Caicedo si kvůli zranění nezahraje na Copa América

14.05.2016, 12:10
Aktuality
Špatné zprávy dostali příznivci Ekvádoru. Ten se momentálně připravuje na blížící se Copa América, kde se bude muset obejít bez zraněného Felipe Caiceda, jehož vyřadilo ze hry zranění podkolenní šlachy...

Útočník barcelonského Espanyolu, za který letos nasázel osm ligových gólů, se zranil v derby s Barcelonou, kdy musel ze hřiště odejít již před startem druhého poločasu.

Podrobné vyšetření pak ukázalo vážnější problém, než se původně předpokládalo, načež bude 27letý kanonýr mimo hru minimálně čtyři týdny a přijde tak o start na Copa América.

Pro Caiceda se přitom opakuje situace z minulého roku, kdy rovněž vinou svalového zranění chyběl na stejném turnaji. "Po sdělení přesné diagnózy jsem mluvil s reprezentačním trenérem, bohužel budu mimo hru minimálně měsíc, čímž jsem ztratil šanci hájit barvy Ekvádoru na Copa América," potvrdil Caicedo, jenž za reprezentaci odehrál 59 zápasů a vstřelil devatenáct gólů.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Murtago

To protože je černej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

To spíš proto, že se zranil.

Reagovat
REPLIKATOR

Další co si nezahraje na Euru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele