Carew do Fenerbahce nepůjde, v Aston Ville zůstane minimálně do léta

08.12.2009, 15:56
Aktuality
John Carew bude i ve druhé polovině letošní sezony hrát za Aston Villu. V Anglii se začalo spekulovat o zájmu Fenerbahce o vysokého norského útočníka, jeho agent ale na tyto zvesti hodně rychle zareagoval a všechny ujistil, že v zimě k žádnému stěhování nedojde...

Carew má své místo v sestavě Aston Villy a i on má zásluhu na tom, že Villans znovu atakují pohárové příčky. Norský reprezentant si v Turecku již zahrál za Besiktas, nyní se o něho zajímá Fenerbahce, které je prý připraveno nabídnout pět milionů liber.

"Něco se stane během léta příštího roku, buď dojde k prodloužení smlouvy, nebo přestupu. John by také mohl dodržet současnou smlouvu, ale nemyslím si, že se o to bude Aston Villa zajímat," řekl Carewův agent Per A. Flod.

"To, že Johna chce Fenerbahce, není žádnou novinkou, o tom se vědělo už před třemi roky. Brzy se znovu začne psát o zvěstech ohledně zájmu Panathinaikosu!" dodal Flod.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ale Agbonlaho odejde do Arsenalu za 17 mil. liber

Reagovat
supervizor

To by musel Arsenal hodně rychle změnit trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

pořád zůstane Heskey,Harewood a Delfouneso,ale to je na tým s jejich ambicemi málo a myslím,že agbonlahor tuto sezonu ve villans dohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Harewood se nevrátí z hostování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak AV ho dle mého nepustí za míň než za 20 a rozhodně ne teď v lednu

Reagovat
smazaný uživatel

měl by zůstat v Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu mít otázečku k aston ville.... proč vůbec nehraje Stewart Downing? je zraněn nebo co?

Reagovat
fantomas

Doteď byl zraněný. Jakmile se uzdravil, hrát začal a na jeho adresu putuje jedna chvála za druhou.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt uz hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Big John ve Villa zustane! Sam rikal, ze se tady citi skoro jako doma, ze je to jeho nejlepsi angazma v kariere. Navic je milackem publika a jelikoz ma do klubu ma vstup zdarma, tak toho rad vyuziva

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele