Carvalho nakonec asi zůstane

14.12.2007, 15:49
Aktuality
Spekulace o budoucnosti brazilského talentu Daniela Carvalha z CSKA Moskva nabraly dnes zcela jiný směr. Ještě včera vyhlašovali představitelé milánského Interu, že už mají hráče prakticky v kapse, dnes však vedení ruského týmu oznámilo, že Carvalho prodloužil smlouvu o dva roky.

Na webové stránce klubu Rusové rázně veškeré spekulace ohledně Carvalhova přestupu popírají: "V poslední době se rojilo mnoho nepodložených fám a spekulacích ohledně odchodu Carvalha z CSKA. Můžeme ale oznámit, že byl Carvalhův kontrakt s CSKA prodloužen do roku 2009 s opcí na její další prodloužení. Doufáme, že tato informace učiní přítrž nejen různým řečem o Carvalhově odchodu, ale i o 'brazilskému problému' v CSKA, který byl zveličován médii."

Nedávno uvedla italská media, že je v tuto chvíli Carvalho na zdravotních testech v Miláně a obchodní ředitel Interu Ernesto Paolillo už dokonce řekl, že v Miláně vidí ve 24 letém Brazilci skvělou akvizici pro budoucnost.

Carvalho, jehož kontrakt měl vypršet již tento měsíc, odehrál v této sezoně pouhých sedm utkání, jelikož se takřka po celou dobu zotavoval z vážného zranění.

Autor: Tomáš Daníček / goal.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je škoda, že to nevyšlo, protože Inter je někde úplně jinde než CSKA a to neusuzuji jen ze vzájemných zápasů zákla. skupiny LM. Je prostě něco jiného hrát derby s rosoneri, nebo hrát někde v Tatarstánu. Navíc věk i zkušenosti na to má. Takhle si sám podkopnul nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim s cavenaghim, mel by odejit pro jeho vlastni dobro,jinak tam zkysne a nebude zlepsovat a nikdo ho pak nebude chtit...hold si podrezava vetev pod sebou chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

Zlepšovat se bude pokud bude hrát a v Interu by s největší pravděpodobností nehrál. Pokud by měl odejít tak do top ligy ale ne do top týmu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele