CALDERÓN GETAFE PLATIT NEBUDE

03.07.2007, 16:47
Aktuality
Naděje Bernda Schustera na angažmá v Realu Madrid dostaly vážně trhliny. Prezident bílého baletu Ramon Calderon se totiž nechal slyšet, že za německého kouče nehodlá platit požadované odstupné.

Současný zaměstnavatel Schustera, madridský celek Getafe požaduje za jeho uvolnění 400.000 eur. Calderón však očividně platit nechce. "Zatím jsme se nerozhodli o novém kandidátovi," řekl prezident Realu, který vzápětí dodal, že Mijatovič během několika dnů bude mluvit s těmi, o kterých si myslí, že jsou vhodní kandidáti.

Schuster se netají tím, že má po odchodu italského kouče Fabia Capella o angažmá v Realu velký zájem. Jak se však zdá, vedení madridského mistra má v záloze ještě několik dalších trenéru. Německý kouč tak nemá místo u kormidla merengues jisté, jak by se na první pohled zdálo.

"Schuster nemá v současné době vyřešený kontrakt s Getafe. Jsme připraveni mluvit s těmi, kteří jsou volní a pokud bude volný Schuster, můžeme začít jednat s ním. Ale skutečně nespěcháme. Máme několik lidí, dívali jsme se na jejich profily a rozhodneme se, který se hodí do našich plánů nejlépe," zakončil Calderón.

Autor: David Kubáň / goal.com

Komentáře (38)

Přidat komentář
HOST*El_Cid

aby si nakonec nemuseli dat inzerat do novin do rubriky pracovnich prilezitosti. "hledame trenera. zn:po pul roce vyhazov"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Carlitos

ja bych do toho šel :-)) za ty prachy, navíc bych stavěl třeba nějaký hráče z béčka, pak bych pár hráčů naučil hrát nový posty (třeba Robinho pravej bek) a dělal bych to tak,. aby Real furt dostával :-))

Reagovat
RMCF

Tak já bych to taky bral, to by nám barcelona čučela na záda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*villa

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat
HOST*Kuba

Čerstvé informace o LFC: liverpool.xf.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Už jdi s tím webem do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čerstvé informace v jedné větě na "webu" liverpool.xf.cz

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
HOST*Jakub19

škoda, že tam nejsou videa ze zápasů

Reagovat
Shevchenko

njn, ale dik, pokusíme se

Reagovat
HOST*Jakub19

Chtělo by to. Případně nevíš kde by se dali stáhnout videa ze zápasů? Já to nikde na netu nenašel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Bayern

Tak snad kromě Gaga je mi celej REAL asi takhle:

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

ani Gago není žádný úžasňák..

Reagovat
HOST*kuk

Real jak muzstvo z 1. A tridy!!!!! Vyhodi trenera a ted bude cele leto hledat nahradu! Tomu se rika koncepcni prace!

Reagovat
smazaný uživatel

Když vyhodili Capella, říkal jsem si, že je to špatnej tah, ale že mají alespoň někho v merku. Jenomže oni jednají až teď!!! To je to nejhorší, co se v tuto chvíli mohlo stát. Takže nemáme trenéra, nemáme posily, jsem úplně v prdeli

Reagovat
HOST*

capella uz mohli rovno nechat ked je beckham aj tak v hajzli...myslim ze sa daju najst aj lepsi treneri ako Schuster...skor by sa calderon a mijatovic mali zamerat na vhodne doplnenie kadra...myslim ze by bolo treba zacat uvazovat o nahrade za carlosa a beckhama

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Calderón je ještě větší blb, než sem si myslel

Tenhle tah z novým trenérem bez novýho trenéra by mohl dost zkoplikovat antikristu přípravu a posily, což je jen a jen dobře, Villarrealu odpadne soupeř o boj do UEFY .

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to ani ne, však v Realu se většinou nakupovalo tak nějak mimo vědomí trenéra...

Reagovat
HOST*Real

Já si myslím, že když bude muset, tak to stejně nakonec zaplatí. To nejsou zas tak velký peníze a podle mě Calderón teď jen tlakuje.

Reagovat
HOST*Raúl

Nezavidte titul KATALÁNSKÉ KRYSY !!!

Reagovat
HOST*GEGE

Reagovat
HOST*madridcan

chivu je nas

Reagovat
HOST*Real

Tohle je super, jenže by to ještě chtělo, aby ten zmrd Angel Torres už konečně pustil Schustera.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

proč zmrd? Schuster má v Getafe normálně podepsanou smlouvu, Getafe s nám počítá, takže když on chce odejít, tak za to něco chtějí. Nerozumím lidem, kteří tuhle logiku nechápou . To je jako by přišel řekněme Alex Ferguson za Ruudem a řekl mu, že ho bere zpět, Ruud by řekl, že jo a šel by. Myslíš, že by Real nechtěl odstupný? Myslíš, že bys zkousl, kdybys četl příspěvek typu: "Ještě by to chtělo, aby ten zmrd Calderön už konečně pustil Ruuda ..."?

PS: Kde se tihle přispěvatelští talenti berou ...?

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Getafe s ním právě, že už nepočítá.. ale jako odstupné je snad adekvátní, Real nedá pár šlupek za Němčoura? když rozhazje jak se dá.. to ho potom asi nechtějí..

Reagovat
smazaný uživatel

pochopitelně, že teď, když už je jednou a třičtvrtě druhý nohy v Madridu, tak už s ním nepočítaj, ale předtím, než se do Schstera začal Real srát, tak s ním asi počítali, ne? Odvedl dobrou práci, lepší střed tabulky 100% úspěch, nevidím důvod, ho vyhazovat .

Prostě zaplatěj a fertig. Maj 18 mega za Chivua, tak maj 100% 0,4 mega za Schstera

Reagovat
HOST*ital

Musí šetřit, myslím 16 mega musí dát Capellovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Fatk?

Kterej blbec by uzavřel takhle idiotskou smluvu?

Aha, Calderón, už mlčím

Reagovat
exmafie

To se mi snad zdá

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je opravdu situace nablití, reálně nám hrozí čtvrtej podělanej podzim v řadě...

Reagovat
smazaný uživatel

a stačilo by 400 táců ...

Nechápu, fakt nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

On by stačil i telefonát, prezidnet Getafe řekl, že pustí Schustera zadarmo, stačí aby se s ním představitelé Realu spojili a oficiálně oznámili svůj zájem. ale Calderon řekl, že nikam volat nebudou, a´t si to Schuster vyřeší sám...

Reagovat
exmafie

Takhle to dopadá, když se k moci dostane piča (sorry za ten výraz, ale nic adekvátního mě k tomu pičusovi Calderonovi nenapadá)....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele