U kormidla Flamenga skončil trenér Sampaoli, nahradit ho má Tite

29.09.2023, 10:07
Aktuality
Jorge Sampaoli (© AFP)

Ve Flamengu skončil trenér Jorge Sampaoli. Podle médií by třiašedesátiletého argentinského kouče měl nyní nahradit bývalý trenér brazilské reprezentace Tite.

Sampaoli přišel do klubu z Ria de Janeiro v květnu. S Flamengem nedokázal obhájit triumf v Poháru osvoboditelů ani v národním poháru. V brazilské lize týmu patří po 24 kolech sedmé místo se ztrátou 11 bodů na vedoucího rivala Botafogo.

Před příchodem do Flamenga Sampaoli vedl například Santos, Marseille a Sevillu nebo reprezentace Argentiny a Chile, se kterou v roce 2015 získal titul na mistrovství Jižní Ameriky.

Dvaašedesátiletý Tite na lavičce Brazílie, s níž v roce 2019 vyhrál Copu Américu, skončil po šesti letech loni v prosinci po vyřazení ve čtvrtfinále mistrovství světa. Poté opakovaně prohlásil, že letos doma trénovat nebude, protože chce pracovat v zahraničí.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Amon

To je tiež cestovateľ to malé pivo. 24 klubov za 26 rokov podľa Wiki.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele