Camacho by s Málagou rád prodloužil, klub se ale k podpisu nemá

30.10.2016, 09:56
Aktuality
Ignácio Camacho dříve platil za jeden z velkých talentů španělského fotbalu, a i když se jeho kariéra nevyvíjí úplně snově, s Málagou teď rok co rok alespoň bojuje o účast v pohárech. A na svém místě je 26letý záložník spokojen, ačkoliv klub má zřejmě jiné plány...

Bývalá naděje Atlétika Madrid, která se do Málagy přestěhovala roku 2011, vypadala být letos v létě blízko přesunu na Britské ostrovy, dohoda s West Bromwichem však na poslední chvíli krachla kvůli neshodám na struktuře splátek přestupové částky.

Defenzivní záložník a současný kapitán Málagy proto v andaluském klubu načal už svou šestou plnou sezonu a nebránil by se ani prodloužení stávajícího kontraktu, který vyprší v létě 2019.

"Jednání už začala, ale klub nevypadá, že by na dotažení dohody příliš spěchal. Já jsem nicméně klidný," svěřil se deníku Marca několikanásobný španělský reprezentant na mládežnické úrovni.

"Byl bych rád, kdyby klub ocenil mou tvrdou práci a loajalitu a dovolil mi prodloužit. Jsem tu šťastný a nechci odcházet," dodal naléhavě Camacho, který velkou část uplynulé sezony vynechal kvůli svalovým problémům.

"(V létě) to pro mě byla komplikovaná situace, protože jsem nebyl průběžně informován o ničem, co se dělo, a ve finále tak vše bylo v rukou obou klubů," postěžoval si závěrem rodák ze Zaragozy.

Autor: Tomáš Daníček / football-espana.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Borec

Reagovat
.13

Ked skonci Gabi, tak by sa mohol vratit

Reagovat
smazaný uživatel

nema na to, na lopte je slaby

Reagovat
.13

mne sa vzdy pacil, aj Gabi vyletel az dost neskoro. Bohvie ako by to vyzeralo keby hral pod Cholom

Reagovat
smazaný uživatel

Má na to všetko potrebné. Nikto od neho nečaká, že bude hrať ako Busquets, od ktorého mimochodom o moc slabší nie je. Nacho je jeden z najlepších ESP defenzívnych záložníkov a doteraz mi je ľúto, že ho Atlético predalo. Snáď sa vráti, má len 26 rokov.

Reagovat
SunFells

Aby jo, když mu kontrakt vyprší až za tři roky.

Reagovat
smetos

konci mu smlouva v roce 19 a uz chce jednat o prodlouzeni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele