Byli jsme horší a zasloužili si prohrát, uznal Nagelsmann po Leverkusenu

20.03.2023, 11:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
hematop

Pokud neudělá titul, tak adive derci. Ukázal, že je ve svém věku kvalitní trenér, ale herní projev Bayernu pod ním se mi zda poněkud neklidný.

Reagovat
esmuellert

Vzhledem k obměně kádru se to dalo čekat.

Reagovat
kiciN

Adivederci!

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Zark

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
hematop

Trtííííím prtííím láááááchym

Reagovat
hematop

arrivederci!!!!!

Reagovat
Rich

Nevěř tomu, celé vedení Bayernu stojí za Nagelsmannem... Titul v lize je povinný, stejně tak prestižní je pohár... Ale faktem je, že oni ho nevyhodí... A nutno říct, že není v současné době žádný německý trenér, který by byl schopen něco s tím udělat... Klíčová věc, pozice 9, klasický útočník, nehraje Choupo a hra Bayernu závisí na tom, zdali dokážou dát první gól... Nedají gól do půl hodiny a začnou být nervózní... No a pak je tady další věc, Sané, ten hraje poslední zápasy totálně hrozně a s nezájmem... Mané nemá formu a pohybuje se na hříšti jako duch...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Fendi

Co je proboha adive derci?

Reagovat
hematop

Jeden takový Ital, co dělá tady u nás na Darkově

Reagovat
Dron

Reagovat
ACSeRw!n

a v LM taky konec

Reagovat
esmuellert

Reagovat
Seydou Doumbia

City to hrubou silou ten postup udělat můžou, ale pořád Bayern je zodpovědný, trpělivý, disciplinovaný tým a to by mělo rozhodnout na úkor soupeře.

Reagovat
VersaceChain

Bez utocnika se hraje tezko

Reagovat
bayern987

To trojité střídání o poločase jsem vůbec nepochopil.

Reagovat
Rich

Já jsem nepochopil, proč vystřídal Mullera, ano nebyl vidět, ale Sané, který několikrát ztratil míč, tak hrál dokonce... Fakt logický střídání, Muller, který umí vymyslet něco vs. Sané, který hraje bez zájmu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele