Cagliari došla trpělivost a odvolalo trenéra Mazzarriho

02.05.2022, 20:34
Aktuality
Ke druhé změně ve funkci trenéra sáhlo v letošní sezoně Cagliari. Sardinský celek nově nevede Walter Mazzarri, klubu se přestalo dařit a znovu mu vážně hrozí sestup z nejvyšší soutěže, zkušenému kormidelníkovi definitivně zlomila vaz porážka od Hellasu Verona...

Mazzarri se kormidla ujal v polovině září, tehdy nahradil Leonarda Sempliciho a s týmem nedosáhl ani na průměr jednoho získaného bodu na zápas (0,88). V posledních osmi duelech Cagliari padlo hned sedmkrát a propadlo se na sedmnáctou příčku pořadí. Náskok na duo Janov, Salernitana činí jen tři body, nováček má navíc k dobru dvě dohrávky.

Cagliari se v závěrečných kolech střetne se Salernitanou, Interem Milán a Benátkami a na lavičku by měl usednout Alessandro Agostini, dosavadní kormidelník juniorky.

Mazzarri už nebude Cagliari trénovat, podle některých médií ale dnešním dnem jeho spojení s klubem nekončí. Součástí kontraktu měla být podivuhodná klauzule o automatickém prodloužení smlouvy do léta 2024 v případě, že bude kouč odvolán ve chvíli, kdy se Cagliari nebude pohybovat na sestupových pozicích.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
Usama Bin Dembélé

No tak vemte Zemana, české eso a italskou legendu..

Reagovat
Panini Calciatore

Neprichadza do uvahy.

Je vo Foggii teda tam kde je doma, su v barazi a chceli by sa vratit do B-cka.

Reagovat
John Obi Mikel

Mazzarri už nebude Cagliari trénovat, podle některých médií ale dnešním dnem jeho spojení s klubem nekončí. Součástí kontraktu měla být podivuhodná klauzule o automatickém prodloužení smlouvy do léta 2024 v případě, že bude kouč odvolán ve chvíli, kdy se Cagliari nebude pohybovat na sestupových pozicích

Reagovat
Usama Bin Dembélé

Naprosto logickej krok, protože dneska večer už můžou být sestupový.

Vedení ví, co dělá

Reagovat
Seydou Doumbia

kurva, nevyšlo

Reagovat
Panini Calciatore

Vsak zmluvu moze mat aj platit mu budu ale trenovat nebude

Reagovat
Csaplárova past

Alec Baldwin

Reagovat
didosh

Reagovat
Recoba Inter

nejpřeceňovanější italský trenér evr

Reagovat
smazaný uživatel

Do sralty snim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele