Bývalý reprezentační kapitán Sivok posílil České Budějovice

02.09.2019, 14:36
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (226)

Přidat komentář
Liquid

to je už 3 měsíce

Reagovat
TheMally11

nechtěl mít jasno už před měsícem?

Reagovat
smazaný uživatel

Prvok ještě hraje?!

Reagovat
ratusek

Vysral bych se na něj

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Firkraag

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
didosh

Reagovat
Ross Geller

Já bych měl trému, raději seru o samotě na záchodě.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
salami

Reagovat
kissak

čemu se?

Reagovat
salami

Informativni hodnota nula, ze bude hrat za Budejovice, pokud nevyjde nejaky zahranici, se vi uz asi 2 mesice, takze by zajimava mohla bejt zprava, ze uz podepsal, ale po dvou mesicich trenovani napsat, ze je blizko mi prijde fakt usmevny.

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
Kang & Kodos

"Pětatřicetiletý fotbalista s jihočeským klubem, kde odstartoval kariéru, už od poloviny července trénoval a dnes by měl s nováčkem nejvyšší soutěže podepsat smlouvu. Klub proto svolal tiskovou konferenci."

Reagovat
smazaný uživatel

To je sága jak Neymar do Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Když nevyšlo žádné zahraniční angažmá, tak jsou mu nakonec dobré i Budějovice

Reagovat
kissak

...nebo on je dobrý Budějicím

Reagovat
king23

V podstatě máš 100% pravdu, jenomnevím proč ten blijící smajlík? Však to je normální logické rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu blijícímu smajlíkovi mě dohnal tenhle text: "Sivok po minulé sezoně skončil v izraelském týmu Maccabi Petah Tikva a vyčkával, jestli nedostane další zajímavou nabídku ze zahraničí."

Budějovice mu celé léto poskytovaly prostor pro přípravu a čekali, kdy se pan fotbalista rozhodne s nimi podepsat smlouvu, doufajíc, že to bude co nejdříve. Sivok celou dobu čekal na lukrativnější nabídky a když se mu nakonec neozval nikdo z Evropy ani Asie, nyní po odehrání už osmi ligových kol za doprovodu fanfár tu smlouvu s Dynamem přece jen podepíše. To mi z jeho strany přijde jako trošku nekorektní přístup, ale pokud to nevadí vedení ČB, tak prosím.

Reagovat
king23

No z těch dřívějších prohlášeních, o kterých se tady na EF také psalo jsem pochopil, že taková byla domluva mezi Sivokem a Budejkama od samého začátku. Takže obě strany s tím byly srozumeny a souhlasily. Já v tom prostě žádný problém nevidím.

Reagovat
Mustang™

přesně tak. Od začátku do toho takto Budějovice šly. Věděly, co se může stát, a pro ně je jeho podepsání jen výhra. Určitě doufaly, že se rozhodne dřív, ale lepší později než nikdy.

Reagovat
Messi14

presne tak..

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Y.N.W.A

mně to přijde taky jako standard ve fotbalovým byznysu...

Reagovat
smazaný uživatel

Sivok proti Barošovi po repre přestávce, jo? To zní dobře Nebo se bude rozehrávat v béčku? Měl něco se svalem, ne? Jinak pro ČB posila hlavně do kabiny, nevím, jestli bude na hřišti v 36 letech ještě pořádně stíhat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Spartě by byl nejlepší stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Přeháníš a to dost...Koukni jak hraje Procházka u nás, to měl taky hodně solidní kariéru. Tihle veteráni jsou prostě pomalí a nemají žádnou perspektivu.

Reagovat
Uwe háže buly

Perspektivu nemá, ale pozicne je někde úplně jinde jak naší století a takovýhle fauly jako včera štětina by taky nedělal

Reagovat
smazaný uživatel

Těch x ŽK z izraelské ligy svědčí o tom, že vůbec nefauluje, no Ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

měl asi na mysli faily. ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že se Sparta se stopery trápí, ale chtít Sivoka, i když nedělá faily, asi, ale zase fauly a už nemá tu rychlost je prostě...Zajímavé. Nedokážu si to od Rosického představit.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky nemyslim, že ho přivedou, ale lepsi nez Stetina by byl.

Reagovat
smazaný uživatel

To i náš Prochy Štetina je fakt slabý, na Spartu až trapně slabý, ale ve slabším týmu by se možná mohl opět najít. Mají v kádru snad 7 stoperů, tak jsem zvědavý, jak to vyřeší a kdo odejde.

Reagovat
Uwe háže buly

Se to opravilo. Psal jsem faily.

Reagovat
Messi14

Sparta nemuze mit stary a pomaly vzadu.. vetsina nebezpecnych situaci jde kolmicema za obranu nebo neduslednosti u standardek, kde by sice asi pomohl, ale to je stejny jako s kovacem, koupime ho za rok az v liberci udela posledni solidni rok a u nas pak bude delat chyby.. Dal ujfalusi nebo Jarosik s Bergerem.. vsechno byly chyby. Budejicim pomuze k zachrane, dokope to tam a bude oporou.

Reagovat
Puskas

Procházka měl výrazný podíl na záchraně. Uběhl rok a něco a už to není ono, ale ten jeden rok by tam s přehledem kraloval. Stačily by ty jeho zkušenosti, aby tu obranu zpevnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Procházka k nám přišel ve 33 letech, ano, půlrok se mu povedl, děkoval jsem za záchranu i jemu, končil sezónu ve 34, od té doby je to horší, s příchodem do veteránského věku se to ještě zhoršilo...Já bych nejraději hrál s fotbalisty do 23 let, já uvažuju v tomhle dost jinak, aspoň v rámci české ligy...Takže u mě nikdy veteráni nebudou preferovaní. Respekt jejich kariérám samozřejmě, v tom, jak je liga celkově pomalá a nefotbalová, tak v některých zápasech mohou být za hvězdy, ale je to prostě...strašně krátkozraké.

Reagovat
smazaný uživatel

FM mysleni no

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš progresivní myšlení, v zahraničních týmech to tak dost často jde Pak by ten náš fotbal vypadal taky trochu jinak...Je mi jasné, že nikdy nebude v ČR profi mužstvo s hráči jen do 23 let, ale ta česká posedlost třicátníky a veterány upřímně nechápu. S výjimkou toho, když se chce vrátit legenda, která měla mimořádnou kariéru, např. Rosický, Baroš, na ty chodí fanoušci, když jsou zdraví, tak tou svou mimořádnou kvalitou pořád dokážou předvádět nadstandard a mentorovat mladší hráče, pomáhat v tomhle trenérovi.

Reagovat
Puskas

Já ji chápu - mají za sebou kariéru, mají zkušenost, a pokud nejsou o moc horší než mladíci, tak právě ta zkušenost hraje prim. Ono i k riskování s mladými je třeba odvahy a trpělivosti

Reagovat
smazaný uživatel

Ale třeba v Holandsku to jde.. Alkmaar má dle TM v kádru 7 hráčů nad 23 let, celkem mají v kádru 26 hráčů, Ajax a PSV mají taky převahu hráčů do 23 let, do hry za Ajax o víkendu 7 hráčů ze 14 do 23 let, třicátník Tadič a jeden veterán, ale to je JK Huntellar, takže ten splňuje to, co jsem psal o Rosickém a Barošovi, atd., prostě legenda s velkou kariérou. Ale to je ten způsob myšlení, v českém fotbale vítězí nad menším riskem a nějakou koncepcí spíš sázka na jisto a okamžitý úspěch...Způsob fotbalu v holandských a českých klubech neporovnatelný...Přitom my taky dokážeme vychovat zajímavé mladé hráče, ale necháme si je utéct do akademií různě po Evropě nebo je dlouho předržujeme v mládežnických kategoriích, kde začnou stagnovat po nějaké době...Juniorská liga tomu samozřejmě nepomohla, mnohdy začali ti borci sbírat zkušenosti v dospělém fotbale až v 21 letech, což je šílené...

Reagovat
salami

Tady je ale potreba si uvedomit, ze jenom s mladikama to hrat nelze, alespon nejaka zkusenost potreba je. A ted mi rekni, kdo takovou legendou az skonci Baros podle tebe bude? Staci se kouknout na generaci hracu v repre a moc na vyber tam behem pristich let nebude, proto se kluby pokousej ziskat zkusenosti i pomoci hracu, co maj zkusenosti treba z Turecka, v poharech nebo treba nejakej start repre, samozrejme by si vsichni prali aby tu behaly desitky Huntelaaru a ucily mlady kluky, ale misto toho tu roli hraje Rezek se Slepickou a nutno rict, ze si nevedou uplne spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sivok je legenda na poměry Budějovic, já s ním nemám problém, ale na Spartu by už podle mě neměl. To je vše. To, že na ni nemají Štetina i Radakovič je fakt, ale Sivokem by si nepomohli. Jasně, že je zapotřebí nějaká zkušenost, ale zkušený hráč může být přeci i ten v 25, klidně i ve 23, který má za sebou pět let hraní v dospělém fotbale, ne? Aspoň tedy na poměry české ligy zkušený. Rezek a Slepička si určitě nevedou špatně, i další spousta třicátníků, mám z nich respekt, ale já jen kritizuji to nastavení českého fotbalu jako celku, kdy mi chybí takový ten risk a trpělivost s mladšími pracovat. Ze šestnácti klubů české ligy má jen Boleslav převahu hráčů do 23 let, Liberec a Budějovice to mají 50:50, někdy jsou ty poměry i více než 80:20 ve prospěch starších...Snad to skrze akademie půjde nahoru. Každý je nějak nastavený, někdo sleduje raději mladší hráče, někdo starší, někomu je to jedno a sleduje fotbal jako celek, já jsem nastavený na ty mladší fotbalisty, sleduju dorosty, béčka, druhou ligu, kde je spousta zajímavých mladíků. Řeknu svůj názor a hned je to FM myšlení

Reagovat
Raul07

Tak jako: "Já bych nejraději hrál s fotbalisty do 23 let, já uvažuju v tomhle dost jinak, aspoň v rámci české ligy...Takže u mě nikdy veteráni nebudou preferovaní."

to je prostě FM myšlení v každým týmu to musíš mít vyvážený. Jenom s mladýma to prostě neuhraješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě i mladý hráč při začátcích v dospělém fotbale, v 17, 18 letech může být ve 22, 23 letech dost zkušený, stále mladý, ale už snad dost zkušený. Asi to vidím špatně, ale to je jedno, když je to FM myšlení, tak ať. Měl jsem tam napsat, že bych byl rád, kdyby měly týmy aspoň převahu hráčů do 23 let v kádru. Kromě Sparty, Slavie a Plzně by to snad v českém fotbale mohlo jít, tak to není ani vyvážený.

Reagovat
kilobyte

Zase i když ve 23 hrajou už pět let ligu, tak jsou to stejně ještě kluci a 30 letej chlap jim může hodně pomoci. A to nejen fotbalově.

Reagovat
smazaný uživatel

Může jim pomoci, ale trenéři a jejich realizační týmy by zase měli být i schopní psychologové a mluvit s těmi kluky, pomáhat jim, takže nemyslím si, že by to byla vyloženě nutnost, aby byl v kádru třicetiletý hráč. Jinak já respektují starší fotbalisty, hlavně ty, co udělali nějakou kariéru venku a nebo jsou věrní svému klubu několik let, jen bych chtěl, aby to prostě bylo podobně jak v Nizozemí, kde ve většině týmů mají mladí převahu, nebojí se s nimi pracovat, pak i ten fotbal je mnohem dynamičtější. Věřím, že se to ale bude zlepšovat, akademie, zrušení juniorské ligy. Více a více mladíků by mohla být nachystána na první ligu daleko dříve ve všech směrech.

Reagovat
kilobyte

Já si myslím, že v týmu by měli být zastoupeni všechny "kategorii". Mladí, střední i stáří. Kdyby měl loni Ajax v druhým zápase proti Tottenhamu více zkušených, tak by podle mě postoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Neberu ti tvůj názor, u Ajaxu je to pravda možná až moc extrémní, vzhledem k jejich ambicím, ale mají to tak nastaveno dlouhodobě a já jich za to obdivuju, protože dělají fotbalisty, dávají jim šanci a dobře je prodávají, to je skvělá strategie, i z finančního hlediska. U nás v Česku máme třináct celků, které nemají takové ambice, tak bych kromě zmíněné Boleslavi čekal převahu nebo aspoň poměr 50:50 mladších hráčů proti starším u více týmů, Baník bude doufám jedním z nich, ale teď tam na to bohužel nemáme nastavené lidi...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Puskas

Je pravd, že když tehdy v 90. letech vyhrál Ajax LM s mladíčky kolem 20 let plus třemi staršími hráči, vypadalo to velice dobře. Ti mladí měli neskutečný náboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty progresivni mysleni.. takze u tebe by v zakladu Realu nehral Ramos, Bale, Hazard, Benzema, Varane.. nikdo, protoze nemaji do 23 let? A co bys delal v ceske lize s tema nad 23 let? Posilal je na pracak, do plynove komory? To by k tobe hrozne moc hracu okolo 22 let chtelo urcite prestupovat

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně si nepochopil nadsázku Ale OK.

Reagovat
Puskas

Třeba je mu 24 a bere to osobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt se mi líbí, jak lidi vytrhávají z kontextu. Real je reprezentativní příklad pro českou ligu a když se těším na souboj veteránů Sivok vs Baroš, tak budu posílat hráče nad 23 let do důchodu. Pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi. Úplně mimo realitu

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Puskas

Já chtěl, aby zůstal, ale spíše jako třetí do party, jako zkušená pojistka, i když zpočátku jsem čekal, že bude pokračovat ve svých výkonech z onoho jara.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
h8_sfatto

Budějice letos urvou EL, když ne Slovácko

Reagovat
Zark

Reagovat
smazaný uživatel

Je nutné svolávat tiskovou konferenci?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale určitě, nebývá běžné, že taková persona jako je Sivok podepisuje smlouvu s klubem jako je Dynamo. Přestože je již za zenitem, pořád je to událost hodná tiskové konference

Reagovat
smazaný uživatel

Tisková konference by byla na místě, kdyby do ČB přestupoval např. Mario Balotelli nebo Pedro Rodriguez. Takhle stačilo oznámení na ČB webu. Předpokládám zájem takových médií jako Jihočeský deník, Třeboňské rybníkářství a Kudy z nudy v ČB.

Reagovat
ratusek

já četl "kundy z nudy"

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou tam byli i zástupci iDNES.cz a to už je nějaká kapacita v oblasti internetového zpravodajství

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale slyšel jsem, že tam zabloudili omylem cestou na oslavu výročí založení Spolku zahrádkářů, ze které chtěli udělat reportáž.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Ten dopad

Reagovat
Puskas

Proč? Má 35 let, je po zranění, zahraje ni stará zraněná kolena ligu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Y.N.W.A

navíc doma!

Reagovat
Teoretik

Reagovat
havrys99

v poledne je ve Slávii

Reagovat
Generalní Gladiator

na naše poměry talent, odešel do podle místních znalců ideálního klubu-na západ do top 5 ligy...sakra jakto,že se to nepovedlo, vždyť odtud má vést cesta do top týmů západní evropy..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Kariéru měl velmi dobrou

Reagovat
Generalní Gladiator

kde píšu že ne?

Reagovat
Posledni Kovboj

"sakra jakto,že se to nepovedlo" co se mu jako nepovedlo?

Reagovat
Generalní Gladiator

narážka na krále,kterej si prej moskvou zavřel dveře do top týmů evropy.Ideální scénář je prý průměrný klub třeba v itálii a odsud někam výš.No jak je vidět,ne vždy to vyjde.No a hrát za spartak není velmi dobrá kariéra, k tomu x-násobný plat než někde v cagliari..

Reagovat
Posledni Kovboj

ok, podivam se, jestli jeste mame na sklade klicenky

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Puskas

Ještě by i Spartě pomohl, horší než takový Štětina nebo Radakovič by nebyl, ani kdyby chtěl.

Reagovat
Bucky

A proto jde do Budějovic.

Reagovat
Puskas

Tak ho asi Sparta nechtěla, ne? Prostě mám za to, že by se tam v pohodě uplatnil.

Reagovat
Bucky

Sparta, zahraniční kluby a ani české kluby, které nechtějí hrát o záchranu. Mohl jít do Sparty dva roky zpátky, když o něj zájem projevila. On dělal frajera, který ve 33 letech chce brát velký prachy a pořád může hrát v zahraničí a šel raději do Izraele hrát o záchranu. Do týmu, kde se člověk ani z klasických zdrojů nedozví, jestli tam vůbec někdy odehrál aspoň zápas. A teď v 35 by měl Spartě pomoci? Ujfaluši byl o dost lepší stoper a ve 35 Spartě nepřinesl vůbec nic. Nemyslím si, že Sivok by Spartě pomohl, spíš by se stal jen inventářem.

Reagovat
Puskas

Ujfi byl především zraněný.

Reagovat
Bucky

Tak to je samozřejmě jedna z věcí, které jdou s věkem. Kolik měl Sivok za kariéru sezón, kde by neměl nějaké zranění? Pár z toho i dost vážných.

Reagovat
Zark

vsak ma Puskas pravdu ty debílku

Reagovat
Bucky

Tos mi to nandal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten to nikdy nikomu na žádné úrovni nenandal. Je to místní troll, třeba ale říci, že hodně špatný. Takový vesnický balík, který se zmůže maximálně na větu složenou ze tří - čtyř slov. V diskusi mu rychle docházejí argumenty a pak se rád uchyluje k vulgarismům.

Reagovat
Zark

na idioty mi staci par slov

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, chlapečku

Reagovat
Zark

Reagovat
dadoprso

Tam by ho nechali sedět s turkem na lavici.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

i kabinu by srovnal

Reagovat
Uwe háže buly

Měl přijít když jsme ho chtěli. Delal stejný píčoviny jako teď Budějovicím.

Reagovat
salami

Jedno z mala dobrejch rozhodnuti Sparty, podle me by uz jeho herni prinos byl minimalni a jenom by tim odlozili reseni problemu, jak dlouho by Sivok mohl podavat odpovidajici vykony, letos? Mozna jeste pristi rok?

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Kang & Kodos

I kdyby vydržel hrát na nějaký úrovni jenom tuhle sezonu, tak by za to stál. Obrana je teď v takovym stavu, že se stopeři točí ob zápas. Takže nechtít někoho, protože by měl výkonnost "jenom" na rok, to by bylo úsměvný.

Ale spíš si myslim, že by už nedal ani ten rok

Reagovat
kilobyte

Ale už by to byl osmý stoper. To už by bylo brutální.

Reagovat
Kang & Kodos

Jeden už si možná nikdy nezahraje, druhej kvůli platu nemá nárok, a další dva musí co nejdřív odejít. Ono se to rychle protřídí

Reagovat
kilobyte

To s tím Kayou nechápu. To vážně nehraje jen kvůli platu? Jestli je to pravda, tak by si měli všichni ve Spartě vrazit facku, dvakrát, o futra, s rozeběhem.

Reagovat
John Obi Mikel

Kdyby chtěl, tak jo

Reagovat
r.mrazik

to by teda byl...staci si vzpomenout,jak perlil takovy Jarosik po navratu

Reagovat
Losinho

Měli by tě kopnout do zádele.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
cr7sux

Reagovat
db18

To jsem si taky myslel, ale když se včera mluvilo o tom, že jim Sparta chce poslat Radakoviće, tak se jim nedivím.

Reagovat
Losinho

Klasika, v boji o záchranu oslabit rivaly. Sparta

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
nani92

pod do Sparty a zachráň nás

Reagovat
Jolly Roger

To je pravý, budějovický srdcař. Vyloženě se tam těší.

Reagovat
lampas

Ubožák.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kilobyte

Loni udělala Chelsea to samé.

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

Ty hňupy z edenu totiž nikdo nezná,nemaj žádnou popularitu, v anglii znaji všichni akorát spartu

Reagovat
Y.N.W.A

přestože dělá vše pro to, aby se na ni zapomnělo...

Reagovat
kilobyte

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Pablos

Ono celkově, kvalitní plátek podle množství těch chyb

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych se na nej vysral. Kazdopadne kdyby se na nej Budejice vysrali, tak by jeste skoncil ve Sparte a to by jim mohlo fungovat. Takze pro nas dobry.

Reagovat
papanegra

Co říkal trenér Budějek, tak snad měl mít Sivok zdravotní komplikace a byl to jeden z větších důvodu, proč se jeho návrat takhle zdržel, takže prrr s tím hatem..

Jo mohl oznámit už na začátku sezony že tam jde, ale třeba také on sám.nevedel, jak na tom bude..

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno, myslel si, že po něm sáhnou v zahraničí s ejhle nikdo ho nechtěl, tak mu jsou Budějky dobré... zajimavé, že se rozhodl po uzávěrce přestupů..

Reagovat
ratusek

a svádí to to na zdravotní problémy

Reagovat
papanegra

Podepsat volného hráče můžeš i mimo přestupové okno.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
icka

Reagovat
andrew96

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

raději juniora...

Reagovat
Poll Hamm

To je pomalu delší story jak Stadion v Hradci

Reagovat
smazaný uživatel

Tos přehnal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Poll Hamm

Pravda hradec je neporovnatelný fenomén

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všivok

Reagovat
Hokaido

Fakt nechápu, že si někdo může myslet, že by pomohl Spartě. Ve svých letech je ideální do týmu ze druhý poloviny tabulky, který většinu času brání v hlubokém bloku a on může být platný poziční hrou a čtením hry.

Ve Spartě hrají stoperi daleko výš, jejich defenzivní práce je z velký části eliminace rychlých protiútoků, v čemž by on imo hořel stejně jako třeba Štetina.

Reagovat
John Obi Mikel

Něco na tom bude

Ale až tak moc jako Štětina by nehořel.

Reagovat
Losinho

Těch soupeřů Sparty, co většinu času bránili v hlubokém bloku, teda letos moc nebylo. Snad v domácích zápasech, většinou.. venku ani nápad.

Reagovat
kilobyte

Ale stejně více než 50% útoků jde z rychlých protiútoků, kde podstupují stopeři rychlostní souboje.

Reagovat
Losinho

Jasně, že se tam něco takovýho objeví, ale to je u všech týmů z první půlky řekněme.. a Sivoka si nevybavuju jako úplně pomalýho lenochoda teda, myslím že by to zvládnul - teoreticky, dlouho jsem ho hrát neviděl

Reagovat
Hokaido

Tak v poslední sezoně hrál za tým, kterej skončil 15. v izraelské lize. Kvalitativní ekvivalent takovýho klubu v Česku je možná Hradec nebo Brno. To taky říká dost...

Reagovat
db18

Tak... plno lidí chce Skrtela.

Reagovat
John Obi Mikel

Budějovice

Reagovat
YNWA__MSN

Čekat celý léto jestli se mu neozve nějakej paklub z Asie, který by mu nabídl nesmyslný prachy a když se tedy žádný neozval tak nakonec s velkou slávou podepíše v Budejicich po 8 ligových kolech #charakter #zlatokopka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
luismiksak

Ale on za CB hrát nemohl. Můžeš nastoupit za kalendářní rok jen za 2 týmy...

Reagovat
Puskas

Za sezonu, ne za kal. rok, pokud se nemýlím.

Reagovat
luismiksak

No každopádně nemohl nastoupit za Budejky a pak jít dokončit podzim do dalšího týmu, když byl predtim v Izraeli.

Reagovat
YNWA__MSN

Ty vůbec nechápeš vo co go Tady se nadává na to, že sral na Budejky, protože čekal na nabídku z Asie a když žádná nepřišla tak podepsal v CB a jsou mu najednou dobrý

Reagovat
luismiksak

Souhlas, povyk nechapu.

Reagovat
YNWA__MSN

Za sezónu

Reagovat
luismiksak

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Budějovice dobrá posila, ale ty drahoty si opravdu mohl odpustit. Zase tak výjimečný hráč to není, aby ČB měly čekat x měsíců, než se teda milostpán uráčí podepsat, když se mu teda nikdo neozval. Nevím, na co Sivok čekal, v jeho letech už by se mu žádný pořádný klub neozval, a vyděláno má snad za ty roky v zahraničí dost. Když už chtěl za každou cenu čekat na nějakou nabídku, tak měl mít s Budějkama dohodu, že za ně bude hrát, ale v případě lákavé nabídky ze zahraničí by mu nebránili v odchodu. Docela fraška, snad aspoň bude předvádět pořádné výkony,

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
20DollarsInMyPocket

https://mobile.twitter.com/DenikSportOut/status/1168423746643922944

Vacek je fakt tragikomická postava české sportovní žurnalistiky

Reagovat
Kang & Kodos

Stejnej level jak Konečný. Ten nám taky lezl do prdele, dokud nás měl ve Sportu na starost. Pak si to nějak vyměnili a on otočil. Ale když už se vyžívaj v hejtu na Vrbu, tak by se mohli zeptat Jílka na Kayu

Reagovat
smazaný uživatel

Konecny ted strasne leze do prdele Slavii a Trpisakovi. Zhrzenej spartan, na Sparte ho vsichni nesnasi ted doufa, ze dostane laso z SKS

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli ho nenasralo, že jsme Trpiše tenkrát nevzali my.

Reagovat
Losinho

Konečný fandí Žižkovu, Spartu měl jen na starosti, stejně jako teď Vacek nebo Podroužek Slavii..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby. Konecny je Spartan jako prase. Akorat je tam vsechny tak nasral, ze tam ma vicemen zakaz vstupu, tak ho museli nahradit Vackem.

Reagovat
Losinho

Ok

Reagovat
db18

Na to jsem včera čekal celou dobu... Sparta totálně propadla vzadu, ale otázka je, jestli je to podle trenéra nejlepší výkon sezony, a do jaké míry je spokojený... tady se fakt dávají otázky podle toho, kdo proti komu stojí. (Kvasnica by se zeptal, ale ten je ohledně Jílka podobně ukřivděný jako Šprynar s Konečým z Vrby/Viktorky...)

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Sparta doma remizuje s týmem z druhý poloviny tabulky a skoro se na ni pějou ódy.

Reagovat
kilobyte

Tak ono označit domácí remízu s Olomoucí za nejlepší výkon, by se dalo taky označit jako rýpání.

Podle mě by minimálně v té první otázce neměl být názor tazajícího. Protože takhle často tlačí trenéry do defenzívy/ofenzívy. Kdyby se první otázkou zeptali na zhodnocení zápasu a pak dali podle odpovědi dvě, tři doplňující otázky, tak by těch podrážděných reakcí ubylo.

Reagovat
kilobyte

Slavia holt koupila špatné stopery. Kdyby si sehnali taky nějaké tragédy, tak by museli hrát též "totální" fotbal.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Hlavně Vacek očividně nechápe, co totální fotbal znamená.

Reagovat
kilobyte

Totálně na to vzadu serem?

Reagovat
Losinho

Tak fotbal sleduje pár let, předtím dělal hokej.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vetrnik

Blesk pro muže

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Blasphemer

Oni se v tom Sportu už ani nesnaží předstírat, komu tam celá redakce vlastně fandí.

Reagovat
Nuno čomes

Ládík je zpátky. Aneb z lavičky Bologny krásně na repre sraz.

Reagovat
Papra

V žádnym médiu jsem nenašel bližší informace k tomu Provodovi - to šel na hostování nebo přestup? Jestli jsme ho pustili za nějaký drobný v tichosti Slavii tak to je na facepalm

Reagovat
DieFohlenBMG

Ve Spartě by byl nejlepší stoper

Reagovat
Kepy_FCB

Podepsali si sestup

Reagovat
oli9

Reagovat
Zark

aby ti nepredehnali banik

Reagovat
Pilsnersfaust

Dodal ale, že věří, že v domácím duelu s Plzní, který České Budějovice sehrají 21. září, by chtěl už určitě nastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze jsme nemeli zajem my.. strasne by se hodil.. ale tak aspon je zpatky v lize

Reagovat
Rarášek

WTF, Baluta za Provoda???????? Slavieee

Reagovat
Greny

a chteji jeste Takacse, Horu a Pavelku ... Jarda fakt hraje pokemony, vsechny chytit mam ...

ale ze by koupili poradnyho utocnika to ne

Reagovat
Rarášek

Pavelku bych pochopil ještě, ikdyž to je taky wtf přestup .. Ale poslat za Provoda hostovat do Budějovic Balutu? To nemůže zdravej člověk udělat .

Reagovat
Pyroman

Takacse

Reagovat
Kang & Kodos

No maj čas do půlnoci kvůli LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

tvl Jarolím volume 2 s tím ale Trpiš přece nemůže souhlasit

Reagovat
iamek

To jsou magori . A 20 mega .

Reagovat
Greny

a tech dvacet mega jde komu ? Budejkam? Plzni ?

Reagovat
FCSL

Však hostovačka. Stejně si nekopne, takže proč ho neposlat do týmu, kde bude 100% hrát. To spíš nechápu, proč ho nechcem třeba my

Reagovat
Rarášek

Stupidní je už to, že si takovej hráč nekopne, stejně jako u nás Kaya.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z pohledu Slavie...Je to výborný hráč, který může zase třeba v 10. kole vzít nějaké body Plzni, zvlášť, když hrajou doma...Z pohledu Baluty a z toho za kolik přicházel, tedy za více než je roční rozpočet Budějek mi to přijde zvláštní, myslím, že by chtěl co nejrychleji zpátky do Craiovy, ale tam to asi nepůjde dříve než v zimě, takže možná zkusit ty tři měsíce hrát první ligu kdekoliv, než ČFL a možná MOL cup ve Slavii je lepší...Budějovice jdou po docela velkých jménech, jestli k nim přijde i Radakovič, jak jsem někde četl...Tak...Mohou získat spoustu bodů, které je mohou prakticky zachránit. Taková umělá pomoc se mi ale nelíbí, zvlášť, když klub má roční rozpočet na platy jako je měsíční plat těchto "hvězd". Ale proti gustu...

Reagovat
Rarášek

Je to výbornej hráč, kterej by u nich měl hrát základ a ne se posílát na hostování do Budějovic .. Prostě absolutní WTF. Za Provoda .. To je prostě nesmysl. Pro Budějovice je to bomba a moc se mi líbí jejich práce, která jim vybojovala postup a i teď v lize se prezentují výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Vždyť je to hostování

Reagovat
Rarášek

A Stanciu půjde kam? Rozehrát se třeba fo Bolky, sby místo něj mohl hrát Hušbauer?

Reagovat
Losinho

Stanciu hraje, Baluta ne. Dokonce se často ani nedostává do nominace, asi nesmysl dusit ho v béčku.

Reagovat
Rarášek

Nesmysl to je, stejně jako ho posílat pryč, má hrát u vás ..

Reagovat
Losinho

Jo, s tím souhlasím. Ale když už, tak snad se fakt rozehraje a Trpiš nebude mít na výběr. Určitě to není jako u Sýkory, že by měl dveře zavřený.

Reagovat
Rarášek

Snad .

Reagovat
Losinho

Klidně bych věřil i Alvirovi (od léta). I Hromada to v sobě má.. je to spíš o tom, kdo dostane šanci. A jestli se dožiju Takacse vedle Součka..

Reagovat
Rarášek

Alvirovi určitě, Hromada se mi taky líbil .. Ale já tomu moc u Trpiše nevěřím no .. Přitom to jsou skvělý hráči, který by na to u vás měli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele