Capel si pochvaluje přínos Alvareze a těší se na novou smlouvu

11.04.2010, 18:11
Aktuality
Sevilla letos měla být tím týmem, který bude nejvíce komplikoval Barceloně a Realu Madrid boj o titul, za těmito očekáváními ovšem zůstala na míle daleko a nedávno sáhla ke změně trenéra. Manola Jimeneze nahradil Antonio Alvarez, kterého si hodně chválí krajní záložník Diego Capel...

"Jeho odvolání nás překvapilo, teď musíme hledět dopředu, protože minulost zůstane minulostí. Odvedl skvělou práci, ale vedení si myslelo, že by neměl pokračovat a to je třeba respektoval. Alvarez přinesl klid a trpělivost. Dříve jsme byli nervózní, když jsme měli míč, Antonio nám vrátil do, co jsme měli dříve. Kabina stojí jasně za ním," prohlásil Capel.

Sevilla bojuje o čtvrté místo zajišťující start v předkole příštího ročníku Ligy mistrů, stále pak má i šanci na třetí příčku. 22letý Capel je spokojen se svou současnou formou a věří, že brzy podepíše nový kontrakt.

"Zažívám skvělé období a doufám, že to bude trvat až do konce sezony, abych pomohl týmu. Čekáme na dořešení některých záležitostí a doufám, že prodloužení smlouvy oznámíme co nejdříve. S podmínkami není problém, s klubem jsem se dohodl na všem," prozradil Capel.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele