Cagliari čeká na první bod, Cellino se omlouvá fanouškům

30.09.2008, 12:32
Aktuality
Cagliari mělo letos bojovat o přežití v Serii A a předsezónní prognózy se naplňují již od prvního kola. Italská nejvyšší soutěž za sebou má pět kol a Cagliari stále čeká na první body v nové sezoně. Prezident klubu Massimo Cellino tak prostřednictvím internetových stránek musí uklidňovat fanoušky...

"V tuto chvíli se našim fanouškům můžeme pouze omluvit. Špatné výkony jsou naší záležitostí, je to naše chyba. Nechceme se vymlouvat na smůlu nebo rozhodčí, musíme začít pracovat tvrději a díky tomu přerušit sérii špatných výsledků. Jsme zklamáni, že jsme z pěti zápasů nevydolovali ani jeden bod. Po nedělním zápase jsme se rozhodli nepřijít na tiskovou konferenci, nechtělo se nám dokola opakovat stejné fráze. Rozhodně to není nic proti tisku," řekl Cellino.

Cagliari začalo sezonu domácí porážkou 1:4 s Laziem, v následujících zápasech tým dokonce nedal ani jednu branku a všechny body postupně přenechal Udinese, Juventusu, Atalantě a Lecce. K tomu všemu je třeba připočítat i ostudnou porážku 0:4 na hřišti Regginy v rámci Coppa Italia.

Není tedy divu, že se v Itálii začíná spekulovat o odvolání trenéra Massimiliana Allegriho. "Můžeme vás ujistit, že do toho dáváme všechno: Allegri a chlapci trénují tvrdě, ale prostě to vypadá, že nedokážou sklidit ovoce," dodal Cellino.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad se chytí,je to pro ně těžká situace,doufám že jim to trošku půjde a získají brzo nějaký body,pač pak ten fotbal nebaví nikoho,jak fanoušky tak hráče.Tak Cagliari bojujte snad to příjde ta výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni měli po 13 zápasech 10 bodů. To ještě v pohodě doženou...

Reagovat
M11

letos to vidim na sestup.. o vikendu maji AC musi to byt dost velky napor na hlavu nemit ani jeden bod

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně ono, mají AC, takže první body. Máš pravdu, že to musí být pěkně hnusný, ale loni vypadala jejich situace po polovině soutěže úplně beznadějně a v pohodě se zachránili.

Reagovat
M11

to az precte Gattuso.. ale mas pravdu ze s tim maji uz nejake zkusenosti.. navic liga je dlouha.. loni se zachranili fakt v klidu 6 bodu naskok.. ale ja jim pro letosek davam cerneho Petra

Reagovat
smazaný uživatel

letos fakt ne. nebudu se sice dohadovat, jestli proti nám uhrajou nějaký body (známe naše "nasazení" proti slabším týmům), ale pokud by se Cagliari letos udrželo..., bylo by to neuvěřitelný...

Reagovat
smazaný uživatel

Ktery chuj mi tam maze prispevky.Dnes uz druhy!Napisu trochu ostrejsi a vzhledem k faktu i pravdivy prispevek a je fuc.Proste nechtel za kvalitu platit a vzal levnejsiho trenera ktery to proste nezvlada.Ke konci minule sezony slapali jak masina a s navlas stejnym kadrem a najedou to nejde.To je mi prapodivna nahoda.At prizna ze tam papalasi udelali chybu a neopiji tady fanousky rohlikem.

Reagovat
Kily

místo rozčilování se by možná stálo za to se zamyslet nad tím, proč ty příspěvky byly smazány

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele