Carraghera možný odchod z Liverpoolu netrápí

07.03.2010, 13:50
Aktuality
Jamie Carragher má v Liverpoolu smlouvu do léta příštího roku a jednání o prodloužení kontraktu zatím nezačala. Anglická média spekulují, že Reds už o zkušeného obránce nebudou mít zájem. Carraghera to netrápí. Říká, že pokud ho Liverpool nebude chtít, půjde jinam.

"Klub mi nabídne novou smlouvu, pokud bude chtít. Je to věc klubu a záleží to jen na něm," říká Carragher. "Já se soustředím na svoje výkony, abych hrál co nejlépe. Pokud budu muset odejít, tak půjdu. Netrápí mě to."

32letý obránce je jedním z mála odchovanců Liverpoolu, kteří za klub v současnosti pravidelně nastupují. Od svého debutu proti Middlesbrough v roce 1997 už Carragher odehrál za Reds přes pět stovek zápasů. Letos je po Kuytovi s Lucasem třetím nejvytěžovanějším hráčem.

Manažer Liverpoolu Rafael Benítez zůstává ohledně nové smlouvy pro Carraghera nad věcí. "Nemám žádné novinky. Když jsem s ním mluvil, dal jasně najevo, že se chce soustředit na svoji práci. Myslím, že Jamiemu současná situace vyhovuje a chce si počkat," prohlásil.

Autor: Radim Šantrůček / bbc.co.uk

Komentáře (605)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele