Byla neskutečná zábava dostat se až do finále, vychutnávám si to, řekl Messi

14.12.2022, 10:58
Aktuality
Lionel Messi (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
TheTopFootbaler

Doufám že vyhrajou, ať má Messi splněno a může být Argentina zase dál za padouchy fotbalu

Reagovat
Fairplay

Aby to taky nebyla zábava proti těm soupeřům, lehčí cestu do finále asi MS nepamatuje Pravdou zůstává, že Messi je na MS neskutečnej a na to, jak poslední roky umí odchodit zápasy, tak tady se vybičoval k životním výkonům a bylo by hezký pro něj skončit takhle na vrcholu, ne po porážce 8-2 nebo jako padouch bez výkonnosti po vzoru Ronalda

Reagovat
bluefan

Reagovat
AlmazStruhar1231

To s tou nejlehčí cestou bych teda neřekl. Nevím, v čem je třeba Francouzská cesta (Polsko, Anglie, Maroko) o tolik těžší, než Argentinská (Austrálie, Nizozemsko, Chorvatsko). Ono to k tomu podle herního projevu v daných zápasech svádí, ale je potřeba si uvědomit, že Austrálie postoupila na úkor velmi silného Dánska, Holanďáci skoro 20 zápasů pod VG neprohráli a Chorvati jsou poslední finalisté, dostali se do finální čtyřky NL (stejně jako Nizozemci) a postoupili ze skupiny na úkor Belgie, která vloni na ME vyřadila Portugalce, a přes Brazílii, která by jinak podle mě MS dost možná vyhrála.

Reagovat
bluefan

zrovna minule MS mali chorvati cestu cez Dánsko, Rusko a Anglicko...

Reagovat
smazaný uživatel

Toto fakt řekl? "Byla neskutečná zábava dostat se až do finále"

Podle mě jen debilní překlad.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele