Caldara oficiálně vyměnil AC Milán za Atalantu Bergamo

12.01.2020, 19:45
Aktuality
Atalanta Bergamo do úspěšného konce dotáhla návrat Mattia Caldary. Odchovanec bergamského klubu přichází na osmnáctiměsíční hostování z AC Milán, součástí dohody je rovněž opční právo...

Caldara se v prvním týmu Atalanty Bergamo poprvé představil během ročníku 2013/14, výrazněji však o sobě dal vědět až po hostováních o dva ročníky později. Služby talentovaného obránce si následně zajistil Juventus, ovšem kvůli pravidelnému vytížení nechal Caldaru hostovat v mateřském celku.

Pětadvacetiletý stoper se do "Staré dámy" vrátil před rokem a půl, obratem však zamířil do konkurenčního AC Milán, kde se však hlavně vinou zdravotních potíží neprosadil.

Za Rossoneri odehrál Caldara pouze dva soutěžní zápasy a další minimálně prozatím nepřidá, neboť do konce nadcházejícího ročníku bude hostovat v Atalantě Bergamo, která má mít opci ve výši 15 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
Largo

Reagovat
Inzaghi

Vzhledem k tomu, že šlo o straight swap s Bonuccim, za kterého jsme dali sezonu předtím 42m, jde o jeden z nejhorších obchodů v historii klubu. Nejprve jsme za Bonucciho dostali Caldaru, který odehrál dva zápasy a rok a půl z nás de facto jen ždímal plat, jen abychom skončili s Kjaerem a o 27 mega lehčí.

Ty podmínky jsou pro nás až neskutečně nevýhodný - buď se Caldara pod Gaspem zase chytne a Atalanta ho bude mít za rok a půl za drobné, nebo se už nikdy nedokáže dostat do formy před zraněním a budeme mít na krku neprodejného hráče. Když už je ta částka tak nízká, měla Atalanta zaplatit hned. Nemluvě o tom, že médii proběhlo i to, že mu budeme na hostování hradit část platu.

Psalo se ale také o nějakých interních problémech, tak předpokládám, že vedení nasralo, že Caldara využíval rok MilanLab a po zotavení si řekl o přestup, takže se jej asi chtěli zbavit a tohle bylo jediné východisko. Těžko mu ale za takové situace přát do budoucna něco dobrého.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
bobis21

Nějak to nechápu. Pokud už je zdravý, tak se měl na jaře začít nasazovat v áčku. Určitě by si zahrál, když je na stopera aktuálně jen Romagnoli a Musacchio. Za těch 15 by se dal prodat i v létě, kdyby se neosvědčil. Takhle z něj nebude nic než ztráta 20m

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
hyper01

Reagovat
Largo

Reagovat
Seydou Doumbia

Výměna Kjaer-Caldara pro Atalantu je výhra + 27 mega v plusu

Reagovat
didosh

Reagovat
Shevchenko

To co předvádí Maldini s Bobanem je zatím strašná bída.

Reagovat
Largo

To teda, čekal jsem alespoň mírný zlepšení.

Reagovat
Kaka14

Tak hádam Kjaer je len žart a príde Boateng a v lete nejaký perspektívny stopér.

Ten by sa nám hodil

Začína byt čoraz reálnejšia výmena Politano - Kessie

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné v jakých sračkách ac milano je , a to měli docela dost peněz na přestupy , naložili s němi ale hrozně

Reagovat
Seydou Doumbia

Tam se to jen tak nezlepší...však se tam furt točí kopyta, pruměráci a hráči, kteří by nikdy tak slavný dres na své hrudi mít neměli...vyhodí jednu hromadu kopyt a přivedou stopera, který si nekopl v Atalantě...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele