Cagliari po třech měsících bez výhry propustilo trenéra Marana

03.03.2020, 13:21
Aktuality
Cagliari bude mít po necelých dvou letech znovu nového trenéra. Italský klub zažil skvělý podzim, následně se mu ovšem přestalo dařit a na špatné výsledky dnes odvoláním doplatil Rolando Maran...

Maran dříve vedl Chievo nebo Catanii a na lavičku Cagliari usedl v létě 2018. Před letošní sezonou klub investoval peníze do zajímavých posil a odměnou mu byly dobré výsledky. To vše se změnilo začátkem prosince, Cagliari v tuto chvíli čeká na soutěžní triumf už dvanáct zápasů, během této doby vypadlo z Coppa Italia a vyklidilo pohárové pozice tabulky Serie A.

"Cagliari Calcio oznamuje propuštění Rolanda Marana z funkce trenéra prvního týmu. Současně s tím byla ukončena spolupráce s asistentem Christianem Maranerem a zápasovým analytikem Gianlucou Maranem. Všem patří nejupřímnější poděkování za způsobilost, vážnost a profesionalitu, kterou projevovali od prvního dne na Sardinii," sdělil klub v oficiálním prohlášení.

Vedení už začalo s hledáním nového kormidelníka a jedničkou na jeho seznamu je Walter Zenga, jeho asistentem se podle tisku stane dosavadní kouč rezervního týmu Max Canzi.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
castelL

Nechápem, hrali aktívny futbal, síce s problémami v obrane ale ten pust posledných mesiacov skôr vyzerá ako sabotáž kabíny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe Zenga! Ta držka, co chytala Euro 1988

Reagovat
smazaný uživatel

toho mám rád

Reagovat
Zark

Reagovat
10

nepochopitelný, jak se jim to z ničeho nic posralo...nahradit Marana Zengou je každopádně hodně velkej downgrade, to je jak sednout z Range Roveru do Dusteru

Reagovat
Koubinhor

spíš do Fiatu

Reagovat
10

ne, váš prezident vybavil takhle explicitní a stupidní útok na vedení ligy jsem nezažil, navíc je tak tupej, že si ani neuvědomuje, že mu v tom vedení ligy sedí 2 lidi z Interu, včetně ředitele...

Reagovat
Largo

Musis uznat, ze ten jeho prispevek fakt nebyl moc rozumnej a zbytecne az prilis utocnej.

Reagovat
smazaný uživatel

A preco to sakra dava na instagram??? keby aspon twitter... :DDD

Reagovat
Zark

tam musí být nějaký problém v kabině ne? ale je pravda, že ten tým mají tak na střed tabulky, zvlášt ve vyrovnané italské lize..

Reagovat
Zark

a ten hype kolem nich na začátku sezony spíš uškodil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak může někdo chtít Zengu...kde byl vyhořel

Reagovat
Pipo123

Intesa massima, Luis Alberto e la lazio insieme fino al 2025, trovato l'accordo a 3,5 milioni l'anno più 500 mila di bonus facilmente raggiungibilo. Nei prossimi giorni attesa l'ufficialità.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

od zacatku sezony to u nich vypadalo, ze budou stika ligy a pak takovy sesup, co se u nich stalo ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele