Cambiasso se nevrátí do Leicesteru

21.07.2015, 22:42
Aktuality
Esteban Cambiasso výraznou měrou přispěl k záchraně Leicesteru City mezi anglickou elitou, argentinský záložník však měl s "Liškami" kontrakt jen do konce sezóny. Nový pak podepsat nehodlá...

Bývalý reprezentant Argentiny přišel do Leicesteru City z milánského Interu, za který nastupoval předlouhých deset roků, během nichž s Nerazzurri vyhrál prakticky všechny trofeje.

Během minulé sezóny si pak s Foxes vyzkoušel boj na opačném pólu ligové tabulky, dlouho to s Leicesterem nevypadalo dobře, nakonec se díky skvělému finiši ale zachránil.

Vedení anglického mužstva následně nabídlo Cambiassovi prodloužení smlouvy, ten však krátce nato prohlásil, že kontrakt neprodlouží. "Neprodloužím smlouvu s Leicesterem City. Klubu jsem tohle rozhodnutí oznámil jen 24 hodin poté, co jsem dostal nabídku, aby měl co nejvíce času na hledání náhrady," řekl Cambiasso. "Všem z klubu bych však chtěl touto cestou moc poděkovat," dodal Argentinec.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (1045)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele