Byli jsme lepší, pochvaloval si po výhře nad Brnem Weber

25.09.2017, 14:56
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"ucítil jsem kontakt, ten tam určitě byl"

Reagovat
Liquid

to vás nesmí ukolébat, všichni jsou lepší než Brno a Melichárek snad stop aspoň na 5 zápasů, takto se nechová kapitán, měli by mu vzít pásku kašparoj

Reagovat
M0rb1D4S

Od Melichárkovi červené karty jsme se nechali úplně zbytečně zatlačit. Přestali skoro chodit dopředu a chtěli ubránit výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Csaplár ohledně Pázlera: "jeho statistiky znám, že dává góly znám, že je nebezpečný znám...my se nemůžeme soustředit jen na něj"... on prostě všechno ví a všechno zná a jsem zvědavý, zda se proti Příbrami prosadí

Reagovat
smazaný uživatel

lepší je špatné slovo.Spíš o trošku míň horší

Reagovat
Figi

Rozhodci teda to utkani moc nezvladal. To co predvadeli hraci Brna se jako fotbal nazvat nedalo. Za ty tvrde fauly a hlavne lokty meli jit ven minimalne jeste sasek Skoda a jeste jeden hrac. A jeste budou brecet pry nad vymyslenou penaltou tragedi.

Reagovat
Greny

A co cervena pro Hoska no?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele