Cabellovi znovu uškodil průběh léta, fanoušky OM žádá o čas

06.11.2015, 19:36
Aktuality
Druhou slabou sezonu v řadě zatím prožívá Rémy Cabella. Francouzský záložník loni nesplnil očekávání v Newcastlu United a v létě se následně vrátil do vlasti. Na hostování si ho vypůjčil Olympique Marseille...

25letý Cabella se stal součástí transferu Floriana Thauvina opačným směrem a zatím patří do základní sestavy, stále ovšem čeká na svou premiérovou branku a ideální není ani jeho přínos na trávníku. Vše se odráží na výsledcích a Marseille je až na dvanáctém místě ligové tabulky.

Cabella dříve zářil v dresu Montpellieru a Newcastle za něho neváhal zaplatit deset milionů eur. A pod tlakem očekávání nebyl jen v Anglii, ale platí to rovněž o Marseille, nejenom fanoušci v něm totiž viděli nástupce Dimitriho Payeta, který začátkem července posílil West Ham United.

"Payet dokázal v Marseille obrovské věci, ale také mu zabralo nějaký čas, než se přizpůsobil," prohlásil Cabella.

"Vzpomeňte si na to, že jsem dva roky neabsolvoval letní přípravu. Do Newcastlu jsem šel přímo po mistrovství světa a letos jsem letní přípravu neabsolvoval kvůli zraněnému stehennímu svalu. Do zápasů dávám sto procent a potřebuji tak být v ideální fyzické kondici," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / clubcall.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Israha

Začal příšerně, ale posledních pár zápasů se začíná dostávat do herní pohody. Hraje přímočařeji, víc maká i dozadu a celkově má to působení na hřišti takové účelnější. Statistiky jsou to poslední, co mu zatím chybí. Teď, když vypadl Alessandrini, ta předfinální fáze bude hlavně na něm, tak snad naváže na výkony, co podával v Montpellieru.

Už teď je ale týmově platnější než sobeček Thauvin. Jeden z mála letních přestupových tahů Marseille, který vedl ke změně k lepšímu.

Reagovat
smazaný uživatel

kde je vubec thauvin, porad v marseille? jsem o nem tak pred dvema lety cetl jako o megatalentu, tak jsem se ted zarazil, ze o nem nejak neni vic slyset

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím nestíhá v Newcastlu

Reagovat
Israha

Viz Hlavicz. PL nesleduju, tak nevím, jak se mu tam daří, ale podle sestav hrává víceméně pravidelně, takže nejhorší nejspíš není. Jsem rád, že odešel...surového talentu má na rozdávání, ale problém má v hlavě. V Marseille absolutně nedokázal být rozdílovým hráčem, to byl leda tak jjeden rok v Bastii, což není měřítko.

Reagovat
Israha

A tak dokonce ani nehrává, když jsem se podíval na aktuální čísla...

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí ho strčí do kabely

Reagovat
matZz

jj, škoda, že mu nevyšel ten přestup do Newcastelu

Reagovat
smazaný uživatel

kdo ví třeba by tedka byl hvězda

Reagovat
Murtago

větší než Gecov?

Reagovat
smazaný uživatel

Verim mu, v MHSC byl paradni, postupne se zacina dostavat do ty formy nez odesel do Anglie..s Rekikem a Lassem jedinej smysluplnej prestup

Reagovat
Israha

Přidal bych i N'Koudoua. Přišel za velmi rozumnou cenu, není jen výplní na lavičku, ale má na to, hrát základ, navíc to vypadá, že má čich na důležité góly. Aktuálně daleko platnější než palič Ocampos.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pánská taška

Reagovat
guzman

Ten strci všechny do kapsy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele