Cassano si chce znovu zahrát v pohárech

07.04.2008, 21:11
Aktuality
Antonio Cassano se vrátil po pětizápasovém trestu za vyloučení v utkání s Turínem a stále doufá, že se mu se Sampdorií podaří probojovat do pohárové Evropy. Kromě toho hodlá také změnit své hostování v týmu Sampdorie v přestup.

"Vzal jsem si velké ponaučení z toho, co jsem provedl proti Turínu. Dobře vím, že něco podobného si nemohu dovolit a že jsem rozhodně nedal dobrý příklad dětem, které se dívaly," kál se ještě jednou Cassano.

Jeho Sampdoria se i bez něj zapojila do boje o Ligu mistrů. V současnosti má stejně bodů jako AC Milán a na čtvrtou Fiorentinu ztrácí 4 body. S Cassanem může na místo v předkole prestižní klubové soutěže klidně pomýšlet.

"Příští utkání v Reggině pro nás bude velmi důležité, pokud dokážeme uspět, znovu se přiblížíme vytoužené metě," uvedl Cassano. Reggina se potácí v dolních patrech tabulky a nutně potřebuje body pro boj o záchranu. "Samozřejmě bych si opět rád zahrál na evropské scéně, připomněl Cassano, který si už Ligu mistrů vyzkoušel v AS Řím a Realu Madrid.

Právě Realu Madrid útočník stále patří, rád by ale hostování v Janově přeměnil v přestup. "Miluji to tad, město i fanoušky, moc bych si tady přál zůstat. Jestli půjdu do Interu? Kdepak, chci zůstat v Sampdorii," řekl Cassano. Přesto není jisté zda se mu přání vyplní. Sampdoria údajně velmi těžko bude shánět Realem požadované odstupné.

Autor: Jiří Fišara / channel4.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
eder

Na Ligu Mistrů tentokrát nejspíš nedosáhne AC Milán.

Reagovat
smazaný uživatel

"dětem, které se dívalY" !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Arne

já myslím, že je to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Moc bych jim to přál ale na 95%nepostoupi do Lm fiorentina jsi to pohlída navíc už po tom touží hodně dlouho že budou v Lm Fialky GO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele