ako malokoho. Pelle po dvoch rokoch tahanic podpisal kontrakt a zda sa, ze to mysli s dlhodobym kapitanovanim vazne. Takze nam zostava Nicolone, ktory, podla vsetkeho, chce ist do Juve. Chapem emocionalnu stranku veci, ale jednak jeho herny prejav je, mierne povedane, nepresvedcivy. Zdravotny zaznam ma nabity a recou cisel - 50 mega za 2+5 v lige a hororove xG / neexistujuce xA rovna sa nie je o com.

7. Ked sa streli Nicolone, mohol by byt priestor na nejake realne posilnenie kadra. Hodne sa pisalo o Guedesovi, ale to je kridelnik, co by znamenalo prechod na, s najvacsou pravdepodobnostou, 4231. Jednak by nam ale chybali dalsi dvaja kridelnici a jednak by to bolo plytvanie potencialom, Spinu so Zalem. Plus mam v hlave este zivu spomienku na stopersku dvojicu Mancini - Iba a uz to nechcem nikdy zazit. Keby som zil v svete podla danka, kupil by som Frattesiho a dal mu Mikiho minuty a nasledne by som poslal Pinta s Mourinhom za Dybalom, aby mu prvy zaplatil kolko chce a druhy ho vyfajcil, nech ide hrat fantasistu do miest, kde vlani zmatene pobehoval Nicolone.

8. Po rokoch mame kostru timu, ktora vyhrala trofej. Vyskusat ju udrzat pokope a zistit, ci sa vie posunut dalej je sanca, ktora moze prist v tomto prostredi zas o dve dekady, teda by sa mala vyuzit za kazdu cenu.

Reagovat
10

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Maritazzi

Souhlas se vším (kromě Nica, i když já za tím mám spíš jen emociální důvody, hlava říká za 50 pustit). Pokud se podaří Frattesi, kterýho by mohl uvolnit snad asap Villar, tak pak má Pinto před sebou milion práce na odchodech, což může týmu pomoct především směrem k dalším období, kdy budou platit docela tvrdý podmínky platy/příjmy.

JUá si setrvání Nica přeju za každou cenu, věřím, že příští rok by z jeho pohledu byl úplně jiný, pořád nám "vyhrál" trofej, fanoušci ho milujou, šlo by na něm stavět. Pokud se podaří zbavit odpadu už nějak letos, tak je moje nereálný přání k Dybalovi a Frattesimu nechat Nica, za kterýho Juventus 50 prostě nepošle v daný situaci a pro nás je hovadina brát nižší částky.

Reagovat
10

mám trošku pocit, že se u Zaniola necháváte až moc unášet romantickou představou, podobně jako tomu bylo u Pellegriniho kdo byl nakonec v tom dealu s Spinou za debila víme

Reagovat
Maritazzi

Tam je nejhorší, že cítím, jak moc je to iracionální - on sám Juve odmítat nebude, ta hra se možná nezlepší a celkově se fixovat na jednotlivý hráče v dnešní době je naprostá hovadina. Bandiery vymizeli a jestli něco může fungovat, tak jí vypracovat z některýho z odchovanců zase. Tam se zdá, že hráči jako Zalewski, Bove, Mastrantonio nebo jiní ten vztah k Římu opravdu mají.

Na druhou stranu mě pořád baví, jakým způsobem chce hrát, i nějaká sebeprezentace, to že to neni další řadovej mladej fotbalista.

Reagovat
BaggioRoberto

Jestli koupite Zaniola, tak nam prodejte Chiesu, protoze u vas ho akorat zabijite, pritom je to nejlepsi italsky hrac. A za debila jste se Spinou bezpochyby byli vy, kdyz misto takoveho borce tam mate Sandra s Danilem.

Reagovat
10

Reagovat
stuff

Reagovat
danko10

Nicolone nie je klubista, ani sa tak nikdy neprezentoval, takze jeho volu ist o dom dalej bez vyhrad respektujem a nejak nemam pocit, ze by po nom vznikla diera. Co sa tyka fanusikovskej podpory, z toho co som videl, ked som bol naposledy v Rime, fanusikov zaujima viac Tammy a Pelle. Z herneho hladiska je ocividne, ze pohybovo, coz bola u neho rozdielova vec, to uz nie je ono. Stratil tu povestnu polsekundu, ako kedysi Kevin a o to viac teraz biju do oci jeho nedostatky v technike a hernej inteligencii. Nuz a ak by mal prist naozaj Dybala, tak to by bolo chlapa odniest do Turina na chrbte pesi, ak bude treba.

Inac, ked uz som sa dotkol tej hernej inteligencie, celkom by ma zaujimalo, co si slubuju od trojice Nico, Chiesa, Vlahovic v Juve. Ani jednemu to, podla mna, fotbalovo moc nemysli, takze by to mohol byt v ich podani dost silovy fotbal, ktory moze fungovat jedine za predpokladu, ze pod nimi sa bude pohybovat niekto, kto ich bude zasobovat do spravnych pozicii. Schopnosti na to ma z tej ich sucasnej zalohy jedine Pogba a to len ked je dobre vyspaty. Imho by to bolo poskladane dost na riziko za taku hromadu penazi.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus nepotřebuje hrát inteligentně, ti tři + Pogba to tam vždycky nějak namlátí.

Reagovat
danko10

V lige mozno. V Europe skor nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Evropě pohoří všichni.

Reagovat
10

já pořád doufám, že se ho víc chce Roma zbavit, než Juve koupit, protože to nedává moc smysl...vidět v Juve Bernardeschiho 2.0 za dalších 40m a Dybalu zdarma v AS by byla už fakt hodně blbá karma

já bych počkal, jak se mu povede sezona a pokud jí odehraje dobře bez zranění, tak se ta částka s jeho roční smlouvou zase tak lišit nebude, když už ho teda vyhodnotili jako posilu, po který chtějí jít

Reagovat
M11

Fede s tim Torontem jen potvrdil, ze mel odejit davno..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele