Cardoso skončí na lavičce Nantes. Klub oslovil údajně i Moyese

26.09.2018, 15:59
Aktuality
Vedení francouzského Nantes se rozloučí s portugalským trenérem Miguelem Cardosem. Podle informací serveru 20 minutes oznámil dnes kouči jeho konec u týmu generální manažer Franck Kita. Cardoso by i tak měl vést mužstvo o víkendu v zápase na půdě Lyonu.

V každém případě by mělo jít o jeho labutí píseň. Nantes se vstup do sezóny nepovedl a po sedmi kolech má na kontě pouhých pět bodů. To ho před středečními zápasy vloženého kola Ligue 1 řadí na 18. místo tabulky.

Řady potenciálních Cardosových nástupců jsou poměrně široké. Média spekulují o tom, že vedení klubu oslovilo Skota Davida Moyese. Ve hře však mají být i členové někdejšího úspěšného realizačního týmu Claudia Ranieriho jako Andrea Azzalin a Paolo Orlandini.

Padlo však také jméno zkušeného Vahid Halilhodžiče, bývalého internacionála Willy Sagnola, či někdejšího kouče Toulouse Pascala Dupraze.

Hlavním cílem vedení Kanárků však má být Jocelyn Gourvennec, který v lednu skončil na lavičce Girondins Bordeaux. Klub totiž o něj údajně měl stát už v létě, kdy ale jednání nedopadla dohodou.

Autor: Jiří Fišara / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Troussier ?

Reagovat
smazaný uživatel

To by mne zajímal postoj kouče, když ví že po příštím zápase bude odvolaný.

To jako hráčům v kabině řekne: Je mi uplně jedno jestli rupnem nebo vyhrajem, stejně končím...

Reagovat
Seydou Doumbia

Právě že by mohl mít motivaci se rozloučit alespon důstojným výsledkem a být na své mužstvo hrdý a fanoušci by to taky mohlo nakonec ocenit. ne? Ale samozřejmě dá se to chápat i s tvého pohledu.

Reagovat
REPLIKATOR

Ranieri je zničil.

Reagovat
Pyroman

Kita klasicky.

Reagovat
ratusek
Reagovat
Israha

Courbis na plac . Ale Dupraze bych taky bral...když už je ten tým nudný na hřišti, tihle by to aspoň oživili.

Reagovat
Langi

Jesi neco Nantes nechybi tak je to sebevedomi ...uz vidim, jak si tam nekdo na urovni Gouvernneca pujde dobrovolne ukoncit karieru...

Reagovat
Pyroman

Proč by nešel? Kita je sice blázen, ale Gourvennec po tom výbuchu v Bordeaux taky není zrovna v pozici, kdy by si mohl extra vybírat. Navíc v Nantes má kádr na střed tabulky nejhůř.

Reagovat
Langi

To oni sice maji, ale bordel je tam evidentne podobny jako v tom Bordeaux a oni tady sklonuji takovahle jmena

Reagovat
Pyroman

Bordeaux je co se týče bordelu ještě o kus dál, viz jak zapomněli zapsat Bašiče na soupisku EL. Jestli se dohodnou na penězích tak to podle mě Gourvennec vezme, v moc lepších nabídek doufat nemůže, jestli nechce skončit zpátky v Guingampu, kde bude hrát o záchranu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele