Čaj o páté: Labutí patent na správná rozhodnutí

10.12.2014, 17:28
Názory a komentáře
V minulosti bylo sousloví "jo-jo klub" rezervováno pouze pro celky nezadržitelně oscilující mezi dvěma ligami. Totéž označení by se však hodilo i na Swansea posledních tří let; tedy Swansea, které střídalo chvilky slávy s obdobími stagnace či přímo úpadku. Teprve pod Garrym Monkem jako by se labutě začaly hýbat vstříc stabilně světlé budoucnosti...

Rodgersovo Swansea před třemi lety vtrhlo do Premier League jako uragán a učarovalo nás svým nezměrným nováčkovským sebevědomím.

Ve druhé polovině sezony nám však pomalu začalo docházet, že za velšským kouzlem vlastně nestojí nic moc jiného než "jen" právě ta odvaha hrát co nejvíc s balonem, bez nejmenšího ohledu na soupeře.

Laudrupův příchod v tomhle směru posunul Swansea blíže k pragmatičnosti a jeden by snad i řekl k dokonalosti. První dojem byl tedy opět takřka bezchybný: labutě se dál posunuly tabulkou a tentokrát si dokonce došly i pro triumf v Carling Cupu, respektive účast v evropských pohárech.

Tehdy byli Swans na vrcholu; a odtamtud, jak známo, vede cesta jedině dolů - v tomto případě docela strmá cesta.

Dánský manažer se jal zbůhdarma přečerpávat španělské odpadní vody (viz Pozuelo, Cañas či Vázquez), Michu mezitím ztratil své prvotní kouzlo a celý tým následně od zázraku z Wembley vyhrál všehovšudy osm z 35 ligových střetnutí.

Tou poslední kapkou byl pak celkem symbolicky výkon tak slabý, že ho jeden dlouholetý fanoušek z blogu ForzaSwans označil za nejhorší, jakému v posledních osmi letech přihlížel (šlo o prohru 0:2 s WHU prvního února).

Patálie s Michaelem Laudrupem nicméně na hřišti spíše jen začínaly - rozhodně tam nekončily.

Když loajální majitel jihovelšského celku Huw Jenkins po Dánově vyhazovu podával vysvětlení médiím, zdůrazňoval přitom, že se k něčemu takovému uchýlil "poprvé v deseti letech", a že se tak zároveň rozhodl kvůli "neustálé nejistotě kolem klubu a Michaelovy dlouhodobé budoucnosti v jeho čele".

O sportovní výsledky tedy tolik nešlo, to spíš o hyperaktivního Laudrupova agenta. A to se ve Walesu vskutku nikomu nemohlo zamlouvat. Huw Jenkins si nade vše cení stability a vyzpytatelnosti, kterou mu Laudrup jednoduše nezaručoval. To Garry Monk byl v tomto ohledu sázkou na jistotu.

Blonďatý zadák se Swansea prožil vážně první i poslední - zkusil si s ním čtvrtou i první ligu - a jakkoliv ve zbytku loňského ročníku nedokázal odvrátit první pokles konečnou tabulkou za posledních sedm let, Jenkinsovo rozhodnutí povýšit jej na plnohodnotného manažera je tím prvním ze tří správných, které si tu dnes trochu rozebereme...

#1 Sázka na toho pravého manažera

Monkovo Swansea je pozoruhodným jevem už jenom proto, že se zrovna jemu nedostává takřka vůbec žádné pozornosti britských, natožpak českých médií. Rodgersovci byli miláčky davu, protože byli z pozice nováčků "úplně jiní"; Laudrupovci si zase vysloužili obdiv vybojovanou trofejí. A i celkově se o labutích vždy tak nějak vědělo.

Letos ten pocit nemám, a jeden by si pomalu až vsugeroval dojem, že se Swansea od autentičnosti vydalo vstříc obyčejnosti. Což možná mohou potvrzovat statistiky o držení míče a podobně povrchní ukazovatele; jinak jde ale o bohapustý klam.

Monkův tým například zoufale postrádá výšku, robustnost - a v celé nahotě se to ukázalo zrovna minule proti Stoke City. Zároveň se Swans vymykají také tím, že jejich kádr nečítá ani jednoho přirozeného odebírače balonů. Nejúspěšnějším tacklerem velšského týmu je Neil Taylor (celkově až 50. v rámci celé soutěže), přičemž prvního záložníka bychom našli až na 119. pozici (Ki Sung-yueng) - za takovými hráči jako Erik Lamela, Sammy Ameobi nebo Rémy Cabella.

Jenže i s takovými limity se Monkova parta zvládá vypořádávat - až obdivuhodným způsobem. Mužstvu jednoznačně prospělo náročné soustředění ve Spojených státech a po kondiční stránce určitě bude patřit k těm lépe připraveným. (Koneckonců už jen presink Monkovo Swansea aplikuje na docela jinačí úrovni než to Laudrupovo).

Čili ano, Swansea na jednu stranu z vedoucích pozic rozházelo již neuvěřitelných 16 bodů (tj. udržet veškeré náskoky, nacházelo by se momentálně o dva body před Chelsea); na stranu druhou, pokud se vydáte po stopě toho, kdy a s kým se tak dělo, vyjde vám, že s tím fyzička těžko bude mít co dočinění. Ve dvou případech šlo třeba o venkovní měření sil s dvěma nejsilnějšími kluby v lize.

Abnormální pracovitost Monkova kolektivu se potom promítá také do nově odhalené dimenze přínosu křídelníků Routledge s Dyerem. Ti ještě pod Laudrupem zvládali působit stylem "hop nebo trop", teď však prvně jmenovaný tvoří jednu šanci za druhou, zatímco jeho kolega zase viditelně povýšil vlastní přínos defenzívě.

Pakliže se řada mužstev při presinku soustředí primárně na stopery, Dyer s Routledgem raději nahání krajní beky a velice nepříjemným způsobem takto omezují soupeřovy možnosti vedení útočných výpadů.

S přihlédnutím k těmto tradičním hodnotám labutího herního projevu potom není divu, jak se všichni zúčastnění po zápasech vyjadřují v rozhovorech s novináři. Po těsné prohře s Manchesterem City kupříkladu Garry Monk na reportérův pochvalný komentář, že jeho tým "bojoval po celých 90 minut" zareagoval suše "Ano, takový je minimální požadavek".

Také sami fotbalisté se potom nejčastěji vyjadřují o "pospolitosti kolektivu" a téměř bezvýhradně se ve svých vystoupeních před mikrofony soustředí na pozitiva - že prý se tu skutečně utváří něco speciálního.

Což možná může znít jako přeháňka, to však jen do určité míry. Jak ostatně na blogu The Swansea Way nedávno napsal Eric Imhof, i přes obecný optimismus Velšané neustále mají tendence vidět a postupně napravovat vlastní nedostatky:

"Na začátku měsíce jsem psal, že hlavními indikátory Monkova úspěchu v listopadu budou góly ve druhém poločase (odškrtnuto), riskantní taktické tahy (odškrtnuto), méně posbíraných karet (odškrtnuto), a nabrané sebevědomí, ze kterého by se dalo těžit ve zbytku sezony (dvakrát odškrtnuto)."

Teď už snad akorát doladit ty výjezdy na cizí hřiště, kde Swans stále ne a ne naplno uspět od úvodního kola tohoto ročníku...

#2 Starý lepší navrátilec Gylfi a ti druzí

Gylfi Sigurdsson je velmi zvláštní postavou anglické fotbalové scény.

Přijde nám, že je tu s námi věky, a přitom je náš pohled na jeho osobu značně omezen. Ostatně, přihlašte se vy, kdo ho ještě do letošního srpna neměl pouze za výsostního střelce z větší vzdálenosti, potažmo skvělého exekutora standardních situací, a považoval ho i za něco víc.

Přiznám se, i moje pravice by s hanbou zůstala dole.

Jiná věc je teprve na základě jednoho angažmá v Tottenhamu usuzovat, že se Sigurdsson "narodil pro malé kluby" - což je rovněž dosti rozšířený, a přinejmenším pochybný názor.

Takové stanovisko nedává smysl už jen proto, že Spurs nepředstavují žádný velkoklub (tím by se dalo ohánět maximálně v případě další časté oběti takových teorií, Stewarta Downinga); ale hlavně tedy proto, že těch důvodů, proč nyní - o pouhý rok později - Islanďan v odlišném prostředí vypadá jako vyměněný, existuje přirozeně vícero.

Tím prvním je podtržená odlišnost prostředí. A to nikoliv ve formě poněkud přeceňovaného faktoru vnějšího tlaku na dané mužstvo, nýbrž v otázce hráčovy role na hřišti - a fungování jeho spoluhráčů kolem.

Však si porovnejte tyhle dva dashboardy ze dvou korespondujících duelů Sigurdsson vs. Newcastle a udělejte si obrázek sami - islandský středopolař na severu Londýna v žádném případě neoperoval tak blízko osy hřiště jako teď; a jak sám potřebuje.

Po patnácti kolech se Sigurdsson za zápas průměrně postará o větší množství šancí než Silva, Hazard, Sterling či Eriksen; a jak ukazuje tento nákres aktuální k začátku listopadu, největší část takových klíčových přihrávek (35 %) Islanďan rýsuje z oblasti těsně za šestnáctkou - v oblasti ze všech nejchoulostivější.

Jeho současná bilance 2,6 šancetvorných pasů na jedno utkání je ve finále o celé dvě takové příhry lepší než ta loňská a plus mínus i předloňská (0,8) - a to mi opravdu neříkejte, že takový diametrální rozdíl udělá spíš aktérova hlava než jeho role na hřišti.

A není to pouze o jednotlivci, ale i o spolupráci v rámci celého kolektivu. V tomhle Swansea si například Sigurdsson neustále má s kým narazit i proto, že se hraje v docela jinačím tempu než dříve pod Rodgersem - a hnedka je potom krásně znát, že tento seveřan se zkušenostmi z německé Bundesligy rozhodně není žádným jednodimenzionálním strojem na prudké projektily.

Tomu se možná blížil během své první velšské anabáze, když na bránu soupeře vysílal až čtyřnásobek střeleckých pokusů; ne však v těchto dnech, kdy se jeho funkce zdá být mnohem komplexnějšího rázu.

V tomto směru bychom dokonce klidně mohli hovořit o takzvaném "late bloomerovi" - tedy někom, kdo v opravdovou kvalitu rozkvétá až později, než by se bývalo čekalo. Sigurdssonův pohyb mezi obrannou a záložní linií vykazuje mnohem hmatatelnější známky predátora s nefalšovanou inteligencí a chutí být nonstop ve hře; připraveného narazit a zrychlit rozehrávku, ale i podržet míč za účelem zklidnění situace.

Jak potom připomíná Scott Mackay na blogu The Swansea Way, Sigurdsson zároveň ušel ohromný krok směrem dopředu také v otázce přístupu k presinku, který nyní jenom nevykonává, nýbrž rovnou iniciuje. Pokud obyčejně na celistvost formace dohlíží jeden ze stoperů, zde Ashleymu Williamsovi s organizací jedenáctky zcela zásadním způsobem pomáhá i ofenzivní záložník - což logicky činí vše o poznání jednodušším a ve výsledku funkčnějším.

V rámci našeho vyčerpávajícího povídání o islandské kopané jsme si již dříve osvětlili, že pokud je někdo předurčen k tomu být lídrem mančaftu, je to pravděpodobně rodák z téhle malé ostrovní země. A Gylfi Sigurdsson skutečně v takového dirigenta, zdá se, pomalu dorůstá. Zejména jeho zásluhou se Swansea jeví být při presování nesmírně kompaktní a cílevědomé.

V tomto ohledu Velšanům bezesporu pomohl také návrat Ki Sung-yuenga, na jehož poziční hru si obyčejně nelze stěžovat. Korejský záložník navíc možná sem tam může působit, jako by nehrál na plné obrátky, vždy ale bude přinejhorším fungovat jako spolehlivý metronom. A speciálně pokud po jeho boku operuje další středopolař s velkým citem pro hru (Britton), může si Ki Sung-yueng dovolit i pár nebezpečných útočných výpadů takříkajíc z druhé vlny.

Ki Sung-yueng je tedy dalším exemplářem jedince, kterému Monkův vliv stoprocentně prospěl. Už před dvěma lety měl většinu atributů, které vystavuje na odiv napříč letošním ročníkem - nepanikařil pod tlakem, téměř vždy si vybral toho správného adresáta přihrávky, perfektně četl hru -, přesto je na něm tentokrát něco, co ho posouvá ještě dál.

Snad je to evidentně posílená důvěra v jeho osobu (v sezoně 2012/13 se záloha tvořila kolem De Guzmána, tentokrát je to Ki); snad zlepšený pohyb s balonem i bez něho... něco z toho určitě.

Otázkou teď je, zdali bude Garry Monk v budoucnu upřednostňovat toho umírněnějšího Ki Sung-yuenga, který se musí držet zkrátka ve dvojici s bývalou labutí "desítkou" Jonjem Shelveym; anebo toho expanzivnějšího (z mého pohledu přeci jen lépe využitého) Ki Sung-yuenga s oporou v Leonu Brittonovi či mladší kopii Joea Allena, Tomu Carrollovi.

Ale to už jsou veskrze jenom příjemná dilemata - vyplývající z celé série správných rozhodnutí a Monkova chvályhodného důrazu na versatilitu.

#3 Ututlaná smlouva pro Bonyho

Málokdy vídaná komplexnost je doménou ještě minimálně jednoho člena labutí eskadry, Wilfrieda Bonyho.

Útočník z Pobřeží Slonoviny, který zrovna dnes slaví 26. narozeniny, v sobě snoubí fyzičnost, pohyblivost, inteligenci i kreativitu - a dává tak vzniknout vpravdě unikátní směsi, speciálně pro útočníka, po kterém se na hrotu požaduje jistá dávka soběstačnosti, improvizace a rozhodnosti.

Bony přesně tohle nabízí zápas co zápas a v letošním systému Swansea má posléze celou řadu využití. Krom toho, že již zavěsil nohou, hlavou i z penalty, je rodák z Bingerville nečitelný také při distribuci balonu. Ten dovede z první vrátit zpátky, rozdat do strany i potáhnout a narýsovat kolmici - což ho mimo jiné tolik odlišuje od Romelua Lukakua, ke kterému bývá mnohdy bez větší rozvahy přirovnáván.

Zatímco Lukaku je v mezihře plně prospěšný jedině tehdy, pokud má před sebou akry volného prostoru (a zejména letos je znát, že Everton Lukakuovy rychlostní i technické rezervy značně limitují), Bony si poradí vesměs v jakékoliv situaci a do rozehrávky se sám rád aktivně zapojuje, aniž by byl na škodu.

Naopak: jestliže v případě Belgičana zjednodušeně platí, že to je právě on, kdo nezbytně potřebuje ostatní k tomu, aby mu vytvářeli volný prostor a činili ho efektivním, Bony bude na vlastní pěst totéž činit ve prospěch spoluhráčů - speciálně pohyblivých křídelníků, kteří se rádi dostávají za jeho záda, nebo střeleckým apetitem oplývajícího Gylfiho Sigurdssona.

Přesně tyto atributy v kombinaci se skutečností, že stále platí za nejlepšího střelce Premier League v tomto kalendářním roce, dělají z bývalého hráče Vitesse vpravdě stěží docenitelný artikl - čímž se pomalu dostávám k dalšímu rozumnému a minimálním rozruchem doprovozenému kroku vedení Swansea.

Čerstvý kontrakt pro Wilfrieda Bonyho totiž na pohled působí nenápadně - původní délka smlouvy byla ostatně natažena o kosmetický jeden rok -, avšak o to zásadnější by v budoucnu mohl sehrát roli. Nově už by totiž jeho součástí neměla být žádná výkupní klauzule, jejíž dosavadní hodnota (19 milionů liber) by v tuhle chvíli Swansea už jen těžko uspokojila.

Velšský klub takto nabyl zcela volné manévrovací pozice při případném vyjednávání, a jedině tak přiživil dojem lecjakého nezávislého pozorovatele, že na Liberty Stadium v poslední době zkrátka všechno - ale úplně všechno - dává ten největší možný smysl...

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (714)

Přidat komentář
Hokaido

už jsem se lekl, že jsi dal na tu kritiku a Čaj o páté skončil. Ty články jsou zajímavý a vždycky si je rád přečtu

Reagovat
fantomas

To bylo jen kvůli vloženýmu kolu, jinak tu pozoruju slušnou základnu čtenářů, takže minimálně tuhle sezonu doklepu a pak vyhodnotim.

Každopádně díky ti.

Reagovat
fenixLFC

to sa chystas o kazdom klube robit?

Reagovat
fantomas

Rád bych postupně nějakym způsobem pokryl všechny no.

Reagovat
Talker

Tak nejde ani tak o čtenáře jako o lidi, kteří čekají na článek, pod kterým spamovat. Ale to je fuk, never mind.

Reagovat
fantomas

Jj, jasneze

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VanKun88

Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, konečne o nich niečo viem, keď už im fandím.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to myslím vážne, mám ich rád, ale málokedy mám čas ich aj sledovať.

Reagovat
fantomas

Já si je letos užívám snad nejvíc ze všech týmů PL. Ve vší vážnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som videl pár víťazných zápasov na začiatku sezóny, keď mali ten super štart a tiež som si to užíval, predovšetkým individuality Kiho a Gylfiho.

Reagovat
cristiano.K.

konečně si přišel na to Swansea>Norwich?

Reagovat
fantomas

Ne

Reagovat
čutalista

pěkné počteníčko

Reagovat
niflheim

17:28

Reagovat
Counter

Takový dlouhý článek fantomase o Swansea a ani jedno použití slova "bublina"... To smrdí objektivitou!

Reagovat
fantomas

A teď jestli si použil ctrl+f, nebo vlastní oči při čtení...

Reagovat
Counter

ctrl+f

Ale možná si to později přečtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tipy na CSM:

Prohlížení akcí :

Když používáte textové popisky ve hře a chcete po skončení zápasu prohlížet akce onoho zápasu, tak stačí použít rolovací kolečko myši! Také to můžete použít během hry, ale to si toho moc nepřečtete, jelikož vám hned zase naskočí další nová akce. Možná že to funguje i u starší verze hry

Nikdy nehrajte scenáře, které potom - když je doděláte - skončí. Bude vás to hodně mrzet.

Kupte si Weina Rooneyho, fakt se vyplatí. Zase nekupujte Karla Poborského - je starej a za sezonu z něj bude h***o - to samé je i u Nedvěda.

Před zápasem uložte hru a když nebudete se svým výsledkem spikojeni, tak hru vypněte, potom znovu zapněte, nahrajte svoje uložení a hrajte zápas znovu.

Mezi nejnadějnější hráče patří tito "borci":

A.Cole ( Arsenal ),Dalmat ( Inter M. ),Buffon ( Juventus ),Henry ( Arsenal ).

Totálni zmrdi, šmejdi :

Luis Enriqe - když ho nemáte v týmu, tak dá za sezónu i 20 gólů, ale když ho koupíte, tak není ani na seznamu akcí. Další jsou: Backham, Poborský, Nedvěd, Rául, Morientes...

Tip:

Když hrajete holandskou ligu, tak buďte Feyenoord - 99%, že budete mistři ligy, nevím proč, ale je to tak (ověřeno !!!).

Reagovat
smazaný uživatel

díky, kámo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

"Před zápasem uložte hru a když nebudete se svým výsledkem spikojeni, tak hru vypněte, potom znovu zapněte, nahrajte svoje uložení a hrajte zápas znovu."

Tak tohle dělaj ti největší tragédi a dementi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ondro, súhlas

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

môj tip pre nové FM-ko: hrajte Oxa vždy na LW, je tam oveľa lepší ako na RW. Hough.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je lepší hra:

http://tinyurl.com/kmobddv

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem šel z PSV do Man City, hrál jsem ho primárně na RW a byl to nejproduktivnější hráč ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu potvrdit, ale stejně je nic oproti Depayovi, který je už druhou sezonu snad nejlepší levé křídlo ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? ja som ho predvčerom kúpil s tým, že príde po sezóne, lebo Santi sa rozhodol, že silou mocou chce ísť do Juventusu. Tak to sa teším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ten závěrečný tip nemá chybu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi nemáš aktualizovaný soupisky, že?...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle clanky mam rad a prirazuji jim atribut opravdu hodnotne a profesionalni sportovni publicistiky

Reagovat
smazaný uživatel

Že má Lukaku problém s prvním dotykem je všeobecně známý fakt, to o té rychlosti ale slyším poprvé.

Reagovat
fantomas

To je mysleno i v kombinaci s vedenim mice, kde to neni nejhorsi, ale rezervy tam proste vidim.

Reagovat
Zaschrona

Ma tam velky potencial, myslim ale, ze tam ukazal v poslednich tydnech velmi pekne momenty.

Reagovat
smazaný uživatel

na té fotce je Standa Vlček?!

Reagovat
Recik

Skvělé čtení jako vždy :-) Snad po sezoně svou snahu vyhodnotíš kladně a budeš pokračovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Super článek, snad to tak bude pokracovat

Reagovat
smazaný uživatel

pokial fantomas nepise o manchestri united , tak sa to da aj citat . poklona a

Reagovat
smazaný uživatel

''Pakliže se řada mužstev při presinku soustředí primárně na stopery, Dyer s Routledgem raději nahání krajní beky a velice nepříjemným způsobem takto omezují soupeřovy možnosti vedení útočných výpadů. ''

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

téměř nikdy se nepresují stopeři a téměř vůbec to nedělají křídla

Reagovat
fantomas

Co to je za blbost?

http://www.australiascout.com/wp-content/uploads/2014/09/Pressing-diagram-1024x576.png

- tohle je dost klasický schéma, který to tvý "téměř nikdy" dost dobře vyvrací.

Reagovat
SunFells

No vidíš to, ti červení vůbec nepresují.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

No dyť jo, křídla ti zpravidla zavíraj beky, zatímco stopery útočník a někdy i druhej útočník/nejvýš postavenej střeďák. A nevim, prostě co je překvapivýho na tom, že křídla ti nepresujou stopery... Prostě to celý z tohohle hlediska nějak nedává smysl.

Reagovat
Miguel19

Presujou

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fantomas

Na tom nákresu ti právěže křídla stopery presujou, Dyer s Routledgem se oproti standardu opravdu víc soustředí na beky a jejich odřezávání než na samotný dělání tlaku na stopery.

Reagovat
smazaný uživatel

No taky je celkem k ničemu ten presing dělit na posty, navíc je ten nákres matoucí. Nikdy ti přece nepresujou křídla(obě najednou!) tak, že maj soupeřovy beky na zádech... Jsou max na úrovni s nima a mezi beka se stoperem vyrážej, když už se bek chystá k přihrávce, nebo ten míč už letí. V tom obrázku prostě chybí milion šipek k tomu, aby se dal brát jako nějaký klasický schéma.

Reagovat
fantomas

Na tom nákresu taky nepresujou naráz.

Ale jo, máš pravdu - a i proto netušim, proč se tak necháváš unést. Já mluvil o "primárnim", ne "jedinym" objektu presinku... samozřejmě je to zamotanější.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenechávám, jen ta část fakt bila do očí.

Reagovat
cristiano.K.

presing dělit na posty? Právě,že tohle bývá jasně daný. Popsal si to naprosto přesně. Křídla ti prostě z 90% času presují jen beky. Stopeři jsou presováni útočníky,případně nejvysunutějším středním záložníkem, takhle prostě funguje klasické posouvaní,který zpravidla začíná těsně za půlkou soupeře.

Jsem si ted vzpomněl na presování Henda,který mu je absolutně jedno,kde presuje a proti kolika hráčím několikrát tam pobíhál mezi třema v trojúhelníčku,kdy v jednu chvíli zvednul ruce jako "tak mi pomožte" ale běhal mezi nima dál

Reagovat
fantomas

"Křídla ti prostě z 90% času presují jen beky"... to je prostě naprostá volovina, se na mě nezlob.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

tak pokud se to cely posune,tak at si kridlo presuje stopera (ale proc by to delal,kdyz tam je stredni utocnik?)

jinak ma cristiano pravdu a kridla ti do stredu moc nesmeji,protoze tim padem dost oteviraji svou stranu (kde si pak vlastni obrance drzi spis souperovo kridlo a tvuj stredak musi drzet prostor uprostred)...proste kridlo na stred vetsinou jen hodne vyjimecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

souhlas, spíš to je celý o tom, že Swansea napadá agresivnějc, jde víc do těla a celkově jim to vychází, než že by napadali nějakym diametrálně odlišnym stylem, protože napadat křídlama stopery si fakt řiká o to odkrejt uplně lajny

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cristiano.K.

dobře, tak jenom z 80%,záleží samozřejmě na rozestavení celků, ale při hře na jednoho hrota to tak opravdu funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Daníček ven.

Reagovat
vrabejka

20:12 Čecha údajně sleduje Liverpool

Petr Čech od letošní sezóny plní v Chelsea pouze roli náhradníka, spekuluje se tak o jeho odchodu. Nově pak má o českého reprezentanta podle listu "Daily Mail" stát Liverpool, který zřejmě bude hledat náhradu za Simona Mignoleta. Místo belgického brankáře by na Anfield Road mohl kromě Čecha zamířit ještě Asmir Begović ze Stoke City. (transfermarketweb.com)

Reagovat
tomasinho

Anooo

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zaschrona

Martinez dneska oznamil, ze zitra proti Krasnodaru nastoupi v zakladu Kone ( ), Oviedo, Robles, Atsu, Pienaar, McAleny, Alcaraz, Browning, Garbutt + si odbudou debut 2 mlade produkty nasi akademie, ktere nejmenoval, aby mohli klidneji spat. Pravdepodobne Ryan Ledson a Jonjoe Kenny, oba velci talenti, lavicka by zaroven pravdepodobne mela byt naplnena hraci z U21, vcetne Jindry Stanka. Krasa.

Reagovat
Dufan

Reagovat
niflheim

OT: Viděl jsi tenhle trailer na Age of Ultron?

http://youtu.be/mVLaRvKenHs

Reagovat
fantomas

OT: Hobbit

Hérgot, Středozemi sem za LOTRa nepropad ani v nejmenšim, ale tahle trilogie mě teda vzala. Všechna čest.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, to tá trojka bude musieť byť asi najlepší film histórie, lebo ani jeden z prvých dvoch dielov sa LotR ani nepriblížil podľa mňa.

Reagovat
fantomas

Mhm. Já mám teda Hobbit >>> LOTR. A měl sem už po dvou dílech víceméně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ale mě nebrat vážně. já sem nečtenář předlohy, co fantasy neholduje ani obecně, takže...

Reagovat
13

Právě protože nejsi čtenář předlohy to pak můžeš objektivně hodnotit jen co se týká kvality filmu. Atmosféra jakou se podařilo vytvořit v pánovi prstenů se podle mě v hobitovi zatím neopakovala. Zítra jdu na bitvu pěti armád a může mě to jen příjemně překvapit, protože očekávám komerční, akcí nabušenou, myšlenkově prázdnou podívanou. Což někomu samozřejmě může vyhovovat.

Reagovat
fantomas

...a o tom přesně mluvim no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Hm, nie.

Reagovat
13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

já nevim no, mně první 2 díly přišly jako jedna velká akce/útěk, téměř bez scenáře a zajímavějšího děje, hlavně co nejrychlejc utíkat, zatimco na tebe padaj kameny, skáčou skřeti a běhaj vrci, do tho pár nemístnejch vtipů, viz gandalf a golf a k tomu neuvěřitelně umělej vzhled, celý to na mě působí jako počítačová hra, po zklamání z dvojky se na trojku ani nechystám, s Pánem prstenů se to absolutně nedá srovnávat, Hobbit je fakt jenom taková pohádka, příběh, úvod do Tolkienova světa, rozhodně ne materiál na 10 hodin filmu

Reagovat
13

Reagovat
fenixLFC

Nemiestny vtip? ved to je priamo z knihy preboha

Reagovat
salami

já si to snad kvuli tobě přečtu znova, je to teda asi 12 let, co jsem to četl, ale moc se mi to nezdá

Reagovat
fenixLFC

Je to tam. Ked popisuju bitku na zelenych poliach ci ako sa vola tak hovoril o hobitovi ktory bol taky vysoky ze mohol jazdit na koni a v tej bitke odrazil hlavu skretiemu nacelnikovi ktora sa odkotulala do zajacej diery. Vdaka tomu nielen vyhral bitku ale zaroven vynasiel golf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Hobit nebo LOTR, to je fuk, obojí je kravina..

Reagovat
fenixLFC

Zabi sa

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem to neviděl a nikdy nemusím.

Reagovat
Whitemedia

Já viděl všechny díly LOTRa a první díl Hobita, Hobit ušel, hlavně díky Freemanovi.. ale LOTR, ten mě děsně nudil od začátku až do konce..

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Whitemedia

ale na CSFD jsem ho nijak nehodnotil, takže si nemusím rušit účet

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

takže je to kravina?

Reagovat
patas92

Já hlavně moc nechápu, jak to může někdo nějak víc srovnávat. Ty trilogie jsou úplně jiné. Mně se třeba dost líbí oboje, ale každé jinak.

Reagovat
db18

(jako u knížky jsem to tak měl taky, protože jsem obojí četl jako malý, ale u té trilogie mi pořád vadí ty změny oproti předloze)

Reagovat
fantomas

Tak ještě jednou: já posuzuju čistě FILMOVÝ trilogie, žádný knížky mě nezajímaj, resp. nemůžou zajímat.

Reagovat
db18

...to nic nemění na tom, že se tomu stále divím

Reagovat
fantomas

Potom si posluž.

Reagovat
smazaný uživatel

aj jaa

Reagovat
fantomas

YES, konečně někdo

Reagovat
Kenneth

Po tomhle si radši zruš na csfd konto, nikdo tě nemůže brát už vážně...

Reagovat
fantomas

Lol

Reagovat
Trand

Tak se mu líbil jeden film víc než druhý, to je toho panebože. Tady se z toho zas dělá nějaká ohromná událost.

Reagovat
smazaný uživatel

za nelásku k LotR by sa malo vešať!

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Lol no. 2

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole, vy ste tu fakt jeden väčší suchár vedľa druhého...

Reagovat
Zaschrona

Ne, jen automaticky nekdo takovy veci nemusi mit v oblibe. Ja treba dodnes vubec nechapu, v cem je ta vseobecna skvelost tech filmu, me to nebavilo.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

veď ale napíšem niečo zo srandy a henten košielkár liverpoolsky ma tu facepalmuje a florbalista loluje, dokonca aj s radovými číslovkami...

Reagovat
tomasinho

Jaký zas košielkár? Jen, že tohle je dementní i ze srandy.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
tomasinho

A jak jsi přišel na košielkára nebo co teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

No, on problem je ten, ze tohle fakt takhle nemuzes psat, na cokoliv, tohle jako sranda VZDYCKY nekomu bude vadit, at uz se to tyka cehokoliv oblibenejsiho. Druha vec pak je jak pisu, no...

Reagovat
fantomas

Holt tohle má docela evidentní vážnej podtón. Ale pokud si to myslel fakt echt ze srandy a LOTRem pohrdáš, potom svuj lolec mažu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vážny podtón ok

Reagovat
smazaný uživatel

a nech sa každému páči hocičo, nikomu to nenútim, preboha, je snáď jasné, že som to nemyslel vážne...

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

LOTR je moje nejoblíbenější trilogie, to mi říkat nemusíš.

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Reagovat
blade115

jednička byla dokonce naopak tragická na tyhle poměry, dvojka už lepší, ale Lotr se to stejně zdaleka neblizi.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem ještě ani neviděl první dva díly teď to jako pořádný hipster zkouknu najednou

Reagovat
fantomas

Já dvojku taky viděl teprve v pondělí ale bejt tebou bych to teď udělal tak, že první dva díly na bluray a na trojku ještě do kina.

Reagovat
r.mrazik

jako jak je to marny jo? tak to jooo

Reagovat
iamek

Byl jsem vcera na vsech trech dilech a trojka mi prijde suverene nejhorsi. Panu prstenu to nesaha ani na po kotniky.

Reagovat
smazaný uživatel

me se to taky libilo. Stredozeme neni nikdy dost.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Nějaký rozmlsaný.

Reagovat
Infernoqt

myslíš, že chce víc?

Reagovat
SunFells

Ty jako myslíš, že chce odejít? Dle mě určitě prachy.

Reagovat
kiwwi

mozno len chce ist tam, kde sa bude hrat LM...podla scouserov je to hlavne kriterium na nalakanie hraca

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
cristiano.K.

jedno z hlavních,což není šokující

Reagovat
Infernoqt

no a nebo nemá rád peníze a proto by rád zůstal při tom, co má teďkon

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

To neni moc paradni situace, v lete by mel dva roky do konce smlouvy...

Reagovat
Swarley

Owen ukázal, že to jde, takže otázka je jen kolik...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

takový cinty si piš někam na forum

Reagovat
vladis271

Víťaz tohtoročného ročníku EL má zabezpečené predkolo do LM v nasledujúcom roku alebo hned skupinovú fázu?

Reagovat
vrabejka

skupinu se mi zdá

Reagovat
vrabejka

tak ne předkolo :(

Reagovat
salami

odkud to máš? měl by mít skupinu

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, to má Sparta za mistra tak jako tak..

Reagovat
13

nemíříš nízko vlado

Reagovat
vladis271

by som sa vysral na ligu. Skôr vygráme EL než skončíme v B4.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vladis271

sa dosmeješ v nedeľu.

Reagovat
kiwwi

vlado

Reagovat
cristiano.K.

to spíš po neděli Rodgers odstoupí sám

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

mě by zajímalo z čeho pramení takové sebevědomí zdejších mufanů v derby není nikdy nic jasné a vzhledem k předváděné hře na tom o moc líp united nejsou.

Reagovat
nani92

ale naša hra je už lepšia oproti LP, len obrany máme rovnako márne..aj ked nás tam dokáže podržať brankár..

Reagovat
13

David je nejlepší brankář premier league no, kdybych si od vás měl někoho vybrat do týmu, tak bych bral jeho. Plus je docela sympaťák.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Pokud si vitez LM zajisti ucast ve skupine LM i z ligy, tak pujde rovnou do skupin. Pokud ne, tak pujde vitez EL, v pripade Anglie, do 4. predkola nemistrovske casti.

Reagovat
Zaschrona

Jen abych to doplnil - pokud si samozrejme vitez EL nezajisti primou ucast v LM uz z ligy. Neprimo timhle vlastne ma porad, pri nejhorsim, minimalne tu jistotu ucasti v EL i dalsi rocnik.

Reagovat
db18

Takže to Tottenhamu zase uteče...

Reagovat
Zaschrona

To by nejdriv Spurs museli skoncit 4. a LM musel vyhrat treba Arsenal, ktery by skoncil mimo top 4 a zaroven EL musel vyhrat Liverpool nebo Everton, kteri by skoncili taky mimo tu top 4. To je uz hodne nepravdepodobnosti najednou.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ten Arsenal

Reagovat
cristiano.K.

těm nebude mít co utíkat

Reagovat
salami

dobrej článek s čim bych akorát uplně nesouhlasil je tohle? "a to mi opravdu neříkejte, že takový diametrální rozdíl udělá spíš aktérova hlava než jeho role na hřišti. ", samozřejmě je to mix obojího, ale hlava je naprosto rozhodující

Reagovat
fantomas

"Naprosto rozhodujici"... kde se furt bere ta jistota, je mi fakt zahadou

Reagovat
r.mrazik

s takovou slevou? no nekup to !!

Reagovat
vodka

ta původní cena je tak 5 let stará, ne?

Reagovat
Jardin

Tam nikdo tu původní cenu nedefinuje, takže si můžou dělat co chtěj. Takovýhle portály miluju.

Reagovat
Swarley
Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

https://www.youtube.com/watch?v=cKhqUOncefY

jinak tahle šílená reklama na mě teď útoční všude, už jsem ji viděl i česky...dobrá šílenost...

Reagovat
kiwwi

WTF?

za kreativitu davam

Reagovat
Swarley

rozhodně, nápad to je skvělej...lidi buď budou brutálně nadávat nebo se jim to nějak bude líbit, ale jednoznačně si ji zapamatuješ hned když ji uvidíš poprvé...

já jsem pro každou reklamu s dobrým nápadem, rozesmálo mě to, takže proč ne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Jo, nestálo to za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin pobavil. Aj Diaby. Ale celkovo to nie je ich štandard, no.

Reagovat
vrabejka

Agent: Barcelona's Martin Montoya WANTS Arsenal or Liverpool move in January - http://www.express.co.uk/sport/football/546301/Agent-Barcelona-Martin-Montoya-Arsenal-Liverpool-January … #AFC #LFC

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Infernoqt

Jak tipujete nebo koho byste rádi viděli ve vyřazovací fázi LM? Podle mě

Arsenal - Bayern Mnichov

ManCity - Barcelona

Šachtar - Dortmund

Leverkusen - Chelsea

Schalke - Real Madrid

Basilej - Atletico Madrid

Juventus - Monako

PSG - Porto

Reagovat
SunFells

Bayern už ne, tentokrát to bude Real. Aj bych byl rád.

Reagovat
Infernoqt

taky mě to napadlo, ale podle mě se bude los opakovat zase

Reagovat
SunFells

Nám se losy neopakují, my prostě jen dostáváme toho na trůnu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

And Manchester United vs fucking no one. Ha ha.

Reagovat
Robochelsea

Chelsea-Juve (postúpime)

City-BVB (City)

Schalke-Barcelona (Barca)

Basel-Atletico (AM)

Real-Shakthar (Real)

Porto-Leverkusen (Porto)

Monaco-Arsenal (Arsenal)

PSG-Bayern (PSG)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

OT: Arrow (i když to teda nebylo nic moc překvapivého )

Reagovat
fenixLFC

skvely serial ale psoledny diel som este nevidel...

Reagovat
patas92

No ten závěrečný battle mi přišel teda dost lame na to, že proti sobě bojovali dva největší bouchači světa

Reagovat
db18

Tak Oliver se zrovna vyškrábal na vrcholek hory... (a Ras dělal jen to co bylo třeba...)

...čekal jsem ale taky trochu víc - a když už zbývalo 7 minut do konce dílu tak jsem si řikal, kde je ten epický souboj (který stejně nepřišel)

A teď 41 dní ničeho...

Reagovat
patas92

Já už s tím soubojem ke konci už ani moc nepočítal, takže sem spokojeny aspoň s tím málem . Jinak ale fajn díl, sem zvědavý na příští, kdo tam za ním šel (pokud si viděl promo)

Reagovat
db18

Řekl bych, že Maseo I když z toho fakt moc poznat není

Reagovat
fenixLFC

to si robia srandu s tym koncom? teraz cakat mesiac aby som vedel ci vôbec....

Reagovat
niflheim

Leicester will launch a record-equalling £10million raid for Anderlecht forward Aleksander Mitrovic, 20 in January. (Sun)

Liverpool are struggling to agree a new contract with Raheem Sterling as the impact of their Champions League exit takes effect. (Telegraph/Mail/Express)

Liverpool have already held talks with prospective replacements for embattled manager Brendan Rodgers. (Express)

Fernando Torres could return to Chelsea this January. He is currently on loan at AC Milan. (Express)

Arsenal have joined Liverpool in the race for Borussia Dortmund's Henrikh Mkhitaryan. (Express)

Nemanja Vidic is on the verge of making a shock return to Manchester United. (Star)

Everton have opened talks with Barcelona over a shock deal to sign their young right-back Douglas. (Metro)

Arsenal and Liverpool face competition from Juventus to land Barcelona right-back Martin Montoya. (Express)

Sporting Lisbon boss Marco Silva has hinted at a January move for Arsenal transfer target William Carvalho. (Metro)

Mattia Destro has been offered to Arsenal in a £15m deal, with Roma looking to cash in on the highly-rated forward. (Metro)

Monaco midfielder Joao Moutinho could be heading for the Premier League, with agent Jorge Mendes ready to sound out Chelsea, Arsenal and Manchester United over a £30m deal. (Express)

Edinson Cavani, the Uruguay striker, is hoping to join Arsenal during the January transfer window and has reportedly asked his PSG paymasters to lower their £50m asking price to help the move go through. (Express)

The Gunners have reportedly opened talks with Atletico Madrid over a deal to sign their Italian winger Alessio Cerci. (Metro)

Arsenal will bid £8m for defender Ron Vlaar in January. (Express)

West Ham and Sunderland are considering a move for Aston Villa flop Jean Makoun. (Mirror) Ten tam ještě je?

Liverpool are continuing to look at Chelsea's Petr Cech and Stoke's Asmir Begovic as a replacement for keeper Simon Mignolet. (Mail)

Italian club Napoli are weighing up a move for Crystal Palace winger Yannick Bolasie. (Evening Standard)

Crystal Palace are weighing up a January move for Norwich and England keeper John Ruddy. (Mirror)

Liverpool are lining up a shock move to sign Mirallas. (Metro)

Leicester City are continuing their striker hunt by adding Arouna Kone to their wanted list. (Mirror)

Bruce is plotting yet another raid on Tottenham as he lines up a January bid for Aaron Lennon. (Mirror)

Leicester will try to bring in a defender and a striker in the January transfer window, with Toronto FC forward Jermain Defoe still an option. (Leicester Mercury)

The Foxes could launch an attempt to land Arsenal forward Joel Campbell on loan in the January transfer window. (Offthepost)

Liverpool and Tottenham target Mauro Icardi is reportedly keen on joining Chelsea in January, and Inter Milan will let him leave. (Metro)

Manchester City are considering making a move for former Manchester United midfielder Paul Pogba, with the Juventus player seen as a possible replacement for Yaya Touré. (The Sun)

City are tracking Juventus' Switzerland international defender Stephan Lichtsteiner, and could let 21-year-old Matija Nastasic go the opposite way. (Manchester Evening News)

United are set to battle it out with Real Madrid for Borussia Monchengladbach midfielder Christoph Kramer. (Talksport)

Manchester United are set to make a £24m offer to finally sign Bayern Munich star Arjen Robben. (Metro)

Aleksandar Mitrovic, the Anderlecht striker, is being watched closely by Newcastle United, who could make a £15m bid for the Serbia international in January. (Mail)

Former Newcastle midfielder Yohan Cabaye is considering quitting PSG in the next transfer window, just a year after joining the club. (Mirror)

Harry Redknapp hopes to bring in some Major League Soccer players on loan in January, with Robbie Keane topping his wishlist. (Setanta)

QPR are planning January transfer moves to improve their strike force, with Jermain Defoe a target. (Mirror)

Ronald Koeman wants to sign Bruno Martins Indi from Porto in January. (Sun)

Tottenham plan a squad overhaul as they target Southampton's Morgan Schneiderlin and Jay Rodriguez. (Mirror)

Stoke have been linked with a move for Spurs winger Aaron Lennon. (Stoke Sentinel)

Stoke have issued a 'hands-off' warning to Manchester United over Ryan Shawcross. (Manchester Evening News)

Sunderland set to make a renewed move for Liverpool's Fabio Borini (Mail) Néé

AC Milan striker Giampaolo Pazzini is being offered to Premier League clubs, with QPR, Sunderland and Aston Villa all interested. (Mirror)

Swansea City are lining up a January loan move for Arsenal’s out-of-favour forward Joel Campbell. (Metro)

West Ham are interested in resigning Demba Ba. (Talksport)

Spartak Moscow have opened the bidding on West Ham target Aleksandar Dragovic with a £12m offer to his club Dynamo Kiev. (Mail)

Cardiff City could terminate Ravel Morrison's loan spell after the 21-year-old West Ham midfielder disappointed. (Independent)

Reagovat
kiwwi

som si klasicky precital len veci kde si dal smajlika

Reagovat
cristiano.K.

pak nechápu,jako mohl vynechat tohle Nemanja Vidic is on the verge of making a shock return to Manchester United. (Star)

Reagovat
kiwwi

Star - to sa vynechava samo

Reagovat
cristiano.K.

přesně ten smajlík,co máš na konci tam měl být

Reagovat
Ligter

Reagovat
niflheim

Reagovat
niflheim

Takže příště všude

Reagovat
Zaschrona

Jakoze Kone se konecne uzdravi, dneska by mel poprve nastoupit a hned ho po Vanocich prodame? Mirallas v LFC je taky zajimava idea, prave proto mu musime dat novou smlouvu, takoveho kvalitniho hrace by tam byla skoda. A zajem medii o Mitrovice taky interesantni, ze ho objevili az zrovna ted, kdyz dal v LM gola Dortmundu.

Reagovat
fenixLFC

jezis, mat toho kokota v time

Reagovat
Zaschrona

Vsak klid, Luise uz nemate.

Reagovat
fenixLFC

ved o nom ani nikto nehovori

Reagovat
Zaschrona

Kdyz pises o tomhle vyrazu, tak je jasno.

Reagovat
fenixLFC

yop,kazdemu je jasne ze mirallas je kokot

Reagovat
Zaschrona

Nene, to jen je leccos jasne o tom, kdo se takhle o takovym srdcarovi vyjadruje.

Reagovat
fenixLFC

rovnako ako to vystihuje toho, kto ho za kokota a zmrda nepovazuje

Reagovat
fenixLFC

ked tak nad tym rozmyslam, je rovnaky ako suarez teda s tym ze je herne o asi tri levely nizsie

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

víc než tři, maximálně 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite nie, Mirallas je zakerak, Luis robi blbosti v zapale hry a afekte... mirallas je picus...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

bolo jaasné, že Raheem nezebere 70 tisíc, keď nímand ako Shaw berie stovku. Navyše LM v budúcom roku ešte nie je stratená.

Fakt by som rád vedel tie mená potencionálnych náhrad za BR. Kľudne aj špekulácie z DailyStar. Nie je vonku niečo?

Reagovat
Swarley

zase za to můžeme my

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste nepreplaceli hráče, tak se v Anglii drží jakž takž průměrná ekonomika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

pochopitelně

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao 346, Rooney 300, Di Maria 200, Van Persie 250, Shaw 150 a snad všichni prumernaci mají přes 100. Sterling hraje 3x líp než všichni vaši hráči dohromady a bere 30. A v neděli vám to všem ukážeme, že nestačí jen přeplacet hráče.

Reagovat
r.mrazik

ja si myslim,ze mas pravdu

Reagovat
kiwwi

jednoznacne

Reagovat
smazaný uživatel

tak bere ten Shaw 100 nebo 150?

ad Sterling. Jeden y nejlepsich hracu lonske sezony, letos v Liverpoolu taky asi nejlepsi, mladej, zajimaj se o nej vetsi kluby, tak je docela pochopitelne, ze 70K je malo. Pokud je tech 70 pravdivych.

Reagovat
r.mrazik

navic urcite po nem chteji podepsat dlouhodoby kontrakt...a kdyz si clovek vezme,ze v Poolu je to jedinej pouzitelnej hrac...tak prece se nespokoji s 70 tacama...

Reagovat
kiwwi

always the victims, it's never your fault

Reagovat
vladis271

kde v tom príspevku fňukám ale sa sťažujem? Ty si fakt posadnutý.

Reagovat
kiwwi

vlado

Reagovat
vladis271

tu niekde po EF behá aj exorcista, ale mám pocit, že v PD som ho len videl.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

to, ze mancs nicia posledných 20+ rokov prestupov.trh a platovu politiku je sice fakt (to, ze si na to zarobili je pekne,ale v konexte tejto temy je to irelevantne), ale posledne roky aj LFC kupuje priemerakov za sialene sumy a platy im dava tiez velke...

Raheem 90+ bonusy za vykonnost

Reagovat
vladis271

Manažéri, prestupové komiesie a iné yanks vynálezy nedávajú prestupy už dlhú dobu. Pozri ako nahradilo Atletico hráčov, ktorí odišli po minulej sezóne. A tak nejak sme to mali spraviť aj my. Preto je môj favorit Nr.1 , ak by BR skončil Simeone.

Reagovat
r.mrazik

ten do horsiho nepujde....

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone nerotuje neviem no

Reagovat
Kenneth

Simeone určitě vaší nabídku už vyhlíží...

Reagovat
vladis271

džizs. Venuj sa radšej fantomasovmu účtu na csfd a tuna neoxiduj.

Reagovat
Infernoqt

Sterling teď bude chtít jít někam, kde se bude hrát o ligu mistrů. Možná by West Ham mohl projevit zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

vtípek

Reagovat
kiwwi

Manchester United news: Boost for Louis van Gaal as Phil Jones eyes Premier League return over Christmas period

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

hlavne at nezere nejakou rybu,nebo nevesi vanocni ozdoby...a nebo at radeji nedela vubec nic...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Uvidí houpající se baňku a bude se ji snažit odhlavičkovat... sundá celý stromek a skončí jako Caňizares

Reagovat
r.mrazik

Jones by se umlatil i ve vypolstrovany mistnosti v blazinci...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

mi se začíná líbit Smalling, který chytá formu... kromě toho excesu proti Man City hraje poměrně dobře ... a vzhledem k Jonesovým častým zraněním, bych ho bral jen jako náhradníka... už mě začíná s tím štvát

Reagovat
kiwwi

to nie je "okrem toho excesu" - on hral strasne aj okrem toho excesu

Reagovat
Infernoqt

Van Gaal ho srovnal / srovná, utkání po MC hrál celkem slušně. S Jonesem se nedá počítat na delší dobu, pomalu ani na měsíc.

Reagovat
r.mrazik

predtim taky nebyl nic moc...ale kdyz se vratil,tak hral dobre...skoda toho zraneni,na Lamberta by dost platil...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

http://www.fullmatchesandshows.com/champions-league-top-20-goals-group-stage/

ja myslim, ze Puskasova cena na dalsi rok je uz rezervovana pre Ramseyho...siroko daleko najkrajsi gol aky som posledne roky videl...slabsou nohou, zo zaklonu, halfvolej, dialka jak hovado - dokonalost proste

Reagovat
r.mrazik

boží gól

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem hlavne, ako je mozne, ze ked to kopal z takeho zaklonu, tak to neletelo niekam panu bohu do okien. Nadhera.

Reagovat
SunFells

"Francesco Totti becomes the oldest", to dobře ustřihli

Reagovat
smazaný uživatel

úplne to sedí k jeho včerajšiemu výkonu

Reagovat
smazaný uživatel

ano Ivan

Reagovat
Ligter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal a Barcelona najviac gólov tam

Reagovat
Zaschrona

Apart from Liverpool every team that should have qualified for the UCL knock out stage did just that. Strong correlation to financial power.

Reagovat
fantomas

Jaká korelace?

Reagovat
Zaschrona

Financni dominance <-> dominance vysledkova

Reagovat
fantomas

A LFC jako finančně nějak zaostává?

Reagovat
fantomas

Anebo on to asi myslel, jako že je LFC jen jednou výjimkou z pravidla...?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

no prave ze ne. Je to jedinej tym, kterej podle financni sily postoupit mel, ale nepostoupil.

Reagovat
fantomas

Jj, už sem se k tomu dopracoval sám

Reagovat
smazaný uživatel

autor krapet pozapomnel na zenit

Reagovat
Zaschrona

AS i Bayer jsou na tom financne dost podobne jako Zenit, vsechno dotovane majitelem/spolecnosti, ktera za tim stoji (snad jen teda Leverkusen ma i nejaky rozumny ostatni prijmy jako jine klasicke kluby)...

Reagovat
smazaný uživatel

to "podobne" je docela kontroverzni, kdyz zatimco leverkusen letos poprve prekonal 10 milionovou hranici pri nakupu jednoho hrace, tak zenit ma v tymu hrace i za 40, nebo 50 milionu eur platova politika tez bude urcite nastavena uplne jinak

monaco vypadalo, ze bude chtit drzet krok s psg, ale po letnim vyprodeji vse nasvedcuje, ze bez dalsich investic pujdou dolu a zrejme odejdou i dalsi hraci

Reagovat
Zaschrona

Jako jo, uznavam, Zenit je v tomhle asi dal. Zase ale tam musi mit velkej pocet domacich hracu dle pravidel RPL, takze tim se to docela vyvazuje...

Reagovat
Zaschrona

Everton (to face Krasnodar): Joel - Browning, Alcaraz, Barry, Garbutt - Ledson, Pienaar - McAleny, Atsu, Oviedo - Kone

Everton subs: Griffiths, Kenny, Jones, Williams, Grant, Dowell, Long

Uplne super sestava, Barry testovany na stoperu, Pienaar ve stredu zalohy, McAleny konecne hraje, Oviedo taky zpatky, Kone taky, z lavicky dostanou urcite sanci i dalsi mladici. Uz jen kvuli tomuhle jsem se na tenhle zapas dlouho tesil.

Reagovat
Zaschrona

LOL Atsu mrtvej. Kieran Dowell debut, 17 roku, velkej talent. Parada, ma vetsi vyznam jeho ucast na hristi.

Reagovat
Zaschrona

A Garbutt a jeho rohy... Kdyz vidim jak to kope, tak je to fakt o tom, ze to Baines i Mirallas absolutne neumi kopat, protoze hned zase sance...

Reagovat
Whitemedia

Torres by se mohl vrátit do Chelsea... nemohl!

Reagovat
blade115

Reagovat
Zaschrona

Everton have sited all 14 Krasnodar fans as corporate guests in the Alex Young suite at Goodison. #classClub #efc

Reagovat
Zaschrona

https://vine.co/v/O6b6KVUL2Mp

Uz chapu, proc Joel nechyta a chyta Howard... Na hrozny golmany mame patent.

Reagovat
smazaný uživatel

nie je Joel ako Joel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16

Reagovat
db18

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Origi nedal penaltu a piskaj na nej vlastni fanousci pri kazdym dotyku.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Lolkace si to přece ve Francii vodí

Reagovat
smazaný uživatel

to preto, že vyhlásil, že by sa nebránil sťahovaniu do Liverpoolu v zime?

Reagovat
Zaschrona

Nevim, jen cekam na to, az tu nekdo zmini Origi > Lukaku, vzdycky to tady lidi privadelo k palcovani.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Origi>Lukaku

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

v tvém mokrém snu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

a pointa je?

Reagovat
nani92

5-2

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

5-2

Reagovat
Zaschrona

Garbutt jasne nejlepsi hrac zapasu, prodlouzit smlouvu nutnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Do LFC kľudne

Reagovat
Zaschrona

On by ale pro vas byl realne posila.

Reagovat
smazaný uživatel

jj s Morenom by si to rozdal.. s Josém som už asi aj ako dvojkou zlomil palicu a po sezóne pravdepodobne pôjde...

Reagovat
Kowe

konečně

Reagovat
tomasinho

Teď po tom, co hraje úplné hovno, které v životě předtím nehrál. Zničily ho ty kolena, předtím na odpis nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Hraje sice největší hovno, ale ani předtim to nebyl někdo, kdo by měl na základ. O to jde

Reagovat
Maresma

again

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
salami

jj =D

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kowe

smějí se tomu lidi co tu vítali Lovrena... všeříkající

Reagovat
cristiano.K.

můžeš mi ty exote ukázat,kde jsem vítal Lovrena? Já byl jeden z největších haterů,který tvrdil,že pořizujeme srovnatelnou kvalitu (v tom se sekl ) jako Agger,akorát mladší za nehorázný prachy

Reagovat
Kowe

nevím jestli ty, ale bylo vás tu dost co se se mnou snažili hádat jak je to top stoper a že je to posila jak na LCB tak na RCB + dokáže zahrát i na beku a ono piču stařenčinu

Reagovat
cristiano.K.

rozhodně né já. Já ho za celou dobu pochválil jednou, po zápase s BVB

Reagovat
Kowe

ten zápas byl naprosto mimo realitu, nechápu kde se ten výkon vzal ( )

Reagovat
cristiano.K.

a upřímně kdo si pamatuje Enriqeuho jako vyloženě slabého beka pro LFC, tak nerozumí fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

Jako jestli chceš vidět LFC na 7-8 místě tak ok. To sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale Moreno hrá podobné hovno, ale má potenciál a náznaky ukázal...

Reagovat
Zaschrona

Tak on se z toho treba jeste dostane, po zraneni to hracum trva. Nicmene u Enriqueho fakt pochybuju, podle me to nikdy kvalita na hrani o celo tabulky nebyla. To teda ale asi nebude ani ten Garbutt. Kazdopadne smlouvu by dostat mel, je lepsi nez Oviedo.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo? čiže tu Garbutta klasicky preceňuješ?

Reagovat
Zaschrona

World beater to neni. Na aspon toho backupa u nas ma rozhodne, slabsi tymy z PL po nem musi skocit jako po jednicce.

Reagovat
smazaný uživatel

Cize u vas ledva backup, ale u nas posila.

Reagovat
Zaschrona

Tak je ti jasny, ze u nas je jednicka Baines, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ved jasne, ale zase nerob z nasich bekov az takych tragedov. Mal by pred sebou troch hracov. Ziadna posila.

Reagovat
Zaschrona

Tak ja nevim, me to fakt nenapadlo, ze by jste o nej mohli mit zajem, ale hrozne by me to mrzelo, premyslel jsem jen o tom faktu, ze by odesel. Fakt ma talent.

Reagovat
Kowe

Reagovat
tomasinho

Morgan Schneiderlin patří k výrazným oporám Southamptonu, co nevidět však z jihu Anglie zřejmě odejde. Francouzský záložník sice dostal od vedení "Svatých" nabídku na prodloužení smlouvy, tu však nepřijal, přestože mu jihoanglický celek nabízel údajně až 50 tisíc liber za týden. (goal.com)

Těšíme se na tebe

Reagovat
Zaschrona

Otazka je, jestli by tu ideu "dalsi nakup ze Southamptonu", vas fanouskovskej tabor prijal s tim, ze se to taky nemusi povest, zas.

Reagovat
tomasinho

To by byl konečně ten pravý nákup ze Southamptonu

Reagovat
SunFells

Pravý nákup by byl Clyne, z vícero pohledů

Reagovat
kiwwi

ruky prec, ten je nas

Reagovat
tomasinho

Oba dva no. Jenom my musíme odtamtud vytáhnout Lovrena a za Lallanu dát 25

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

ted uz do horsiho nepujde...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

poď mi

Reagovat
kiwwi

Získá Arsenal Lucase Silvu?

som cital Lucase Leivu...furt tu gunneri fnukaju za DMkom

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SunFells

Lucas Silva je DMko.

Reagovat
Zaschrona

a velmi talentovane

Reagovat
r.mrazik

na alze epub Fergieho jen za 112 kč

Reagovat
kiwwi

http://gfycat.com/SelfreliantPowerfulAustralianfreshwatercrocodile

ten Rodriguez ma neskutocnu lavacku...toho kto kupi tak neprehlupi

Reagovat
vladis271

áno?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

videl si ho aspoň raz hrať? Ci sudiš len podľa tohto jedneho golu?

Reagovat
kiwwi

ne lolki, nikdy som ho nevidel a sudim len podla tohto golu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani by ma to neprekvapovalo

Reagovat
vodka

Origi si to vodí v L1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to som napísal kde?

Reagovat
smazaný uživatel

To co je za reakciu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

znovu sa rozbiehaš Pali?

Reagovat
smazaný uživatel

tak ide derby, snad t nebudeme len tak na sucho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně v pohodě. Nemůže za to, že má spoluhráče retardy a hraje za takovej tým.

Reagovat
cristiano.K.

Mignolet by to měl s přehledem, fakt chytatelné

Reagovat
Zaschrona

Tohle chytnout slo, ale dal jeste o hodne lepsi primak proti nam v uplne prvnim zapase. Umi to kopat skvele.

Reagovat
cristiano.K.

Tomu věřím, jen zrovna z tohodle golu bych nic velkého nedělal

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Zaschrona

No, nejidealnejsi by asi bylo z pohledu vsech, kdyz by ho Dinamo koupilo a obratem prodalo dal, jako to treba udelala Verona s Iturbem. I kdyz je hodne talentovany, u vas ty sance asi nedostane...

Reagovat
iamek

Podľa dnešného anglického bulváru plánuje vedenie Manchesteru United ,,urobiť" zo španielskeho reprezentanta Davida De Geu najlepšie plateného brankára v histórii svetového futbalu. Táto opora červených diablov má ešte rok aj pol platný kontrakt na Old Trafford, ale zástupcovia klubu si chcú poistiť jeho služby dlhodobo a preto zvažujú nový 5-ročný kontrakt v celkovej hodnote takmer 36 miliónov libier.

Okamzite podepsat

Reagovat
niflheim

a teď přijde vlado

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Jinak me zarazi, ze mu za chvolku konci smlouva a jeste nema novou. Nejlepsi golman sveta ji uz ma davno mit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslim si, že Neurovi ta zmluva tak skoro nekončí

Reagovat
iamek

Huhahahahahuhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

To vychadza na nejakych 135 tisic libier tyzdenne nie? To si David s prehladom zasluzi - aj napriek tomu, ze nadejni brankari v Liverpoole budu kvoli tomu odchadzat

Reagovat
smazaný uživatel

Ničite trh

Reagovat
vladis271

Len chcú do leta uchlácholiť fanúšikov, kým nezaklope na dvere Real.

Reagovat
iamek

Jen ? Jsem to nepocital, ale pokud to je pravda, tak se mi to zda jeste malo na to co predvadi.

Reagovat
Swarley

vypakovat Younga a De Gea je zaplacenej, to zní jako plán

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

tento spôsob zmýšľania je strašne jednoduchý.

Reagovat
Swarley

tak v případě Davida to ani není moc potřeba řešit, jestli si ty prachy za poslední dvě sezóny někdo zaslouží, tak je to právě on

Reagovat
fenixLFC

hlavne ze nikomu hubu prachmi zapchavat nemusite hraju u vas preto lebo ste united

Reagovat
smazaný uživatel

De Geovi musime zapachavat prachmi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
TopinB

Reagovat
J0EL

Reagovat
iamek

To jako cekas, ze hraci budou hrat zadarmo ?

Reagovat
nani92

a u vás preto lebo LM po 5 rokoch a Rodgers

Reagovat
iamek

K nim hlavne top hraci nechodi :/.

Reagovat
cristiano.K.

135k je normální plat pro jednoho z nejlepších dvou golmanů PL, proč do toho sereš nás?

Reagovat
iamek

Reagovat
kiwwi

zeby kvoli vladisovi?

Reagovat
vladis271

len vy dokážete spojiť Sterlinga s DeGeom.

Reagovat
kiwwi

ne, len ty dokazes vsetku vasu biedu spojit s nami (alebo aj niekym inym, len proste nie s vami)

Reagovat
vladis271

Sranda je, že ten pôvodný koment so Shawom som nemyslel útočne (hej nazval som ho nímandom, strašné niečo. Ale ak to opieraš len o toto pomenovanie, tak je to s tebou horšie, než som si myslel). A len som dodal, že ak má on 100, tak Sterling logicky nemôže byť spokojný s 70timi tácmi.

Ale ty si z toho opäť vykúzlil, že niekto hádže na vás niečo. Neskutočné, zas ste vzťahovační ako 13 ročné dievčatká, ktorým sa spravil beďár na líčku 2 hodiny pred piatkovým rande.

Reagovat
kiwwi

zboznujem tvoje vtip Vlado miestami este lepsie jak Yungove

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ok, já ty vaše smajlíkové diskuze vynechávám

Reagovat
Infernoqt

já bych mu dal 200k, aby byl Vlado nasranej a my ukázali, že na to máme

Reagovat
norton

dnes je los LM ? ci ?

Reagovat
smazaný uživatel

kedy sa losuje U19tka LM?

Reagovat
fajdax

V pondeli

Reagovat
norton

aha dik

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Sergio Aguero named Premier League player of the month and Alan Pardew Premier League manager of the month

Reagovat
niflheim

Chudák lexa

Reagovat
smazaný uživatel

keby mi Cuper robil advokáta, tak sa radšej zastrelím.

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

400 pre vyhru LFC cez vikend

Reagovat
niflheim

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
tomasinho

Reagovat
13

Reagovat
iamek

Reagovat
vladis271

Reagovat
Whitemedia

výjimečně

Reagovat
tomasinho

Reagovat
avicii

Reagovat
cristiano.K.

vsadil jsem 1,fandím 2

Reagovat
TopinB

a bude 0

Reagovat
cristiano.K.

mlč

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

Martin Atkinson has been appointed as the referee for the game between Manchester United and Liverpool FC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a uz su alibi.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Tak Ramsey na měsíc out.

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny tiež...

takže zajtra obrana Bellerin - Mertesacker, Debuchy - Gibbs alebo čo? Fucking unbelievable.

Reagovat
SunFells

Četl jsem, že Debuchy na stoperu no ...absolutně uvěřitelné, když jsme šli do sezóny s šesti áčkovými obránci.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je fucking unbelievable.

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny zas?

Reagovat
smazaný uživatel

ešte stále, keďže máme 2.5 obrancu, tak si to lýtko stále nemôže úplne doliečiť...

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielnyho přišlápl někdo ze Southamptonu, ty achilovky má snad už v pořádku

Reagovat
havrys99

Mohl by Hayden

Reagovat
smazaný uživatel

injured

Reagovat
smazaný uživatel

keby bol zdravý, tak by som bol 100 %-ne za to.

Reagovat
havrys99

díky

Reagovat
vodka

Flamini hrával taky občas beka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, lenže namiesto nemá zasa kto hrať na zálohe. A bekov máme, momentálne máme akútny problém so stopérmi.

Reagovat
fantomas

A Wenger už nasadil...

Arsene Wenger on the upcoming January window: "If everybody is fit and available, we don't need to go into the transfer market."

"There will be very little activity, because all the big clubs want to keep their players."

Reagovat
SunFells

Z toho jednoznačně plyne, že na trh půjdem

Reagovat
SunFells

A ať jsme teda přesní:

Q: “With regard the defensive problems, are you confident you can solve them on the training pitch or do you have to dip into the transfer market and give them some help?”

A: “Look if everybody is fit and available we don’t need to go on the transfer market. But we have to consider that Koscielny could be a question mark with his fitness and we have to go out on the transfer market, yes.”

Wenger doesn’t expect a lot of business to be done overall though, saying, “There will be very little activity because all the big clubs want to keep their best players. It will be as usual, quiet in the first three weeks and a bit frenetic in the last three or four days.

“Usually the transfer market in January is not very active.”

Reagovat
tomasinho

Lovren za 10 a je to

Reagovat
SunFells

Kdyby to nebyl takový křivák, tak by to byla paráda

Reagovat
smazaný uživatel

prečo krivák?

Reagovat
SunFells

fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Chtěl odejít ze Saints a docla trucoval.

Reagovat
SunFells

Docela. V okamžiku nabídky ten klub pro něj nehrál žádnou roli a dal to dobře najevo. Ani jeho odchod z Lyonu nebyl prý moc čistý.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, to som nejak nezachytil...

Reagovat
fantomas

To teda neni o moc lepší. Spíš o nic.

Reagovat
SunFells

Ale jo, když přes srance naznačuješ, že Wenger nehodlá nakupovat, přitom se baví obecně o zimním trhu ...jako to dělá každý rok. Taky tam nemáš přesné formulace.

Reagovat
smazaný uživatel

A co Walcott? Pořád se u něj potichu posunuje datum návratu?

Reagovat
Trand

Jsem si říkal, jak AW pěkně pošetřil Aarona o poločase a ono nic.

Reagovat
SunFells

Nj. Ještě po zápase teda mluvil o jeho zranění, ale zmínil, že do víkendu by měl být ready

Reagovat
smazaný uživatel

jj, aj ja už som ho chválil... len do pozápasovej tlačovky, kde povedal, že musel striedať, nie že chcel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Allardyce has put a £20m price tag on Winston Reid & says he'd rather let him leave for £0 than sell him in Jan.

Co na něm stejně je? To už je jak s tím Williamsem.

Reagovat
tomasinho

Pro WHU skvělý, ale na víc asi fakt ne

Reagovat
SunFells

Hlavně na nás by to byl trochu kopáč.

Reagovat
fantomas

Neni to o nic větší "kopáč" než Merte.

Reagovat
SunFells

Ee

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to mladý Angličan, silný, zodpovedný, nerobí chyby - ja by som ho bral. Ale nie za 20 mega.

Reagovat
SunFells

Není mladý a není angličan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s kým si ho pletiem?

Reagovat
tomasinho

S Caulkerem?

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

áno? ty troska.

Reagovat
ďuriLFC

šak nám dal gol,pamatam jak dnes na MS,to si musiš pamatat take,ani škoy z Cupera tomu nemožu zabranit

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, jebe mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

há, dánsky kyberšikanista z Varnsdorfu so stroskotaným osobným životom zavítal, aby sa mi vysmial.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
miky10

Reagovat
blade115

stane se...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

koho byste zítra postavili na stopera Ajayiiiho, Debuchyho, Alexisa, Boulda?

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy LCB, Per RCB... škoda, že nie je fit Isaac, chcel by som ho vidieť v takomto zápase, či na to má.

Reagovat
smazaný uživatel

jn škoda, Isaac by vytlačil letošního Merteho s prstem v nose (nebo by minimálně hrál pravidelně vedle něho)

Reagovat
SunFells

kurva do píči

Reagovat
smazaný uživatel

??

Reagovat
vrabejka

12:42 Ramseymu hrozí čtyřtýdenní přestávka

Aaron Ramsey v úterý na hřišti Galatasarayi vstřelil dva góly, utkání ale nedohrál kvůli zraněnému stehennímu svalu. Podle posledních informací by měl záložník Arsenalu strávit na marodce až čtyři týdny. (dailymail.co.uk)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
SunFells

Heavy Mozart

Reagovat
PhilipS

"At least Rosicky is getting some playing time" mě pobavilo...

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Isaac Hayden back in first-team training today. Surprisingly Coquelin is back too, suggesting he may have been re-called from loan.

Reagovat
smazaný uživatel

&

Reagovat
SunFells

Moc nevěřím, že by se Coq vrátil, ale aspoň ten Hayden no.

Reagovat
SunFells

Just last week the Championship side announced that the French midfielder would be staying until the end of the December. However, training pictures today show Coquelin involved as the Arsenal squad prepare for the game against Newcastle tomorrow.

Aa, beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Raymond Verheijen

Sad to read the news about yet another muscle injury for Aaron Ramsey. His injury record at Arsenal is simply shocking for such young player

RVP is only 31 yrs but more & more starts to look like an old man on pitch because of all damage done to his body during his Arsenal period.

The same career threatening process takes place at Arsenal with Ramsey, Walcott, Wilkshire & Oxlade-Chamberlain who are structurally injured

Players who are injured season after season develop all kind of weak links inside the body so a vicious injury cycle develops during career.

Muscle injury crisis has nothing to do with bad luck & all about unbalanced training & fatigue

Reagovat
SunFells

To je neskutečné, jak se pravidelně przní Jackovo jméno

Reagovat
smazaný uživatel

zas tento

Reagovat
SunFells

Jinak Rosa se i v 33 pravidelně hýbal jako mladík a sám si to vysvětluje tím, že je mladší o léta, která na trávníku zameškal

Reagovat
smazaný uživatel

No len škoda, že je zranený

Reagovat
SunFells

To aby fotbalově nezestárl do toho jara, kdy nám bude zachraňovat sezónu.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Wilkshire, no. Chudák, jakú mohol mať kariéru a kvôli Wengerovi sa zajebáva vo Feyenoorde

Reagovat
SunFells

Už ho nechtěj ani v Rusku, chudáka.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

boha dajte mu uz niekto pracu nech drzi hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, ci to nieco pomoze. Pozri na seba. Spamujes 24/7 aj tak.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

on nemyslel lolkaca, vies?

Reagovat
Miguel19

José Mourinho na otázku, zda je možné, že by se Fernando Torres vrátil do Chelsea: "Ne, ne, ne. V týmu pro něj není místo."

A Thibo na víkend mimo..

Reagovat
Whitemedia

Takže proti Hullu bude chytat Petr

Reagovat
Wat

A teď začne chytat, když repre nehraje, to je taky na posrání.

Reagovat
SunFells

500. pro návrat Mesuta Özila z marodky.

Reagovat
smazaný uživatel

ale najdôležitejší je Koscielny.

Reagovat
smazaný uživatel

na zaciatku sme mali taky mensi problem vymysliet ako dat na ihrisku dokopy wilkshira, ramseyho a ozila a teraz budu minimalne mesiac vsetci out

Reagovat
smazaný uživatel

takže problem solved

Reagovat
iamek

Wenger genius

Reagovat
Wat

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tam mohol byť aj obrázok z minecraftu

Reagovat
iamek

Podle vladis logiky, jde Odegaard do Bayernu :/.

Reagovat
mithro

BREAKING: Premier League matches to be screened live on Friday nights from start of 2016-17 season.

Reagovat
kiwwi

co to presne znamena?

Reagovat
smazaný uživatel

žesa budu hrať zápasy aj v piatok ty angličtinar

Reagovat
ďuriLFC

ako v BL

Reagovat
kiwwi

nevidim v tom problem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Friday nights have been so dull without Stoke vs Leicester to entertain us.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

jak uz vie, ze Liverpool bude na piatkove zapasy k dispozicii bo nebude hrat Europu

Reagovat
smazaný uživatel

máš 12 rokov?

Reagovat
blade115

Joke (= vtip).

Reagovat
kiwwi

vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rssa

Reagovat
vladis271

Reagovat
LGT

Prostě magor

Reagovat
fenixLFC

budeme stihat hrat derby s vami

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Dost divne rozhodnutie...podla mna o takomto case budu aj tak hrat zapasy ako je tento vikend napriklad W.B.A-Aston VIlla

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Tak to by teda pekne dojebali

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu hraje fut a nemá štěstí při otevírání balíčků? Chci někoho nasrat.

Reagovat
EL Gringo

Ja, nepovedz mi že ti padol IF Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

A to mi ještě padl Yaya a 2x Kompany dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Jiřino, prečo zverejňuješ svoje celé meno? nebude ti v budúcnosti vadiť, ak budeš obeťou internetovej šikany?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fantomas

Pokud mu to pomůže nabrat followery, tak to za to přece stojí.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

@ManUtd

Louis van Gaal tells #MUTV that Angel Di Maria is unavailable for Sunday's game vs Liverpool but says #mufc's injury situation is improving.

Reagovat
madridcan

To znamena, ze Angel di Maria nebude hrat proti Liverpoolu, keby si potreboval vediet

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

dik, potreboval som

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Rssa

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

David - Tony, Evans, Rojo, Young - Fella, Carrick, Herrera - Wazza - Robin, Falcao

Reagovat
mithro

Rafael

Reagovat
iamek

Lepsi ho setrit na tezsi zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ale tak musime je porazit i bez nej.

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Angel Di Maria ruled out of Manchester United's game against Liverpool with hamstring injury

Reagovat
kiwwi

600. pre vitazstvo United v derby

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

Reagovat
Ligter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Arsenal should name Emirates Stadium after Arsene Wenger, insists Newcastle boss Alan Pardew

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to hlavne jeho zásluha, takže keď skončí on a zmluva s Emirates, tak nemám nič proti.

Reagovat
SunFells

Těžko si za současného majitele a chodu představit, že by Arsenal vůbec měl nekomerční název stadiónu, už i smlouva s Emirates o názvu byla o hodně prodloužena.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, jasné, ale možno to po jeho konci zľudovie a bude sa tak volať aspoň medzi fanúšikmi.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
iamek

Louis Van Gaal na adresu Falcaa: ,,Radamel by sa mohol vrátiť do hry už tento víkend. A veľmi v to dúfam, pretože je to výborný hráč,"

Manažér United potvrdil, že proti Liverpoolu nenastúpi Shaw, Blind a Smalling. Do tímu sa naopak vracia Rafael a Jones

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Rssa

Nejhezčí branky Suarez, Gerrard a Ramsey.

Reagovat
Rssa

Na video nahoře...

Reagovat
SunFells

Já bych teda řekl Ramsey, Podolski a Alexis ...možná ještě v závěsu Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Za mňa 1. Ramsey, 2. Alexis, 3. Messi

Reagovat
smazaný uživatel

... za čo ten Ronaldo?

Reagovat
SunFells

Bylo to do sítě Liverpoolu. Já ani ty naše nemyslel vážně, jen jsem udělal podobně neobjektivní žebříček ...Ten Ramseyho je nejmín o parník lepší než ostatní kandidáti.

Reagovat
Rssa

Alexis pěkná pecka, ale ten Suarez je povedenější už tím provedením. Alexis je docela obyčejný obstřel.

Reagovat
Rssa

Ramsey...

A čistě objektivně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ligter

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
LGT

paráda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ritchie

golman dva superzákroky a stejně se to od něj pak odrazí

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

dúfam, že je to aspoň mufan

Reagovat
SunFells

Teď už jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mufan by vedel, že Liverpool doma nevyhrá.

Reagovat
Kowe

vůl, za 1.8 bych se toho zápasu ani nedotkl tam měla hodnotu tak neprohra Basileje.

Reagovat
13

Každej kdo si dá na tiket LFC je blázen

Reagovat
cristiano.K.

já si minulý víkend vsadil na nás a pak jsem to pojistil před zápaem přesným výsledkem 0:0

Reagovat
Kaze

OT: Gone Girl solidni narez

Reagovat
Kowe

Reagovat
Whitemedia

Už jsou CZ titulky? S anglickýma se mi na to koukat nechce

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Rosamund Pike okamžitě Oscara, neuvěřitelný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona je vždycky boží ♥

Reagovat
fantomas

The World's End ♥

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele