Carvalho se prý stane hráčem Interu

13.12.2007, 19:35
Aktuality
Inter už údajně získal první posilu pro sezonu 2008–09. Stal se jí Daniel Carvalho z CSKA Moskva, který má co nevidět podepsat v Miláně čtyřletý kontrakt. Italský mistr za něj nebude muset zaplatit ani euro, v létě se totiž stane volným hráčem.

Již dříve přinesla média zprávu o tom, že skauti milánského celku sledují v Moskvě tři brazilské fotbalisty Vagnera, Jo a Carvalha. Právě posledně jmenovaný nakonec zaujal interské pozorovatele natolik, že se ho vedoucí tým Serie A rozhodl zlákat. To, že bude chtít Inter na Carvalha v budoucnu spoléhat, potvrdil i generální manažer Interu Ernesto Paolillo.

Možné však je, že jakmile se stane oficiálně hráčem Interu v červnu příštího roku, bude poslán na hostování, jelikož je jakožto Brazilec hráčem bez evropského pasu a nemohl by tudíž nastupovat za Inter. Ten už totiž má všechna místa pro cizince obsazena.

Paradoxní je, že se Carvalho ve vzájemném duelu se svým budoucím zaměstnavatelem ve skupině Ligy mistrů zhruba před měsícem předvedl natolik špatně, že byl o poločase vystřídán. Přesto dostal právě on přednost před svými spoluhráči a krajany. Od svého příchodu do CSKA Moskva zvedl nad hlavu pohár pro vítěze ruské ligy, ruského poháru a také Poháru UEFA.

Podle italského tisku by měl ještě dnes Carvalho podstoupit zdravotní testy, a pak se definitivně stát budoucí posilou obhájce italského titulu.

Autor: Tomáš Daníček / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

on je utocnik? ak ano tak ho lutujem naco je interu utocnik

Reagovat
Jajinek

Ofensivní záložník

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ze to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele