Cagliari hledá nového trenéra, Zenga nebude pokračovat

02.08.2020, 16:58
Aktuality
Walter Zenga skončil na lavičce Cagliari Calcio. Sardinský celek po koronavirové přestávce nezlepšil výsledky, což se šedesátiletému trenérovi stalo osudným...

Bývalý italský reprezentant má za sebou hodně bohatou trenérskou dráhu, během které působil na Apeninském poloostrově i v celé řadě zahraničních destinací.

Na lavičce Cagliari Calcio nahradil Zenga v březnu Rolanda Marana, jemuž se po skvělém podzimu stala osudnou tříměsíční série bez výhry. Zenga však výsledky ostrovního klubu příliš nevylepšil, když ze třinácti zápasů pouze třikrát zvítězil, načež z Cagliari odchází.

"To, že přijdu o práci, jsem zjistil v předvečer zápasu s AC Milán," řekl Zenga pro "Sky Sport Italia". "Prezident má právo na to, aby si vybral trenéra. Cagliari děkuji za příležitost," dodal kouč, jenž měl mít ve smlouvě doložku o setrvání, pokud se umístí do sedmého místa.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net, sport-express.ru

Komentáře (5)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

Hrozny trener

Reagovat
vitecek15

Četl jsem Zeman...

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo vyborne. uz chystam balik dukatov na overy Cagliari.

Reagovat
Largo

Reagovat
Zark

urcite, ten uz s nimi jednou spadl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele