Carrasco znovu opouští Atlético Madrid, přestoupil do Al-Shababu

05.09.2023, 09:54
Aktuality

Do lukrativní ligy v Saúdské Arábii zamířil i belgický reprezentant Yannick Carrasco. Bronzový medailista z mistrovství světa v roce 2018 přestoupil z Atlética Madrid do Al-Shababu, který o tom informoval na sociální síti X, dříve twitteru. Podle médií rijádský celek za třicetiletého hráče zaplatil 15 milionů eur (361 milionů korun).

Carrasco opustil Atlético po třech a půl letech. Do madridského klubu se vrátil v roce 2020 po dvouletém působení v čínské lize. Předtím za španělský klub nastupoval od roku 2015. S Atléticem vyhrál španělskou ligu, Evropskou ligu a byl ve finále Ligy mistrů. Za belgickou reprezentaci odehrál 66 zápasů a dal devět gólů.

Pro Al-Shabab je první velkou posilou v současné vlně přestupů hráčů z Evropy do Saúdské Arábie, které vévodí příchody Portugalce Cristiana Ronalda, Francouze Karima Benzemy a Brazilce Neymara.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
Moshe Dajan

Už tam snad zůstane

Reagovat
sergi

V Číne asi nezarobil dosť, ale škoda ho nebude.

Reagovat
lajka30

Ten by šel hrát i do nacistického Německa.

Reagovat
fabec1222

Žoldák

Reagovat
Pony Slaystation

v současném fotbale asi není větší žoldák, než on

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
DieryVonry
Reagovat
svkopeth

Super, že si o Carrasca otiera hubu hocikto, kto nefandí Atléticu a Carrasca vidí 2x v sezóne a v hajlajtoch na jútube.

Svoje si odohral, zmluvu mal na posledný rok. Lepšie takto ako odísť zadarmo do Barcelony, ktorá ho vraj chcela tiež a mali na neho aj nejaké predkupné právo, ktoré ale nevyužili, lebo sú švorc rovnako ako Atlético.

Jo, odišiel do Číny, ale zjavne si uvedomil chybu. Momentálne má 30, nech sa ide zabezpečiť, aj tak pôsobí dojmom, že ho futbal moc nebaví

Keď mal dobrý deň, tak vedel rozhodnúť zápas. Keď mal horší deň, tak ho na ihrisku nebolo vidno. Keď mal zlý deň, tak ho bolo vidno, ale nie moc pozitívne. Posledné 2 sezóny výrazne prevažovali tie horšie a zlé dni, ale bol to Cholov kôň, plus v kádri nebola adekvátna náhrada na LWB. S Galánom, Linom a Riquelmem by jeho pozícia mohla byť pokrytá viac než slušne. Uvidíme.

Carrascovi vďaka za všetko

Reagovat
Phillipinho

Docela dobré shrnutí.

Jinak věřím, že Lino a Riquelme ho dokážou nahradit.

Reagovat
Elliasson

Asi tak nějak. Nemyslím, že by ho Lino a Riquelme mohli nahradit, pokud se bavíme o Lize Mistrů. Ale je pravda, že asi nemá takovou motivaci.

Divím se, že jde tým mimo TOP4.

Reagovat
Phillipinho

Kazdopadne obecne dalsi naprosto ostudny prestupak. Zadamo na lavicku prisli Azpilicueta a Soyuncu. Par mega se utratilo jenom za za levyho beka Galana, se kterym evidentne Cholo vubec nepocita Proc se vubec kupoval, kdyz v tom rozestaveni 5-3-2 na pozici wingbecka se pocita s Linem, Riquelmem a take mozna Reinildem?

Jeho jediny prani, prichod klasickeho cisla 5, vyslyseno nebylo. Opet neprisla devitka, ktera zaruci 20 golu v lize, jako byl Suarez. Kde jsou vsechny penize z odchodu Cunhy? Gil Marina se Cerezem ocividne zajima jenom o to, aby kazdy rok byli vyse v zebricku Forbesu.

Vsichni, kteri volaji po odchodu Chola a chteji po nem pravidelny utok na titul a uspech v Lize mistru, jsou uplne mimo misu.

Reagovat
svkopeth

Tiež som sa tešil z prestupu Galána a fakt nechápem načo ho Berta s vedením dotiahli, keď to vyzerá tak, že ho Cholo nechcel

Reinildo nebude LWB, bude max. na Hermosovom mieste, čo bude aj potrebné proti niektorým súperom, pretože Hermoso je defenzívne slabší a od Lina s Riquelmem asi netreba čakať vzadu zázraky. Reinildo ale má za sebou zranenie, ktoré ukončuje kariéry, takže si už možno ani neškrtne.

Jo, predaný Cunha, Lodi, Kondogbia, Camello, plus teraz na konci prestupáku Carrasco. Plus 40 mega za účasť v skupine LM a oni nedokázali dotiahnuť DM.

A o útočníkovi sa ani nemusíme baviť. Najhoršie je, že Morata sa už ráno zobúdza v ofsajde a Depay by síce mohol byť super, ale je furt zranený.

Ja tiež tvrdím, že Simeone je jediný dôvod, prečo ešte Gilmar s Cerezom neboli umlátení niekde na ulici. Nech mu dajú aj 50 mega na sezónu, aspoň to tie prasce nerozkradnú.

Reagovat
Phillipinho

Jojo, samozrejme Reinildo bude hrat hlavne na LWB a asi rotovat s Hermosem. Ten je sice dozadu horsi, nicmene pro build-up a prenaseni hry na Molinu naprosto nepostradatelny. Ja jsem rad, ze Lino i Riquelme zustavaji. Lino podle me muze casem Carrasca v klidu nahradit. Riquelmeho vidim spise teda v zalozni rade misto Lemara ci Saula. Doufam, ze ho tam Cholo vyzkousi a posadi je na lavicku....

Presne tak no. 91 milionu euro profit z prodeju a utraceno 3 milion euro V posledni den prestupaku udajne nabidli za Hojbjerga cistou hostovacku bez opce. To me vylozene rozesmalo. Samozrejme ze to Spurs okamzite smetli ze stolu...

Depay by byl skvely, jenomze nevydrzi 3 zapasy v kuse zdravej no. To je pak slozity. Morata nejaky goly da a stojim si za tim, ze je to velmi kvalitni utocnik. Bohuzel ne uplne elitni, ktery ti vyhraje trofej.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele