BUTT ZKUSÍ ŠTĚSTÍ V BENFICE

17.07.2007, 10:52
Aktuality
Hans-Jörg Butt po dlouhých letech opouští Bayer Leverkusen a zkusí štěstí v Portugalsku. Již 33letý německý brankář se podle vlastních slov dohodl na smlouvě s Benfikou Lisabon a k podpisu kontraktu by mělo dojít v nejbližších dnech...

"Zahraji si tam evropské poháry a budu mít šanci šanci něco vyhrát. Benfika je velkým klubem a mohu tam toho dosáhnout hodně," prozradil Butt v rozhovoru pro deník Bild, podle jehož informací se obě strany dohodly na dvouleté spolupráci.

Butt bude mít za úkol nahradit Moretta, který se na konci minulého týdne dohodl s AEK Atény.

33letý Butt, který je vedle svého brankářského umění známý i tím, že se nebojí postavit se k pokutovému kopu, byl v Leverkusenu dlouhá léta jasnou jedničkou. To se změnilo letos v zimě, kdy v duelu proti Eintrachtu Frankfurt inkasoval červenou kartu. Šanci dostal mladíček Rene Adler a uvedl se skvěle. V prvním utkání vyhrál Bayer 1:0 na horké půdě Schalke, následovalo domácí vétězství 3:1 nad Stuttgartem a dva duely (Hamburk a Gladbach) bez inkasovaného gólu. Adler se stal miláčkem celé Bay Areny a už v tu chvíli bylo téměř jisté, že Butt v létě raději odejde jinam.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Fabregas

Pamatuju si to finale LM Real-Leverkusen a tam chytal suprove.....akorat ten gol Zidaneho se nedal chytit ten ho tam napalil.....a Raul na neho sel sam po krasnym autu Roberta ae jinak chytal suprove

Reagovat
smazaný uživatel

Můj oblíbenec.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme rádi, že to víme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Parker

Nikdo nemládne, ale penalty umí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele