Castillejo je v AC Milán spokojen, nabídky ani nebude zvažovat

08.08.2019, 09:32
Aktuality
Na svou druhou sezonu v dresu milánského AC se chystá Samuel Castillejo. Španělský křídelník přišel loni z Villarrealu a první ročník na San Siru se mu příliš nepovedl. V průběhu léta se dokonce spekulovalo o jeho odchodu ze severu Itálie, změna dresu ovšem pro samotného hráče není řešením...

Rossoneri za 24letého fotbalistu zaplatili 25 milionů eur a Castillejo si na své konto připsal čtyřicet soutěžních startů, v nichž dal čtyři branky a na další čtyři góly svým spoluhráčům přihrál. Vyšší čísla mu znemožnil fakt, že si nedokázal vybojovat místo v základní sestavě.

V Miláně před několika týdny došlo k trenérské rošádě, na lavičce skončil Gennaro Gattuso a jeho místo zaujal Marco Giampaolo, který praktikuje rozestavení 4-3-1-2. Castillejo je nyní připraven poprat se o svou šanci a nevěnuje pozornost spekulacím o možném návratu do španělské ligy, kde o něho stály Sevilla a Villarreal.

"Giampaolo odvádí skvělou práci, vyznává moderní filosofii a hráči z jeho příchodu mají radost. Fotbalisté jako Samu, kteří mají skvělou techniku, mohou hrát v jakémkoli systému. Ví, jak se má pohybovat na křídlech, v záloze nebo jak podporovat útočníka. Ve středu hřiště je užitečný na každé pozici, dovolují mu to jeho technické dovednosti. Čím více ho Giampaolo poznává, tím je spokojenější," prohlásil agent Manuel García Quilón.

"Nabídky na odchod z Milána ani nebudeme zvažovat, Castillejo je v klubu velmi spokojen a před novou sezonou má obrovskou motivaci. Jeho loňské výkony byly pozitivní vzhledem k tomu, kolik minut dostal k dispozici. Během tisíce minut v Serii A dal čtyři góly, když odehraje přes tři tisíce minut, dá více než deset branek," nepochybuje agent.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (43)

Přidat komentář
wishmaster

OT: bude prestupový PL special ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vybral sis na dotaz dobrý článek. Očividně sem všichni chodí

Reagovat
Frantszek

Reagovat
wishmaster

mal som to dat pod Lukaku-a

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
smazaný uživatel

Bude na eurofotbal.sk

Reagovat
SpartaOvenka

Už se těším na ligu, snad bude vidět postupná změna hry a třeba i její zlepšení, skončit do 6. místa a byl bych spokojen

Reagovat
Shevchenko

jo 6. místo je to co všichni chceme.

Reagovat
Frantszek

Mluví o Spartě

Reagovat
SpartaOvenka

Je třeba být trochu realista po letitých zkušenostech

Reagovat
smazaný uživatel

V čem? Že s druhými největšími výdaji na platy v lize si dáme cíl skončit před Atalantou, Turínem a Sampdorií? Nemáme poháry letos, ten kádr už něco stál, tak se musí jet prostě na LM. Tady není o čem debatovat.

Reagovat
SpartaOvenka

Pokud se posily ukáží být posilami jako Piatek nebo Paqueta, tak ano. Věřím, že Hernandez dostane ze sestavy RR, který je takový nijaký. Ale ostatní nevím, nepřijdou mi jako nějaké zlepšení oproti stávajícím, ačkoliv Leao by se prosadit mohl a s Piatkem by mohli utvořit dobré duo, na druhou stranu pokud byl Suso půlku sezóny obvykle nepoužitelný v systému, který mu vyhovoval, tak novým systémem asi ztratíme i jeho půlsezónní kvalitu. Snad už vydrží zdravý Caldara, Musacchio je dobrý tak na lavičku. V záloze odešel Baka, Jack je věčně zraněný, nevím, jak to tam poskládají, Kessie zahraje, jak se vyspí, Biglia postupně odchází, tak snad se předvedou posily. Jsem asi moc pesimistický a byl bych rád aspoň za dobré a koukatelné výkony, ačkoliv samozřejmě Sampdorii nebo Turín bychom porážet určitě měli, Atalanta je o trochu nad nimi, ale zase bude hrát LM, tak snad na ni uděláme náskok an podzim.

Jak bys viděl ideálně sestavu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale skončíte před AS nejspíš. Zatím se mi líbilo, jaké AS přivedlo posily, jenže teď už mě zase vedení zase šíleně vytáčí.. Džeko chce ke Contemu, Schicka odmítá v týmu Fonseca a vedení je AS jé to úplně jedno, bude se hrát jenom na Defrela, protože si řekli, že přivedou Higuaina nebo nikoho, skvělý... Myslel jsem, že vy budete zase vtipný, ale AS skončí na 10 místě v lize MOŽNÁ... Maldini vypadá, že se Giampaolovi přizpůsobuje, vedení AS kašle na Fonsecu..

Reagovat
SpartaOvenka

Tak to je škoda, Fonseca vypadá jako sympaťák i tím svým stylem fotbalu, myslel jsem, že by mohl Schickovi i sedět. Pro AC ale velmi pozitivní

Reagovat
LesyJePan

Prečo mu vlastne Fonseca nechce dat sancu? Prístup? Nerozumiem

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo neví. V přípravě dává góly, i loni, Ale v samotné hře furt působí, jak kdyby do týmu přišel včera. Měl by se vysrat na ten svůj futsalový styl a soustředit se na hlad po gólech, pořád vypadá, že hraje na půl plynu.

Reagovat
Zark

ten by potreboval nekoho jako Capello, ktery by mu dal trenink jen ve vapne a udelal z neho zabijaka do vapna jako z Ibry. uz bylo dost hracickovani a playstationu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Capello měl větší ego než jedenáctka Ibra dohromady a proto mohl vést všechny ty vítězné týmy. Proto udělal titul s AS.

Holt, v dorostu mu to stačilo, aby sypal hromadu gólů, šáhl si brzo na ligu, jeden přestup,. druhý přestup, zranění a 4 roky jsou fuč a vlastně žádný progres.

On se prostě asi ani nehodí do týmu, který nehraje na brejky. Škoda, že ZZ není o 10 roků mladší s angažmá u menšího italského klubu, pro Patrika ideál :D

Reagovat
Zark

a taky to dost uspechal... keby zustal ešte ten rok v te sampdorii treba...ale to je furt dokola tvle.

paradoxne v Juve bych mu vic veril pod maxmilianem nez pak u vas pod hipsterem

Reagovat
smazaný uživatel

Sampa hrála na brejky a na dva útočníky, další rok by nasázel třeba 15-20, přesunul by se do AS, Juve, Interu nebo ven z Itálie a bylo by to totéž.

Reagovat
ED91

Alebo by zkrňel druhú sezónu aj v tej Sampdorii. Ferrero vedel prečo ho hneď striela preč.

Reagovat
smazaný uživatel

? Není nic, co by naznačovalo, že má Milán v něčem navrch. Když už, tak je to 50/50.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to, že to vypadá, že jedničkou v útoku bude Defrel a za ním bude nějaký 17 letý kluk z béčka, nebo se tam bude zkoušet někdo ze záložníku. Jak jsem říkal, Spina, Diawara, Mancini všichni super, ale útok je při štěstí ne boj o záchranu a v AS si stále trvají na tom, že buď přijde Higuain nebo se to postavi na Defrelovi a klukach z béčka, to bude sezóna...

Reagovat
smazaný uživatel

Milán bude spoléhat vesměs jen na mladé, když už to srovnáváš. Do konce mercata zbývají dva týdny nebo kolik.

Reagovat
Seydou Doumbia

Jaké jsou vlastně ambice a cíle AS po tomhle přestupáku? Juve, Neapol, Inter chce titul, AC i Lazio LM, ale co AS?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele řeknu ti to takhle.. Kdyby záleželo na Fonsecovi, tak on by hrál i o titul. Ale vypadá to, že cíl jsou tak nějak stabilizovat finance, neudělat v lize ostudu, skončit do toho 6 místa a zkusit s trochou štěstí EL, takhle to na mě působí, že nikdo v AS ani nevěří a neplánuje, že by ta LM mohla vyjít. Fonseca dostal slíbeno od vedení, že když k nám půjde tak dostane Ismalyho ze Sachtaru a že dostane nového útočníka. A vedení se na Fonsecu docela vykašlalo a hážou mu klacky pod nohy.. Přitom Fonseca jé jeden z nejvíc nadějných trenérů do budoucna a AS ho moc chtělo.. Ale Pallotta jé smrt AS Řím, dělá všechno proto, aby klub spadl do středu tabulky série A.

Reagovat
Seydou Doumbia

Příjde mi že Fonsescy je v AS škoda. Hodně jsem si ho přál třeba do Lyonu, škoda. Určitě progresivní trenér s dobrým stylem fotbalu, ale ve špatném týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

,, Fonseca dostal slíbeno od vedení, že když k nám půjde tak dostane Ismalyho ze Sachtaru a že dostane nového útočníka. A vedení se na Fonsecu docela vykašlalo a hážou mu klacky pod nohy"

Nezlob se, ale toto jsou sračky. Předně - seděl jsi s klukama za stolem a slyšel jsi ty sliby? Všechno byly jen novinářské domněnky, ta logika je pořád stejná už 20 let, že trenér si stahuje hráče s sebou - v tomto je vymýšlení kachen velice jednoduché.

Ismaily mohl dojít, ale Šachťar chtěl 20 čistého a Fonseca osobně schválil Spinazollu, který je lepší a mladší než Ismaily. Na míru jsou ušité přestupy Lopeze, Diawary a Manciniho,

Edin odchází už třetí sezónu, chybí stoper - někdy to ale není tak jednoduché a říct, že mu vedení hází klacky pod nohy, je směšné.

Vzal nižší plat, než měl v Šachťaru, tak si určitě myslel, že dostane posily za čtvrt miliardy Mimoto, Palottův poslední zásah do klubu byl vyhazov Monchiho. Zbytek řeší Fienga, případně Baldiniho, jehož role je ale pořád hodně v mlze.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže já vidíš, útočnik se prostě řešit nebude, Baldini chce za každou cenu své kamarády Schicka a Defrela jako neohroženou dvojku. Krom toho Higuaina nikdy nezkoušel žádného útočníka najít, já doufám, že D6eko zůstane, protože jinak má AS nejslabší útok v celé soutěži.

Reagovat
smazaný uživatel

,,Baldini chce za každou cenu své kamarády Schicka a Defrela jako neohroženou dvojku."

Další čistá fabulace. Defrela už natřikrát prodávali do Cagliari, teď je ve hře výměna s doplatkem za Pezzelu do Violy. Patrik pravděpodobně půjde v případě první solidní nabídky. Ještě ale žádná krom Newcastlu nepřišla.

DS je Petrachi, ne Baldini.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně, takže útočník nakonec bude někdo z akademie

Reagovat
Houfi

Já myslím, že AS a AC se budou opět prát o průser sezóny. Letos poprvé sympatický Juventus, přijde mi, že přestupovou politikou chtějí dát "čuchnout" na titul i jiným ...

Reagovat
Seydou Doumbia

Jiným = Neapoli...nikdo jiný šanci nemá

Reagovat
Houfi

Inter pod Contem bude fungovat, ale je pravda, že Neapol vidím kvalitou pořád ještě výš

Reagovat
ED91

Aj, keď fanúšici Juve niesú spokojný s tohto sezónnou prestupovou politikou, ide skôr o koncepciu prestupov. Lebo, keď si to porovnáš z prestupmi ostatných tímov zo SA tak sa na Juve stále nechytajú (De Ligt, Rabiot, Ramsey, Romero, Demiral, Danilo).

Reagovat
sinter

Reagovat
ED91

Čo sa ti nezdá moj?

Reagovat
smazaný uživatel

Cílem musí být 100% 4. místo, jako to bylo loni. Bez ohledu na mercato.

2 roky bez peněz z LM vrátí klub 10 let zpět. A Fonseca zdrhne do EPL.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jack je věčně zraněný? Od roku 13/14 odehrál vyjma dvou sezon přes 30 zápasu a 2500 minut. Vážně zraní měl poprvé v minule sezóně...

Reagovat
SpartaOvenka

No když to vezmu od 2017, tak byl mimo celé jaro 2017, na podzim chvilkama nehrál, pak oderál jaro a minulou sezónu v podstatě neodehrál. Samozřejmě doufám, že už se mu tyhle problémy vyhnou a najede na formu, kterou měl před tím zraněním počátku roku 2017, po něm se úplně nechytil, což souviselo i s pozicí, kde byl stavěn.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Lwb jeho pozice opravdu nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát na lavičku, nechápem prečo ho brali radšej dám prednosť odchovancom.

Reagovat
AngryPrd

No ale fanusikovia AC s nim urcite spokojni nie su. Maximalne na lavicku alebo nech sa pobali a vypadne !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele