Budoucnost nezávisí na mně, říká útočník Silva

14.02.2020, 17:56
Aktuality
Výhradně na výkony v dresu Eintrachtu Frankfurt se koncentruje André Silva. Portugalský útočník v německém celku hostuje z AC Milán a platit to bude rovněž v příštím ligovém ročníku. Další budoucnost pak neplánuje, uvědomuje si, že rozhodovat o ní budou jiní...

Frankfurt si Silvovy služby začátkem září zajistil do června 2021 a fotbalista zatím nastoupil k osmnácti soutěžním zápasům, v nichž dal pět branek.

"Chci růst jako hráč i jako člověk. Soustředím se jenom na současnost a snažím se vytěžit maximum z příležitostí, které dostanu. Vůči AC Milán stále chovám velký obdiv, ale co se týče budoucnosti, ta nezávisí na mně," prohlásil Silva.

24letý Silva dříve střílel góly za FC Porto a odměnou mu byl přestup do AC Milán, kde se nedokázal prosadit do základní sestavy a u loni byl zapůjčen do Sevilly. Za Rossoneri dal jenom dvě ligové branky.

"Byla to krátká zkušenost bez jakékoli kontinuity. Samozřejmě že kdybych nastupoval pravidelněji, měl bych i větší sebevědomí. Ta zkušenost mi pomohla vyrůst," vrací se k době strávené na severu Itálie.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Trochu sa čudujem tomu, že AC Miláno tohto talentovaného forwarda stále posiela na hosťovania a radšej dávajú priestor takému nič ako je Rafael Leao. Silva poriadnu šancu v AC prakticky nedostal. V tej sezóne 2017/2018 keď tam pôsobil naskakoval do zápasov väčšinou iba na pár minút z lavičky.

Reagovat
LesyJePan

Koľko krát si videl Leaa? Podľa mňa vyborny talent. Pozdava sa mi viac.

Reagovat
Raylan

Rozhodně má větší potenciál než Silva

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Agent z Melmacu

jedna z prvých vecí keď som si pustil FIFU 20 a začal hrať za Eintracht bolo, že som vydrbal tohto tragéda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ho klidně bral ,možná by se zvedl

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale on tebe by nejspíš odmítl.

Reagovat
smazaný uživatel

to mě nenapadlo , asi holt je jiná kategorie no

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele