Bývalý kouč brazilské reprezentace Tite povede Flamengo

10.10.2023, 09:36
Aktuality
Tite (© AFP)

Novým trenérem Flamenga se stal Tite. Klub z Ria de Janeiro informoval o tom, že s bývalým koučem brazilské reprezentace podepsal smlouvu do konce roku 2024.

Dvaašedesátiletý Tite u národního týmu skončil po loňském mistrovství světa, kde Brazílie vypadla ve čtvrtfinále. Před tím s reprezentací v roce 2019 vyhrál Copu América. Za sebou má také angažmá v Corinthians nebo Palmeiras.

Na lavičce pátého celku brazilské ligy nahradil Jorgeho Sampaoliho. Třiašedesátiletý argentinský trenér skončil v září poté, co s Flamengem nedokázal obhájit triumf v Poháru osvoboditelů ani v národním poháru.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
monkej

Čiči

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele