Cabella oficiálně vyměnil Saint-Étienne za Krasnodar

27.07.2019, 14:40
Aktuality
FK Krasnodar získal Rémyho Cabellu. Třetí celek minulého ročníku ruské nejvyšší soutěže přivedl ofenzivního záložníka ze Saint-Étienne, které může vyinkasovat až 13,5 milionu eur...

Cabella je odchovancem Montpellieru, kterému v sezóně 2011/12 pomohl k zisku ligového titulu, aby si následně řekl o přestup do Newcastlu United. Tam se ale příliš neprosadil.

Po pouhém roce se proto čtyřnásobný reprezentant Francie stěhoval do Marseille, která ho po ročním hostování získala natrvalo. Poslední dvě sezóny hrál Cabella za Saint-Étienne.

Další branky však už za "Štěpány" nepřidá, neboť se stěhuje do Ruska, kde se dohodl na tříletém kontraktu s Krasnodarem. Cabella se kromě jiného může těšit na předkolo Ligy mistrů.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (7)

Přidat komentář
Elliasson

Tony Vilhena, Rémy Cabella... Ten Krasnodar hodně zajímavě posiluje! O to víc mě mrzí, že nezvládli první zápas s Achmatem.

Reagovat
Neyjrayx

do toho třeba ještě Berg, že by "útok" na první ruský titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, titul bude mít Spartak.

Reagovat
Elliasson

Nóóó. Spartak bude mít co dohánět. Ale Schürrle by mohl vyřešit pár problémů.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
jitrnica

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten Křetínského?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele