Bylo by pěkné zůstat v klubu deset let, říká Hyypia

26.02.2008, 11:34
Aktuality
S Martinem Škrtelem přišlo do obrany Liverpoolu mládí, pro příští sezonu by v ní poté mohla zůstat i zkušenost. Finský zadák Sami Hyypia hájí barvy Reds již dlouho a byl by rád, pokud by se na tom nic nezměnilo ani v příštím ligovém ročníku...

"Mou prioritou bude zůstat v Liverpoolu, ale to nebude záležet pouze na mně. Ještě jsem nedostal žádné nabídky, koncentruji se pouze na zápasy. Hru si užívám, kvůli zraněním ostatních jsem letos odehrál více zápasů, než jsem původně očekával. Bylo by pěkné zůstat v klubu deset let, ale důležité jsou nyní moje výkony," ví moc dobře 34letý fotbalista.

Stoperskou dvojici Liverpoolu měli před sezonou vytvořil Jamie Carragher a Daniel Agger, ani jednomu z nich se ale nevyhnula zranění. Carragher měl zlomené žebro, dánský stoper zase dlouhodobě laboruje se zlomenou zánártní kůstkou. I proto se Rafael Benitez rozhodl v zimě posílit kádr a ze Zenitu Petrohrad přivedl Martina Škrtela.

"Máme čtyři střední obránce, každý bojuje o své místo a rozhodovat budou výkony. Pokud budu hrát dobře, bude pro manažera velice složité na těchto věcech něco změnit," prohlásil dále Hyypia.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

stejne si myslim ze az se ti dva uzdravi tak skrtel bude zahrivat lavicku,to mel radsi zustat v zenitu

Reagovat
smazaný uživatel

nic take nebude takze zabudaj

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem nikoho urazat,ale nepis kraviny prosim ta .Skrtel je uz teraz najlepsi stoper LFC ,vidno,ze ho malo poznas .Skrtel Agger bude a napravo mozno Carragher . alebo sa budu tito traja striedat,ale kym je tam Benitez pochybujem ,ze Mato bude na lavicke.nato je moc tvrdy a nekompromisny hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné by to bylo, málo komu se to podaří. V Liverpoolu však svého času byli lepší hráči jako třebe Luis Garcia a už tam dávno nejsou. Priority klubů jsou někdy dost zvláštní, ale to pochopitzelně není nic proto Samimu.

Reagovat
smazaný uživatel

joo hyypia dobrej hráč ale už hodně starej no...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze by mohl zustat i pro pristi sezonu sice je stary ale to se rikalo uz letos a podle me je celou sezonu nejlepsi stoper protoze Carra letos nic moc nepredvedl

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze benitez bude mit tezkou praci, Carragher je spolehlivej, oblibenec fanousku a velkej bojovnik, navic je schopnej hrat i na kraji obrany, Agger-mel dobrou formu ale bojim se o nej kvuli tomu zraneni, od zari nehral a nevim jestli se mu povede vratit se do formy, ale doufam v to, Skrtel-videli ste zapasy liverpoolu kdyz hral?? nepocitam zapas s havant & waterloovile tam chyboval, ale treba u plichty s chelsea byl nasim nejlepsim hracem a taky ho i fanousci zvolili muzem zapasu, doufam ze se mu bude dal darit, a Hyypia?? je starej, udela par hloupejch kiksu, ale ma vybornej prehled o hre a vi kam se postavit, myslim ze by moh v liverpoolu este tak rok dva zustat, i kdyz podle myho nazoru by byla nase obrana nejlepsi tak jak hrala proti Sunderlandu-az na to ze bych prave hyypiu vymenil za aggera(Carragher-Agger-Skrtel-Aurelio)

Reagovat
smazaný uživatel

Finnan-Carragher-Agger-Riise. To je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

no to je v pohode,presne tak si predstavujem obranu ,Carragher hral napravo super,ale ten aurelio sa mi nepozdava prilis. Finnan by mohol byt nalavo mozno ? toe jedno aj tak vacsie problemy mame v zalohe a okrem Torresa nikto nestriela goly

Reagovat
smazaný uživatel

havant & waterloovile -nebola to jeho chyba ,chybu spravil Finnan a on to chcel len zachranit

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa-Carragher-Skrtel-Riise,na pravo by som najradsej videl Finnena ale Rafa tam do Arbelou

Reagovat
smazaný uživatel

da

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě jasně Finnan Carragher Agger Riise i když na levo bych raději viděl S.Warnocka podle mě ten pravý pro PL ale španěl prodejem ukázal že v PL stále ještě tápe.Pro LM je však ten pravý my však potřebujem trenéra pro obě soutěže

Reagovat
smazaný uživatel

Warnock hra v Blackburne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já to tam píšu

Reagovat
smazaný uživatel

Sami Hyypia je velmi dobrý obránce...bylo by dobré kdyby se v liverpool zabydlel na dalších 5 let dopředu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele