Byl to záměr, řekl Panák o vítězné trefě z těžkého úhlu

26.11.2016, 18:25
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nelži.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tomasinho

Jaký rozdíl, když je na hřišti fotbalista a ne posraný dřevák Jurčo, který už asi 10 zápasů neudělal snad jedinou věc dobře. Panák vyhraje hlavu, na tu výšku se i dobře pohybuje a presuje. Ale každopádně ten gól docela chyba golmana. Třetí gól Puchela ale lahůdka.

Reagovat
icka

Puchel neni spatnej, dynamickej a dobrej 1na 1. Skoda, ze nehraje vice, ale prej to ma co delat s jeho zivotospravou.

Reagovat
Figi

Golman to hodne podcenil. Celou dobu si to Panak vedl a dival se, ze to bude nahravat pod sebe a brankar mu na to skocil a asi se hodne divil, ze mu to nakonec uklidil do brany. Panak to udelal hodne sikovne a pro golmana necekane.

Reagovat
Figi

Panak uz hral vyborne ve druhe lize. Pri behu vypada zvlastne, ale ma vyborny vyskok a hru hlavou. Hrace jako je on a Puchel si musime udrzet co nejdele. Oba jsou vyborni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele