Cassano v Sampdorii slíbil, že se bude držet dále od problémů

22.08.2015, 18:19
Aktuality
Antonio Cassano v průběhu své kariéry vystřídal řadu známých klubů a před dvěma týdny se poprvé vrátil do prostředí, které díky své minulosti už zná. Italský útočník se podruhé upsal Sampdorii a majiteli janovského celku Massimu Ferrerovi slíbil, že tentokráte bude sekat latinu a zbaví se nálepky problémového fotbalisty...

Cassano dříve hájil barvy Bari, AS Řím, Realu Madrid, AC Milán a Interu Milán, od ledna pak byl bez angažmá, když opustil krachující Parmu. V Sampdorii už působil v letech 2007 - 2011 a tentokráte s ní uzavřel kontrakt na dva roky.

"Tisíckrát děkuji prezidentovi a všem, kteří pracovali na tom, aby mě přivedli zpět. Snažil jsem se vrátit v průběhu každého přestupního termínu, ale je běžné, že někteří trenéři nemusejí některé hráče. Když jsem volal Zengovi, okamžitě zjistil, jak velkou motivaci mám. Nechci způsobovat kontroverze, kromě toho se musím držet dál od problémů a koncentrovat se na fotbal. To jsem také slíbil Ferrerovi. Mohu být symbolem a vůdcem, jakým je Palombo, který zde působí už hodně dlouho," prohlásil Cassano.

"Po fyzické stránce trochu zaostávám za ostatními, ale jsem připraven za Sampdorii bojovat. V hlavě jsem připraven, jen potřebuji ještě shodit několik kilogramů," popsal svůj aktuální fyzický stav.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tenhle divočák z Jihu a sekat latinu ? to by se mezzogiorno zastydělo

Reagovat
smazaný uživatel

on je barese, ten nikdy latinu sekat nebude - ale i proto ho mam rad. mel jsem kamarada, kterej uprimne kazdej prusvih slavnostne okomentoval, ze uz to nikdy neudela - splnil to vzdy to jina lumparna (ale taky ho vsichni meli radi).

Reagovat
Kaka14

No jasne

Reagovat
Alberto Aquilani

https://www.youtube.com/watch?v=s_twzEkUZ_k

Toto je vončo, dnes už podobnú dvojicu ťažko hľadať, také psycho duo zo všetkým čo k tomu patrí

Reagovat
jester Radka Bejbla

Nejak mi v clanku chybi tradicni "zlobive dite italskeho fotbalu"

Reagovat
Pettirosso

Zenga pred jeho prichodem: pokud Cassano prijde, ja koncim.

Zenga po jeho prichodu: Cassano je v Sampdorii vzdy vitan.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele