Canales se soustředí na výkony, budoucnost nechává na starost agentům

07.02.2018, 22:03
Aktuality
Výhradně na druhou polovinu sezony se koncentruje Sergio Canales. 26letému španělskému záložníkovi se konečně začaly vyhýbat zdravotní problémy a letos v rámci LaLigy vynechal jenom jedno utkání. Po sezoně pak bude řešit, kde bude v kariéře pokračovat, v San Sebastianu mu totiž běží smlouva jen do konce června...

Canales v minulosti jako mladíček zazářil v dresu Racingu Santander a do svých řad ho hodně rychle získal Real Madrid, ve velké konkurenci ovšem nedostal mnoho prostoru a po roce odešel na hostování s opcí do Valencie. Ta opci uplatnila, fotbalistu ovšem začala brzdit vážná zranění kolenních vazů, kvůli nimž nikdy nedosáhl svého potenciálu.

"Dnes jsem velmi klidný. Co se týče dalšího vývoje, vše mají na starosti moji agenti, já sám se chci stoprocentně koncentrovat na tým. Jsem nadšen z toho, co nás ve zbytku sezony ještě čeká," prohlásil Canales.

"Moje hlava se nesoustředí na to, kde budu hrát v příští sezoně, s ostatními kluby jednají moji zástupci a já sám nevylučuji vůbec nic. V San Sebastianu jsem spokojen, už dříve jsem řekl, že to je můj druhý domov. Chci, aby se našlo nejlepší řešení pro mě a pro Real Sociedad," pokračoval.

V Realu Sociedad Canales kroutí čtvrtý rok a je otázkou, zda probíhající sezona nebude jeho poslední. Už v lednu se spekulovalo o odchodu a zájem tou dobou měly Betis a lisabonský Sporting.

"Po osobní stránce to jsou čtyři velmi šťastné roky, sportovní stránka přinesla vzestupy i pády. V průběhu působení jsem měl nějaké problémy, ale nyní jsem v nejlepší kondici a forma jde nahoru. Pracuji na tom, abych se stal stálým členem základní sestavy," nechal se dále slyšet Canales.

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (24)

Přidat komentář
TheMally11

Haha Madrid ho zničil

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miguel bain

Jestli si Kanaloše nechají v Sociedadu tak bude rád

Reagovat
maxton

ak si dobre pamatam, prichadzal asi rovnako ako Ozil a ludia tu ho davali na cca rovnaku uroven. Niekomu hold osud praje, inym nie

Reagovat
technecium

jojo, FM 2011 jeden z top talentů, kretivita a cit ve 20 letech 20...

Reagovat
smazaný uživatel

Hned na tři produkty barcelonské akademie políčilo Paris Saint-Germain; francouzský lídr v první řadě usiluje o Juana Mirandu, zajímá se však také o Abela Ruize a Mateua Moreye. (mundodeportivo.es)

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? My jim stejně šanci nedáme, u nás hraje víc Gomes než Alena nebo José, jestli z nich aspoň něco dostaneme, stejně bysme jim ani nedali šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska už ty góly padat budou...podle mě do poločasu stav 1:1 a pak to Vale bude muset otevřít a dostane...2:2 tipuju, ale věřim spíš v 1:3 Barca !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vale to bude muset otevřít od začátku, pokud chce myslet na finále.

Reagovat
smazaný uživatel

já si nemyslim že to hned otevřou, spíš naopak..to by věděli že je sebevražda, jeden gol muzou dat kdykoliv v prubehu, za druhym se nepozenou už vůbec nějak zběsile. Ale věřim tomu, že Barca na ně vlítne a bude chtít dát gól rychlej, kterej bude zřejmě jasnej postup...Resp. já bejt trenér Barcy, tohle jim naordinuju

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych je nechal ať co nejvíce drží balón a nikam se nezenou, až to Vale nevydrží, začne presovat a otevře obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

mě spíš láká, obecně, taktika jakože "blitzkriegu"...Prostě a jednoduše začít bušit do druhýho týmu hned ze začátku, dát jeden, dva góly a pak zbytek zápasu jen dohrávat - ušetřilo by to tolik sil, navíc ta psychologická výhoda...Vezmi si jak hrála Barca o víkendu (nehledě na hřiště)...teprve až dostala gól, začla hrát nesmírně aktivně a vyvinula obrovskou energii pro vsítění gólu na 1:1. Ptám se, proč tuhle energii nemít hned ze začátku a udělat si onen náskok ? Většina týmů tak hraje, až když ten gól vyloženě dát musí, ale nevěřim tomu, že by tak hrát neuměla cíleně hned od první minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, jak hrála Barca loni od první minuty v odvetě proti PSG, nebo jak Real před lety, když mazal doma manko z prohry 1:4 proti Dortmundu...Obě dvě ty snahy jednoznačně nesly ovoce (Real dal myslim jen 2:0 a nepostoupil, ale to je druhotný), prostě takhle bych naordinoval mýmu týmu hrát každej zápas první půlhoďku.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je to hrozně fyzicky náročné. Když se jim nepodaří dát ten jeden gól, tak v druhém poločase odpadnou a soupeř je snadno dorazí.

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, jenže když ten gól nedaj, stejně se pak musej snažit...A na tu fyzickou náročnost nevěřim, 90min a je jich tam 11, musej si vypomoct, jsou to lidi většinou pod 30, jak tehdy řekl Mourinho o Štěpánkovi, potom co měl snad ten 6h match a druhej den znovu, defacto vyfuckoval svoje hráče, kterejm je pod 30 a zápas maj jednou za týden zpravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca právě nemusí dneska nutně vstřelit gól. Valencia je ta, která musí bouchat do naší obrany. A taktika Barcelony je, že běhat má balón a ne hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes by to mohl být parádní zápas, těším se

Reagovat
smazaný uživatel

bude ! dneska už tomu věřim, že to nebude jak minulý zápasy a bude hodně šancí, gólů...alespoň druhej poločas. Barca když dá první gól, bude to pak super utkání.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to nebude moc koukatelný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele