Bývalý kouč Lyonu Génésio bude trénovat Číně

01.08.2019, 11:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
Corleone

Schmidt > Génésio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benítez, Donadoni, Génésio, Luis García, minulý rok Jordi Cruijff a Olaroiu... všetci sa za peniaze hrabú koučovať do Činy, čo za zázrak si však myslia, že tam vytvoria z toho hráčskeho materiálu?

Reagovat
Kucka

kromě Rafy jsou to všechno (pod)průměrní trenéři, pro které to je z finančního pohledu životní nabídka, hráčský materiál nehraje roli

Reagovat
Woods

Benitez je este vacsi podpriemer ako Tebou spominane mena

Reagovat
Kucka

cmon, jako můžeš ho nemít rád, ale lepší trenér než třeba Genesio nebo Dona je o parník

Reagovat
smazaný uživatel

Možno ti nie je sympatický, ale tréner to zlý nie je.

Tých úspechov nemá málo...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

No budiž, aj keď napríklad Donadoni viedol dva roky Taliansko, takže až také trénerské no name to nie. Génésio bol 3,5 roka hlavným trénerom Lyonu a to tiež nie je úplne že nič...

Reagovat
Kucka

To sice ano, ale oba bez větších úspěchů, a to měli k dispozici kvalitní materiál.

Reagovat
Seydou Doumbia

Genesio se k pozici dostat za nič...jen díky tomu že Lyon nemá ambice přidávět kvalitní trenéry, tak pozici nabídl trenérovi mládežnického mužstva, který s Lyonem neudělal nic světobodného (na to jaký měl hračský materiál)...vůbec nedokázal ukočírovat hvězdy, ani neměl žádný pořádný systém a jeho taktiky to byla čirá naivita...Rafa je o několik levlů lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, že medzi tými trénermi, čo teraz odišli do Číny Rafa čo sa úspechov a skúseností týka vyčnieva ako mrakodrap v Hornej Maríkovej. Popravde si Génésiovo pôsobenie v Lyone už konkrétne nepamätám, ale keď pozerám jeho profil tak mi to príde, že sa k postu hlavného trénera v hierarchii klubu prepracoval tak sympaticky postupne. Bol skautom klubu, asistentom trénera Béčka, trénerom Béčka, asistentom trénera v Áčku a napokon trénerom Áčka, ale pozadie nepoznám...A tie úspechy tiež ťažko posúdiť. S Lyonom boli vicemajstrami v sezóne 2015/2016, keď PSG prevalcovali zvyšok ligového pelotónu o vyše 30 bodov, potom 2x tretie, raz štvrté miesto... To je si myslím tak akurát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Benitez vyhral čo sa dalo, nemusi už nikomu nič dokazovať, zo zvyškom súhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že si nemyslí, ví že to trénování bude o ničem ale prachy nebudou o ničem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele