Bystroň míří do Levski Sofia

20.06.2008, 12:49
Aktuality
Ostravský defenzivní záložník či střední obránce David Bystroň se nejspíš dočká vytouženého zahraničního angažmá a mohl by odejít do Levski Sofia. Informaci agentuře Mediafax v pátek potvrdil předseda představenstva ostravského klubu Tomáš Trucha.

"Nabídku ze Sofie máme na stole asi týden a momentálně probíhají jednání o přestupové částce," sdělil Mediafaxu Trucha. Vedle licitování o částce za přestup dojednává manažerská stáj Pavla Zíky zároveň i podmínky pro samotného fotbalistu.

"Já o ničem konkrétním zatím nevím, vše má v rukou můj agent," pověděl v pátek Mediafaxu David Bystroň. Ovšem jedním dechem dodává: "Zahraničí je můj sen, asi jako každého fotbalisty." Přitom už před čtyřmi roky se o Bystroně vážně zajímaly ruské kluby, což by byla nejspíš atraktivnější a lukrativnější destinace než Bulharsko. "Ale hráč by měl být vděčný za každou nabídku," připustil přecie jen nakonec možnost přestupu do Levski Sofia.

David Bystroň do nejvyšší soutěže naskočil v sezóně 2001/02 a od té doby vynechal jen 27 ligových zápasů. Celkem odehrál 183 utkání a v nich vstřelil osm branek. Polovinu z nich docílil v uplynulém ročníku.

Autor: MEDIAFAX

Komentáře (2)

Přidat komentář
sansiro

Když už nás přeplácí Bulhaři...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu čemu se divíš, Bulhaři jsou na tom finančně mnohem líp než naše kluby.. Musíš si uvědomit,že my jsme ekonomicky jedna z nejslabších lig,my můžeme vykupovat maximálně Slovensko a Makedonii,,,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele