Canales vyhlíží návrat, touží po tom znovu hrát

15.12.2012, 21:15
Aktuality
Sergio Canales vidí světlo na konci tunelu a vyhlíží další návrat na zelené trávníky. Mladý záložník Valencie drtivou většinu z posledních čtrnácti měsíců promarodil vinou vážných problémů s kolenem, už za měsíc by se pak chtěl znovu objevit v sestavě španělského klubu...

Canales přišel do Valencie před rokem a půl z Realu Madrid na hostování, které bylo následně změněno v trvalý přestup, v říjnovém utkání s Athleticem si pak přetrhl přední zkřížený vaz a po operaci následovala dlouhá pauza. V dubnu se vrátil na hřiště, 26.4. si ovšem v souboji Evropské ligy s Atléticem zranění obnovil.

"Po všech těch posledních měsících jsem odhodlán znovu hrát. Vím, že budu muset být opatrný, jelikož jsem stále mladý, ale strašně toužím po tom znovu hrát," prohlásil v rozhovoru pro deník Super Deporte.

"Během měsíce snad doženu fyzickou kondici. Už trénuji skoro naplno a pravdou je, že se mi daří. Vždycky jsem říkal, že jsem zde spokojen. Celý tým mi v průběhu mých zdravotních problémů dodával sebevědomí, o to více nyní budu chtít dokázat své kvality," říká odhodlaně.

Autor: Tomáš Pavlík / football-espana.net

Komentáře (18)

Přidat komentář
Neuro

po takovém zdlouhavém zranění má mizivou šanci naplnit svůj potenciál

Reagovat
smazaný uživatel

mizivou ne, ale teď hodně záleží jestli si zdraví udrží...pak z něj může být hodně kvalitní hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Dvakrát přetržený přední zkřížený vaz to už je bohužel hodně špatné.. stačí málo a bude praskat znovu.

Reagovat
fajdax

ten ještě žije?

Reagovat
REPLIKATOR

Ne, je to zabitý talent.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kily

není zabitý, v Realu mu to prostě v konkurenci nevyšlo, jelikož nechytil začátek a u nás ho ničí koleno, nic víc, nic méně, ten potenciál v něm je pořád hodně velký

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráávo, 22 let a tady se už odepisuje a k těm zraněním, tak ta jsou hodně nepříjemná, ale je mladý, takže by to třeba mohl zkusit v bráně, tam se kolena tolik nenamáhají.

Reagovat
aurelio

Držím mu palce, hlavne nech mu vydrží zdravie. A aj na to mám riešenie. Jednoducho nebude hrávať proti Athleticu

Reagovat
aurelio

Tak nie, to boli dva rôzne kluby, už som sa domotal.

Reagovat
Kily

náš trumf v boji o 4. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Ukázkový příklad toho, že smůla může být větší kurva než lenost. Já jen doufám že si vyžral svůj pohár hořkosti až do dna a teď ho čeká už jen to dobré!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snáď sa mu začnú vyhýbať zranenia a začne konečne dávať najavo ten potenciál ktorý v ňom je

Reagovat
smazaný uživatel

Musí hrát dobře. Ale ne tak aby ho Real koupil zpátky

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele