Castillejo: Rád bych hrál trochu víc. Asi jako každý

28.03.2019, 09:16
Aktuality
Španělský záložník Samu Castillejo připustil, že by si přál více herního prostoru v dresu AC Milán. Nicméně také uznává, že to by chtěl asi každý hráč.

Castillejo, který do Milána přišel před sezonou ze španělského Villarrealu, odehrál zatím za AC slušných 31 zápasů. Do většiny ale zasáhl až jako střídající hráč z lavičky.

"Samozřejmě, že bych si přál hrát o trochu víc, ale to je normální. Tak to má každý," prohlásil 24letý Castillejo, jenž se s týmem nyní připravuje na utkání proti Sampdorii Janov.

"Jsme na ně nachystaní. V minulém zápase proti Interu se nám nepovedl první poločas, ale ve druhém už jsme byli dobří a měli jsme velkou touhu po vítězství. Bohužel zápas nakonec nedopadl tak, jak bychom si přáli," připomněl Castillejo porážku 2:3 v městském derby, které se odehrálo ještě před reprezentační přestávkou.

V ní se bývalý reprezentant Španělska do 21 let mohl plně soustředit na klubové povinnosti. Do národního A-týmu se zatím neprobojoval. "Je to momentálně opravdu těžké. Je tam spousta skvělých hráčů. Ale dostat se do reprezentace je jeden z mých budoucích cílů," přiznal Castillejo.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hraje dost

Reagovat
bobis21

ze začátku sezony nehrál nic moc, ale poslední dobou už hraje slušně. Klidně bych mu dával více šancí v základu, protože má teď asi lepší formu než Suso ...

Reagovat
smazaný uživatel

Suso se měl prodat dávno dokud měl cenu.. teď mu klesla cena o 25%

Reagovat
bobis21

já bych ho zase nevyháněl, v posledních sezonách byl jediný v týmu kdo hrál fotbal. Pořád věřím že to v sobě má.

Reagovat
SpartaOvenka

Místo Susa by měl hrát, Suso má svoje geniální momenty, kterými dokáže rozhodnout zápasy sám, ale v 1/2 zápasů je bohužel k ničemu. Samu není žádné velké zlepšení momentálně, ale do konce sezóny bych ho nechal hrát a potom se pokus přivést nějaké křídlo, nejlépe 2x

Reagovat
CubONE

Suso ma vzdy nahovno jar, preto ho tu niektori chceme predat. Potom na jesen opat zahviezdi a ozve sa druhy tabor, ktory nam vycita, ze sa ho chceme zbavit. A dalsiu sezonu to iste.

Reagovat
SpartaOvenka

Je to tak no 3 roky už to tak má? On úplně odejde, možná si ho nechávat na podzim a na jaro hostovačka

Reagovat
Eldarion

Tak je to už tretiu sezónu za sebou, navyše teraz ešte keď Gattuso zmenil systém na viac defenzívnejší kde často krát Suso hrá ako wingback, tak pri jeho (ne)rýchlosti je nepoužitelný smerom dopredu. Mimo toho, že začal kaziť prihrávky a nedarí sa mu.

Ale vyzerá to tak, že chcú v lete kúpiť 2 krídla ktoré vedia hrať aj LW aj RW. Predať Hakana a keby sa im podarilo priniesť Maximina a Chiesu alebo Richarlisona tak by to bola paráda

Reagovat
Yanek

https://www.football-italia.net/136302/mirabelli-i-beat-raiola

Gratuluju ti, žes dal devatenáctiletému klukovi 6 milionů ročně nebo kolik a jeho bratrovi, co nedokázal nic milion. Strašný klaun

Reagovat
CubONE

Klaun.

Reagovat
The Krupy

Max Zander

Reagovat
smazaný uživatel

Na levém křídle je o mnohem platnější než na pravém, škoda že Suso má tak neotřesitelnou pozici

Reagovat
Eldarion

Reagovat
smazaný uživatel

napsal jsem to naopak

Reagovat
smazaný uživatel

ale palec jsi dostal i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Za to dávám palec

Reagovat
didosh

Za palec na palec dávám též palec...takže pale hore...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele