CARLOS ALBERTO POSILOU BRÉM

15.07.2007, 10:39
Aktuality
Brazilský záložník Carlos Alberto posílí od nové sezóny bundesligový Werder Brémy. Německý klub souhlasil s osmimilionovým odstupným a podepsal s ofenzivním hráčem smlouvu. Carlos Alberto se vrací do Evropy po dvou a půl letech.

Dvaadvacetiletý záložník strávil celý týden v Německu, zatímco Brémy intenzivně jednaly o jeho přestupu. Do hry se totiž na poslední chvíli vložil jeden ruský klub a Werder musel zvýšit nabídku. Osm milionů eur udělalo z Carlose Alberta nejdražší posilu v historii klubu.

"Alberto ve čtvrtek prošel lékařskými testy a v pátek podepsal smlouvu," oznámil sportovní ředitel Werderu Klaus Allofs prostřednictvím webových stránek klubu. "Nicméně musíme ještě během následujících dní vyřešit několik administrativních formalit ohledně přestupu," upozornil. Carlos Alberto totiž také patří do stáje mocné skupiny MSI, která vlastní práva na hráče a která také byla obviněna z praní špinavých peněz.

Pro Carlose Alberta budou Brémy druhou evropskou štací. V lednu 2004 ho získalo do svých řad Porto, už za rok však hráče zpět do Brazílie vykoupilo prostřednictvím MSI Corinthians. V novém působišti mu bude pomáhat krajan Diego, jedna z největších hvězd celé ligy, se kterým se potkal v Portu.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ja si myslim ze angazovanie Alberta je prvy krok k opusteniu Diega Brem a jeho odchodu do Madridu.. Vidim to celkom realne kedze je ze vraj pre Real prioritou a Werder sa na nom dobre nabali ako na Klosem

Reagovat
HOST*CeceFCB

Ja som dnes pisal, ze Madrid sa ide nanovo zamerat na Ivana De La Peňu z Espanyolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele