Cabaňas opustil jednotku intenzivní péče

18.02.2010, 12:30
Aktuality
Salvador Cabaňas udělal další krok na cestě k návratu na zelené trávníky. Paraguayský útočník byl na konci ledna střelen do hlavy a lékařům se nepodařilo vyjmout kulku, podařilo se jim ovšem stabilizovat stav Cabaňase, který nyní dokonce opustil jednotku intenzivní péče...

"Jeho pokrok je velmi dobrý a už teď je hodně čilý. Své léky požívá ústy. Normálně jí a stále sílí," pochvaluje si doktor Ernesto Martinez.

Cabaňas hraje za mexický celek América, v jehož dresu se stal dvakrát nejlepším střelcem Poháru osvoboditelů, jihoamerické obdoby Ligy mistrů. Stálý člen reprezentace neměl chybět v nominaci na červnové mistrovství světa v JAR, kde se Paraguay utká s Itálií, Novým Zélandem a Slovenskem.

Devětadvacetiletý Cabaňas byl přepaden v ranních hodinách na konci ledna, když před odchodem z baru odešel na záchod. Manželka ho našla na zemi postřeleného poté, co ho šla hledat, když slyšela střelbu.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
supervizor

Tu kulku mu tam nechaj?

Reagovat
smazaný uživatel

super možno stihne aj MS .... sice by bol velke nebezpečie rad ho tam uvidim

Reagovat
smazaný uživatel

sorry nemala byť reakcia

Reagovat
mike.84

jasně že ne, ted maj výhodu že není v kritickém stavu tak bude větší šance, že během te operace nenastanou komplikace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to cabaňour

Reagovat
smazaný uživatel

Držím palce Sergio Kukumberg

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele