CAPELLOVA POZICE V AS ŘÍM JE PEVNÁ

22.02.2003, 01:10
Aktuality
Prezident italského AS Řím Franco Sensi vyjádřil svou důvěru v trenéra Fabia Capella a řekl, že i přes katastrofální výsledky v letošní sezóně Capello zůstane na postu hlavního kouče. "Capellovi věřím, o tom nepochybujte. Je naším trenérem a zůstane jím další dva roky. Podepsal takový kontrakt a na tom se nic nemění," řekl Sensi...

Sensi už s Capellem diskutoval o nutných změnách v týmu před příští sezónou. "Během března připravíme plány na přestavění týmu pro příští sezónu," řekl. "Už jsme o tom mluvili a máme seznam hráčů, které bychom rádi koupili," dodal Sensi.

O Capella, jehož smlouva v AS Řím platí až do léta roku 2005, v nedávné minulosti projevili zájem Liverpool, Barcelona a Bayern Mnichov. V Itálii se objevovaly spekulace o tom, že by mohl bývalý kouč Realu Madrid po sezóně odejít kvůli špatným výsledkům. Před sezónou si totiž klub z věčného města maloval italský titul a dlouhou pouť Ligou Mistrů, realita je však jiná. V Serii A mu patří až deváté místo se sedmnáctibodovou ztrátou na vedoucí Juventus, na titul zřejmě pomýšlet nemůže a bude muset pořádně zabrat, pokud si chce příští rok zahrát evropské poháry. Z Ligy Mistrů sice ještě nevypadl, ale po třech porážkách ve třech zápasech druhé fáze už na postup zřejmě nedosáhne.

Autor: Petr Starý

Komentáře (2)

Přidat komentář
Josifek

No,Capello je dobrej trenér,ale v římě je až moc dlouho.As by si mělo najít jinýho trenera,a trochu zmenit styl hry

Reagovat
PJ

Asi tak, už tomu týmu nemá co dát... Měli ho už dávno vyhodit, takhle letos na poháry určitě nedosáhnou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele