Cambiasso neví, zda zůstane v Interu, hrát chce i nadále

13.03.2014, 16:52
Aktuality
Inter Milán má ve svém kádru hned několik zkušených argentinských fotbalistů, kteří mají vedle národnosti společnou ještě jednu věc - nejistou budoucnost. Jedním z nich je záložník Esteban Cambiasso, jemuž v červnu vyprší kontrakt...

"Vím, že je mi 33 let a chci stále hrát fotbal. Nevím, kde to bude, ale chci pokračovat v kariéře. Jestli podepíšu smlouvu, pokud mi jí Inter nabídne? Takové věci budeme muset nějak načasovat. Jisté je to, že Inter Milán a Esteban Cambiasso budou vždy moci vyprávět krásný příběh," prohlásil argentinský záložník.

Nerazzurri skončili loni až na devátém místě a nekvalifikovali se do evropských pohárů, podstatně lepší není ani letošní snaha o reparát. Inter má jenom malou šanci na Ligu mistrů a aktuálně je pátý, v sobotu ho čeká náročný duel na půdě Hellasu Verona.

"Zápas bude hodně důležitý, máme na ně k dobru jenom čtyři body. Případná výhra by potvrdila naší zlepšující se formu. Je důležité vrátit Inter zpátky do Evropy, do pohárů totiž patří," nechal se dále slyšet Cambiasso.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
lnterista

jestli ho nepodesim tak trapas...hlavne ze mame Vidice

Reagovat
Kornovec

kvalitni hrac,zapomnel jsem ze prisel pred 10 lety z realu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad u nás zůstane IL CUCHU !!!

Reagovat
snuff24

Jako jestli odejde Samuel,Zanetti ukončí a ještě nepodepíšeme Estebana, tak se půjdu oběsit jako aby skončili naráz tři mí nejoblíbenější hráči Interu to by byla vážně rána .Navíc on na to ještě má, stejně tak Zanetti (kdyby se pan Mazzarri někdy uráčil dát ho do sestavy) u Samuela už si tak jistej nejsem, ale v posledních zápasech mu to taky šlo.

Reagovat
Recoba Inter

Ještě 3 roky by mohl hrát ty nejvyšší mety...Forza Esteban

Reagovat
georgeo

čím to, že Inter je tak silně orientovaný na argentinské fotbalisty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Otázku kolem Zanettiho nedokážu odhadnout, Samuel a Milito nejspíš odejdou....ale jsem přesvědčen, že Cambiassa dále podepíšeme

Reagovat
lnterista

Cuchu musi zustat kde by jsme vzali zadarmo takoveho hrace...navic je nas

Reagovat
Deki

Reagovat
snuff24

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Porazí Fiorentina Chievo ?

Reagovat
Deki

Musí zůstat!!!! Jinak prostě ne... Zápas proti Turínu to jen potvrdil. Jinak to vidím u Milita, ten asi opravdu půjde a podobně to asi dopadne se Samuelem. Končí taky Chivu, čas prostě nezastavíme

Reagovat
rel7

já doufám že se Samuel ještě o něco líp rozehraje a zustane jinak ve Fiorentině by se zakopat nemusel...

Reagovat
rossoneri89

OT:

AC Milan ma svoju prezidentku. Stala sa nou Barbara Berlusconi

Reagovat
rossoneri89

takze nakoniec len prezidentka organizacie Fondazioni Milan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele