Capello povolal Carraghera i zraněného Barryho

11.05.2010, 14:56
Aktuality
Trenér anglické reprezentace Fabio Capello dnes udělal radost třiceti hráčům, které zahrnul do širší nominace pro MS. Jistotu mají brankáři Joe Hart, David James a Robert Green, z dalších sedmadvaceti fotbalistů vzejde sedm zklamaných. V nominaci je i Jamie Carragher...

Carragher před několika roky ukončil své působení v národním týmu a své rozhodnutí poté několikrát i potvrdil, nakonec si vše rozmyslel a je připraven pomoci Albionu.

Capello bude při konečné nominaci odkázán i na zdravotní stavy některých hráčů. Gareth Barry má problémy s kotníkem, tříslo si zase o víkendu poranil Wayne Rooney, jehož absence by vzhledem k jeho výkonům v letošní sezoně byla obrovskou ztrátou.

Anglie má v Jihoafrické republice na první pohled snadnou skupinu a vzhledem k síle jejího kádru by měla postoupit do osmifinále. Turnaj začnou Capellovi svěřenci proti USA, poté budou následovat zápasy s Alžírskem a Slovinskem.

Předběžná nominace Anglie na MS:
Brankáři:
Joe Hart (Birmingham/Manchester City), David James (Portsmouth), Robert Green (West Ham).
Obránci: Leighton Baines (Everton), Jamie Carragher (Liverpool), Ashley Cole (Chelsea), Michael Dawson (Tottenham), Rio Ferdinand (Manchester United), Glen Johnson (Liverpool), Ledley King (Tottenham), John Terry (Chelsea), Matthew Upson (West Ham), Stephen Warnock (Aston Villa).
Záložníci: Gareth Barry (Manchester City), Michael Carrick (Manchester United), Joe Cole (Chelsea), Steven Gerrard (Liverpool), Tom Huddlestone (Tottenham), Adam Johnson (Manchester City), Frank Lampard (Chelsea), Aaron Lennon (Tottenham), James Milner (Aston Villa), Scott Parker (West Ham), Theo Walcott (Arsenal), Shaun Wright-Phillips (Manchester City).
Útočníci: Darren Bent (Sunderland), Peter Crouch (Tottenham), Jermain Defoe (Tottenham), Emile Heskey (Aston Villa), Wayne Rooney (Manchester United).

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (436)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele