Carragher: Je to jenom na nás

04.10.2007, 11:36
Aktuality
Středeční program Ligy mistrů byl plný překvapení a jedno z nich se zrodilo také na Anfield Road. Favorizovaný Liverpool si doma překvapivě nedokázal poradit s trápícím se Olympiquem Marseille a podlehl 0:1...

O výsledku rozhodla 77. minuta a v ní výstavní trefa Valbueny. Ten vymetl všechny pavouky ze šibenice brankáře Pepeho Reiny a zlomil francouzské prokletí na Anfield Road - Olympique se totiž stal vůbec prvním francouzským klubem, který dokázal porazit Liverpool na jeho hřišti.

"Musíme být i nadále sebevědomí. Máme velký a silný kádr a hráči už v minulých letech dokázali, že se jim v této soutěži daří. Víme, že to bude složité, ale je jenom na nás, abychom ukázali svou sílu. Pokud by se mělo rozhodovat až v posledním utkání v Marseille, bude to těžké také pro ně. Sami jsme si to zkomplikovali a ve zbývajících čtyřech zápasech musíme získat co nejvíce bodů," ví moc dobře stoper Jamie Carragher.

Liverpool za svým soupeřem včera zaostával a nakonec prohrál zaslouženě. Pohled na tabulku jeho fanoušky příliš velkým optimismem nenaplňuje. Reds jsou s jedním bodem až třetí a na vedoucí Marseille ztrácejí pět bodů. Rozdíl mezi Liverpoolem a druhým Portem je pak tříbodový.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Len tak ďalej, rybári z prístavu

Reagovat
HOST*

nevadi proti slepicim se to zlepsi, dulezita je liga

Reagovat
smazaný uživatel

Proti sliepkam si napravia chuť, to je pravda. ale to pri ich súčasnej forme asi každý

Reagovat
HOST*Pedrozzz

sou body, voe, na všechno ostatní je tu EC-MC!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele