BUDEME FANDIT REPREZENTACI?

28.05.2006, 23:22
Aktuality
Někomu tato otázka připadne hloupá, nepochopitelná. Jinému zase správně načasovaná, aktuální. MS 2006 začíná za pár dnů. Poprvé v historii za účasti samostatné české reprezentace. Všichni očekávají úspěch. Ale komu přinese nejvíce užitku?

V posledních letech jsme se naučili mluvit o české kopané a reprezentačním týmu České republiky jako o dvou zcela rozdílných pojmech. Je to ale nesmyslné. Jak Áčko, tak ostatní kategorie, právě tak smutně proslulá Gambrinus liga, ale také nižší soutěže, jsou řízeny jedním vše zastřešujícím orgánem - Českomoravský fotbalový svaz je jeho jméno.

Volby na pokračování do tohoto spolku snad ani nelze nazvat tímto jménem. Do čela svazu a tedy kopané ČESKA, včetně reprezentačního týmu, byl po řadě zákulisních jednání vmanipulován a dostrkán jakýsi pan Mokrý. Bafuňář třetí kategorie, bez vlastního názoru, bez schopnosti logického uvažování, daru jasného a srozumitelného vyjadřování. Typická nastrčená loutka. Že on není tím mistrem loutkářským, jakým byl tvůrce nejznámějších dřevěných postaviček našeho dětství pan Skupa, ale naopak Spejblem, Hurvínkem a Máničkou v jedné osobě, je snad každému soudnému člověku jasné.

Jsou zde jiní vládci tohoto milionového byznysu. Pan ing. Vlastimil Košťál, jednající bez skrupulí, pohrdající vším a každým, má rád snad jen sám sebe a svá bankovní konta. Ruku v ruce s ním všichni ti, kteří ve výkonném výboru jen tupě přikyvují a bez přemýšlení zdvihají ruku při hlasování o geniálních nápadech a rozhodnutích pana prvního místopředsedy, tedy toho za Čechy.

Komise "všem a všemu vládnoucí" je pak ta rozhodčích. Co jméno to perla! Pan doktor práv Vašík Krondl, jeho zástupce Pepa Krula, který je hned také sekretářem, snad aby měl dva platy a jediné klíče od trezoru, Románek Berbrů... Pan doktor, taky práv, Karolyi uděluje tresty, ale většinou těm, kteří si to nechají líbit, na které si troufne. Je také v radě legislativní, to aby to měl pojištěné ze všech stran. Odvolací, arbitrážní, smírčí, revizní... kolik komisí, tolik otazníků.

Ano, to jsou oni, kteří mají na svědomí fotbal v naší zemi. Jaká je jeho kvalita? Asi stejná jako je práce svazu. Bídná. Psát znovu o všech aférách s podplácením rozhodčích, ovlivňování výsledků, tajných dohodách mezi delegáty, sudími, funkcionáři, novináři a snad i uklízečkou co má na starost šatnu hostujícího celku již není v módě.

Jen na okraj - je opravdu zarážející, jak rychle utichla jakákoliv debata o závěru prvoligové soutěže, jak rychle bylo toto téma spláchnuto ze stolu. A tím nemám na mysli jen zápasy Liberec - Mladá Boleslav a Sparta - Plzeň, hlavní herce těchto duelů oba pány rozhodčí, trapně poskakujícího klauna pana Franziho, radující se, po prohře vlastního týmu, pány Blažka a Řepku. Mám na mysli "Závěr"! A myslím si, že ten začal ještě před prvním jarním, zimně neregulérním, kolem.

Nominace pana Karla Brücknera je známa již dva týdny. Je v ní jedenadvacet krajánků, kteří ale, pochopitelně, vzešli z podhoubí domácích, tedy českých, lesů, luhů a hájů. Jsou v ní jen dvě jména, jejichž nositelé se pohybují na málokdy zelených trávnících Čech a Moravy. Jaromír Blažek ze Sparty, prvoligové, a Karel Poborský, již ne ze Sparty, ale z Českých Budějovic, druholigových. Zda oprávněně není tématem tohoto fejetonu. Snad nebyli povoláni jen proto, aby tam byl někdo "vodsud"!

Budeme tedy tomuto týmu fandit? Ale ano, samozřejmě. Jsme Češi, Moravané, Slezané, z Plzně, jako z Hané, od Budějic, Ostravaci, votroci, perníkaři, sešívaní nebo rudí až za ušima. Reprezentace nás všechny, již podle jména, bude reprezentovat. Bohužel nejen nás, ale také ony výše jmenované a nejmenované pány. Její úspěch bude také naším úspěchem , právě tak jako jejich a patřičně ho využijí a zpeněží. Případný neúspěch? Zklamání pro nás! A pro ně? Zdá se mi, že je až tolik bolet nebude, nedotkne se jejich namyšlenosti a nadutosti, nesesadí je z trůnu, neodstoupí ze svých funkcí. Neuznají svou zodpovědnost. Je to smutné konstatování, ale nic se nestane.

A tak tedy, pro naši radost, pro to "červenobílomodré srdce", fanděme těm našim. Radujme se z každého gólu, vítězství, postupu. Zamáčkněme slzičku smutku po případném neúspěchu. Nenechme se otrávit tím, že na vlně úspěchu se, bez zásluh, poveze také vedení ČMFS. Bohužel stejná vlna zklamání je nestáhne do hlubin zapomnění. Umí v tom plavat. Vždyť jsou to oni, smutně proslulí "kapříci"!

Autor: Vilém Hodr

Komentáře (113)

Přidat komentář
HOST*merengues

1. ČR

2. Španělsko

3. Brazílie

Reagovat
HOST*jampadampa

Budu fandit:

1. ČR

2. Austrálie

3. Anglie

4. Brazílie

Vždycky fandím alespoň jednomu tzv. "outsiderovi"

Reagovat
HOST*repan

a to je kdo?

Reagovat
Marv

Brazilie

Reagovat
HOST*1860

hodne sem premejslel, ale fandit budu, mz ceskz srdce bz mi to nedovolilo...

Reagovat
HOST*

Já fandim: 1. Protože sem čech tak ČR

2. Nejhezčí fotbal hraje Brazílie

3.To nevim, takže asi Francie

Reagovat
HOST*

máš tam tři

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem to tu někde psal. Je mi líto, ale prostě mi to rozum nedovolí a nebudu našim fandit. Úspěch by upevnil pozice těhle zmetků a to je to poslední, co českej fotbal potřebuje. A jestli bude jedno zesraný ( nějak to nejde napsat slušně ) MS prvním krokem, tak ať, protože pokud to tady půjde čím dál tím více ruku v ruce s korupcí, tak by to mohlo bejt na dlouho poslední MS, na který se kouknem. Pouze čisté, stabilní a spravedlivé prostředí dokáže dlouhodobě produkovat kvalitní fotbalisty.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HOST*

Tak já nevím. Fotbal je součástí této země a vůbec celé společnosti. A ta je tak zkorumpovaná, že ani volby, natož pak nějaké Mistrovství světa na tom něco změní. Za bývalého režimu to nebylo nijak svaté, ale to co se děje teď, tedy ve fotbale, to je opravdu hnus! A "mokrý šedivý košťata" neodstoupí ani kdyby Česko vypadlo po výsledcích 0:2, 0:3 a 0:4! Je to v p*del*!

Reagovat
HOST*

Ceskej fotbal je prohnilej, ale to neni duvod proc bychom nemeli fandit Cechum prave proto musime fandit nasim na MS a muzem bejt jenom radi ze tam jsme a me osobne to hodne hreje na srdci... !!! Ale je pravda ze oddelit reprezentaci od CMFS by bylo krasne....

Reagovat
smazaný uživatel

Já nefandím svazu,i když vím jak to myslíš,ale hráčům reprezentace,kteří si postup vybojovali,takže nevidím důvod proč nefandit.

Reagovat
HOST*jampadampa

Přesně tak. Poslední fotbal který má přívlastek český a není nějak zaprasený korupcí je ten reprezentační...

Reagovat
Shevchenko

V zimě bylo okno na pravé straně webu o přestupech, bude i teď ??

Reagovat
PJ

Bude, možná ještě dneska, nebo zítra...

Reagovat
HOST*alegre

...nebo "maňana".... neboj, bude, je toho teď asi dost!

Reagovat
PJ

Reagovat
Shevchenko

KŮL

Reagovat
HOST*

FORZA REPUBBLICA CECA !!! FORZA ITALIA !!!

Reagovat
Shevchenko

Jsem ČECH a BUDU fandit ČR!

Reagovat
HOST*

SQUADRA AZZURRA PER SEMPRE !!!

Reagovat
HOST*alegre-autor

Pánové "Italové, Španělé, Angláni" a další "cizomilové"! Narodili jsme se v této zemi, myslím si, že všichni v té, která se kdysi jmenovala Československo, dnes Česká republika. Proto si myslím, že můžeme být obdivovatelé té které fotbalové hvězdy, té které země nebo ligy, ale jednou provždy jsme "vodsud" a tak buď fandíme Česku, nebo jsme zaprodanci. Nebo chcete skončit jako kubánští emigranti v Miami, kteří nejenže nenávidí režim Fidela Castra, pochopitelně, ale dokonce Kubu jako takovou!? Pohrdají jimi všichni a mají pro ně přezdívku "gusanos" - červi! Žiji více než 14 roků v Hondurasu, mám tuto zemi a lid v ní moc rád, ale nikdy jsem se necítil tolik Čechem, Pražákem a ještě k tomu ze Žižkova, jako dnes. Kamarádi, novináři, zaměstnanci, taxíkaři, pokladní v bance, všichni kdo mne znají, dnes a denně opakují: "Nedvěd, Koller, Rosiky, Seč (Čech), máte perfektní tým, ale na Brazilii nemáte!" A já jim chci tolik moc dokázat, že MY, z ČESKA, tu jejich Brazilii rozsekáme na cucky! A proto budu fandit ČESKU!

Reagovat
Kily

neboj, už brzo se dočkáš, v osmifinále pošleme Brazilce domů a ty si je tam budeš moct všechny vychutnat

Reagovat
alegre

To by Brazilie musela skončit druhá! A ona vypadne již ve skupině, chudinka! Chachacha! Musím se probudit, co?

Reagovat
Kily

pokud se nepletu, tak Chorvati dokázali nedávno v přáteláku Brazílii porazit, třeba se jim to povede i podruhý, nebo se i na mezinárodní scéně projeví italská touha po manipulaci zápasů a druzí ve skupině skončíme my

Reagovat
HOST*

Nezustaneme jim nic dluzni! Mame nase zkusenosti, nasi kapri sezerou italske ryby, ceska jablka jsou chutnejsi nez italske olivy, Sedivy je lepsi nez duchodce Collina. A Paroubek nez Berlusconni! Vyhrajeme i na poli podvodu!

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvati porazili Argentunce, ne Brazilce...

Reagovat
PJ

Ámen.

Reagovat
HOST*

Suazo (Cagliari), Alvarez (AS Řím) - to jsou chlapci z Hondurasu

Reagovat
alegre

Ano jsou z Hondurasu, napíšu brzy o nich.

Reagovat
Xavi

1.Španělsko

2.ČR

3.Holansko

Reagovat
HOST*

musíš pořád brečet

Reagovat
Xavi

No vědšina lidí fandí podle toho jaké má tým výsledky. Mě zajmá jen předvedená hra. Jo a zapomněl jsem na Portugalsko.

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

U mě je priorita Španělsko, Brazílie a Argentina. Za nima daleko, daleko je ČR. Nároďáku samozřejmě taky fandim (je to dobrá příležitost ke kalbě), ale oželel bych ho líp, než tu svatou trojici.

Reagovat
HOST*jampadampa

Brazílie je největší favorit MS o tom, žádná debata. Přesto tvrdím, že nejsou tak silní jako na předešlých MS. A teď si dovolím jít s vlastní kuží na trh - Brazílie nevyhraje toto MS!!!!!

Reagovat
HOST*

Právě teď bych považoval kádr Brazílie za nejsilnější tak za posledních 20 let. Hráči jako Ronaldo, Carlos, Cafu, Ronaldinho, Kaka, Adriano, Juninho ti jsou predurčeni k vítězství a je jen na nich jestli se jim to povede a bylo by hodně velké překvapení kdyby nevyhráli. Argentina, Anglie, Česko, Italie, Holansko, Španělsko všechny tyto týmy mohou pomýšlet na vítězství, ale budou k tomu potřebovat hodně štěstí a hlavně když se potkají s Brazilií tak budou doufat, že Brazilští kouzelníci nebudou mít den.

Reagovat
smazaný uživatel

To by ale nebylo nic překvapivého. Je větší pravděpodobnost, že to nevyhrají (což si myslím i já).

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že Brazílie zas až tak v Evropě neválí. Nicméně je tu pár pro faktorů: Adriano, Robinho, Ronaldo se letos moc nepředvedli v klubech, budou se to snažit dohnat na Mundialu. Ronaldinho bude chtít ukázat, že bude i lídr reprezentace (minulý Mundial se mluvilo víc o Ronaldovi a Rivaldovi). Trochu mám strach z obranné hry, ale jak míč přejde do útoku, tak by to mělo být OK. Brazílie bude mít potíže už ve skupině hlavně s Chorvatskem, které může dle mého názoru porazit na světě kohokoli, když se hráči dobře vyspí a nesklouznou k balkánskému temperamentu. Běhaví Japonci budou taky celkem oříšek a Austrálie možná něco jako USA pro nás (v menším).

Reagovat
smazaný uživatel

1.vždycky ČR

2.Itálie

3.To ještě nevím,uvidíme kdo překvapí

Každopádně v každém zápase někomu fandím a ještě přidám konec.

30.Španělsko

31.Brazílie

32.Anglie

Reagovat
HOST*Frankie

USA USA USA USA ja nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Alegre! Mooc pěkný článek. Já budu fandit samozřejmě našim, už proto, že mně udělali radost postupem a že uvidím (jestli budou tam, kde budu nějaké bary s televizí) na MS po dlouhých 16 letech české tváře. Co mi kalí radost, že ti zmrdi ze svazu budou sedět na hlavní tribuně a tvářit se, že na tom mají hlavní zásluhu a přiživí se na případném dalším úspěchu. Haška, který tam chtěl udělat pořádek, staré struktury do svého zabahněného rybníka samozřejmě nepustili... Ale to odbočuji. Čechům budu fandit na prvním místě, ač mojím nejoblíbenějším mužstvem (i víc než Real) co do stylu hry byla vždycky Brazílie. To osmifinále nemusí být pravdou, protože zrovna tak Brazílie může skončit za Chorvaty ve skupině a hrát s Itálií, což bych ji zrovna nepřál. Ty řeči Čechů, proč nebudou fandit vlastní zemi, tak trošku nechápu a už jsem tu svůj postoj někde vysvětloval, ale klidně ho zájemcům vysvětlím ještě jednou (kromě jednoho, tomu až kolem 20.6. ).

Takže můj žebříček

1.ČR

2.Brazílie

3.Portugalsko

4.Španělsko

5.Pobřeží Slonoviny

A tip na finále, které bych si přál, a dle rozpisu je možné:

Brazílie - Nizozemí (pro krásu hry)

nebo

ČR - Nizozemí (pro řadu věcí)

Reagovat
smazaný uživatel

...nepustily...

Reagovat
smazaný uživatel

No s tím Realem jsi mě teda nasral, ten je přece víc než jakýkoliv nároďák

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, přece by ses nezlobil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Namoč si ručník se znakem Realu do studené vody nebo si já smíchy znečistím brazilské slipy

Reagovat
smazaný uživatel

1. Holandsko

2. Argentina

3. Brazilia

4. Spanielsko

5. Portugalsko

.

.

32. Anglicko

Reagovat
Marv

1.ČR

2.Španělsko

3.Brazílie

4.SČH

5.Francie

6.Itálie

7.Portugalsko

8.Mexiko

9.Chorvatsko

10.Írán

11.Paraguay

12.Tunisko

13.Cote d´Ivoire

14.Polsko

15.Argentina

16.Nizozemsko

17.Togo

18.Švýcarsko

19.Saudská Arábie

20.Trinidad a Tobago

21.Ghana

22.Angola

23.Švédsko

24.Ekvádor

25.Ukrajina

26.Korea

26.Německo

27.Austrálie

28.Japonsko

29.Kostarika

30.USA

31.Anglie

32.

Reagovat
HOST*

1. ČR

2. Squadra Azzurra

31.Španělsko

32.Anglie

Reagovat
HOST*Luis

Já budu fandit určitě našim. Myslím si, že reprezentují Českou republiku a ne svaz. Takže vlastně reprezentují nás všechny. Jinak super článek, žel bohu se nic nezmění. Proto jsem rád, že v televizi běží LM, jinak bych si to asi hodil. Těšim se na mistrovství jako malej kluk!!!! doufám, že to bude stát za to!! Kdo neskáče neni .........no však víte!!

Reagovat
HOST*Andy

Jseš borec, stručně jsi to vystih

Reagovat
HOST*Luis

díky, sem rád, že má někdo stejný názor!

Reagovat
HOST*jampadampa

Myslím, že nás má stejný názor více.

Reagovat
HOST*Kapřík

Přesně tak, připojuju se! ČR na Hrad!

Reagovat
HOST*Andy

1) ČR

2) Serbia and Montenegro

3) Ukrajina

4) Portugal

Každopádně nemám rád takové články, because mě vždycky strašně znejistí... A naserou, popřípadě rozesmutní

Jinak GO CZECH GO!!!

Reagovat
HOST*cristi

1.Čr

2.Brazilie

3.Francie

Stejně všechny vytřískáme! Čr - USA 4:1 , Čr - Ghana 3:0, Čr - Itálie 3:1 = všechny vyjebem i s futrama

Reagovat
Marv

S Itálií to bude minimálně naopak

Reagovat
HOST*RafaelMarquéz

Podle mě se může Španělsko dostat hodně daleko. Španělé mají velmi kvalitní a vyvážený tým. Brankáři všichni tři patří ke světové špičce. Kdyby jel Valdés, Palop, Aranzubia tak by to bylo stejný. Prostě Španělsko má kvalitní brankářskou školu... Obrana je nejpodceňovanější, ale podle mě je vysoce kvalitní. Puyol - podle mého nejlepší stoper na světě. Zbytek obrany taky dobrej. Jestli nebude dělat problémy spolupráce Real-Barca, ta kje to v klidu. Co se týče zálohy, není potřeba komentář. Španělsko má naprosto výjimečnou zálohu. Záloha nemá chybu. Útočníky máme taky kvalitní, ale tady už spolupráce moc nefunguje. Kdyby se útok sehrál, bylo by to o něčem jiném. Ale i tak má repre obrovský potenciál. Držim palce

Reagovat
smazaný uživatel

A nebyl by to správný culo, aby neryl do neshod mezi hráči Realu a Barcelony. Vzpomínám si, že na minulém Mundialu nahrával proti Irsku na gól Morientesovi (tehdy hráči Realu) na gól tehdy ještě pravý obránce Barcelony Puyol. Ještě by si mohl zmínit neshody mezi Baskem Xabim, naturalizovaným Sennou a Kataláncem Xavim, aby tvoje konspirativní dušička došla pokoje

Reagovat
smazaný uživatel

...na gól... jenom jednou...

Reagovat
smazaný uživatel

Já fandím týmům, které hrají útočně a je mě v podstatě jedno, odkud jsou..

Reagovat
HOST*

v Espe repre nikdo není, si přečti tu sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Aranzubíu po téhle sezoně určitě ne

Reagovat
smazaný uživatel

1. Brazilie

2. Španělsko

3. Nizozemsko

Reagovat
HOST*Johnny

Sorry,ale nevim co tam dělá Koller,dit je uplně dřevěnej, v útoku to na něj všichni nakopavaj,radši bych tam viděl Svěrkoše než to dřevo.

Reagovat
smazaný uživatel

no myslim že vyhraje pobřeží slonoviny, protože jsem si koupil lustr

Reagovat
HOST*

Ty vole, Koller dal v nároďáku 40 gólů...

Reagovat
HOST*Andy

Vůbec nevíš, vzpamatuj se

Reagovat
Marv

Lustr Ja si zase dneska koupil coca-colu,takze vyhraje USA

Reagovat
HOST*

Jsem Čech, byl jsem Čech a budu Čech, proto vždy za jakýchkoliv situací budu fandit ČR. Nechápu jak někdo kdo se narodil v naší vlasti může uvést na první místo někoho jiného než ČR. Chápu to u slovenských kolegů, já bych taky držel palce 31 jiným týmům než Slovensku.

1. Česká Republika

2. Brazilíe

3. Španělsko nebo Švédsko

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je to samý vlastenec a KSČM s ČSSD nadpoloviční většina...

Reagovat
HOST*

Jen tady ty dvě strany ne....

Reagovat
HOST*

Malou nebo velkou stranu?

Reagovat
Mata

Obe patri na velkou

Reagovat
HOST*Andy

Kyslíku , ty už se taky vzpamatuj nevšiml jsem si, že na MS se dostala republika Catalunya

Reagovat
Marv

Kysliku bez radsi sazet topoly s "Topodebilem",kdyz ses takovej ODesak

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou to vypadá, že se snažíš stát se dvorním baviče Eurofotbalu...zatím tu je akorát ta snaha, humor to postrádá...

Reagovat
smazaný uživatel

A co to s tím má společného? Trošku mimo mísu...

Reagovat
Marv

Kdyz nejses KSCM nebo CSSD tak musis byt ODS

A dvorni bavic se teda rozhodne bejt nesnazim

Reagovat
smazaný uživatel

1. nejsou jen tři strany

2. ano, preferuju ODS...I kdyby byli nevím jací, tak je budu volit už jen proto, aby se nám nevrátili komanči...

Reagovat
Marv

Jasne,ze jsou i jiny strany,ale vetsina lidi vybira nekterou z tech tri.

Reagovat
smazaný uživatel

By ses divil, kolik hlasů maj zelení. A KDU ještě nechybělo v žádné vládě...

Reagovat
smazaný uživatel

1. ČR

2. Španělsko

3. Portugalsko

4. Argentina

5. Nizozemsko

.........................

30. Německo

31. USA

32. Anglie

Reagovat
HOST*kapřík

Navrhuji vysrat se na politiku a řešit fotbal, nebo mi jebne. Stačí že kam přijdeš tě pruděj s volbama, tady to snad řešit nemusíme.A to jsem členem volební komise-zadarmo NE. Kdybyste mi radši řekli, jestli už někdo šáhnul po Tarmo Neemelo z Talinu v Estonsku, nebo jak jsou na tom jednání Arsenalu s Owenem. To docela zaujímá!

Reagovat
Votrok

To byl prosím Dr. Kyslík kdo s tím začal! Ven s ním, "parfiltoplánkem"!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mu je snad jasné, kdoto byl.

Reagovat
HOST*Kuchta

Dobrý článek,ale reprezentaci se nedá nefandit.Ale jestli to takhle půjde dál,tak už za pát let nebude komu fandit...

Reagovat
smazaný uživatel

1. - 2. Španělsko a ČR (že si po našem případném úspěchu namastěj někteří kapsy považuju za silný protiargument) vzájemnej zápas si ale u obrazovky představit nedovedu !

3. Argentina

4. Ekvádor

5. Paraguay

Reagovat
Marv

Ekvádor A co SČH???

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jako je?

Reagovat
Marv

Nemam rad Ekvador,tak se nediv

Reagovat
smazaný uživatel

a co ti udělali?

Reagovat
Marv

Nic proste jim nefandim...Jako treba ty nefandis Realu

Reagovat
smazaný uživatel

maj divnej název viď ? Já Realu kolikrát fandím

Reagovat
Marv

No to docela jo...

Reagovat
Marv

Sice jim nefandim,ale verim,ze ze skupiny posoupi

Reagovat
HOST*alegre

3x větší než Česko, platí se tam dolarama, tedy americkejma, má víc než 13 milionu obyvatel, hlavní město Quito je menší než Guayaquil, ten ma 2,2 milionu, Quito 1,6. Pěstuje se tam cukr, cacao, banány, mají naftu a 2 237 kilometrů pobřeží, 61 ostrovů a ostrůvků, Galapágy a Colón, horko u moře a zima na horách, ráj na zemi!

Reagovat
Marv

Reagovat
HOST*alegre

Ecuador znamená rovník!

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc za ně hraje Iván Kaviedes

Reagovat
smazaný uživatel

Platí se tam dolarama?

Reagovat
HOST*alegre

Ano, jako v Guatemale, Salvadoru, Panamě.......

Reagovat
antimadrista

Já fandím reprezentaci ( španělský )

Reagovat
smazaný uživatel

A Holandsku, Mexiku, Brazílii, Argentině a Kamerunu, který tam ani není, žejo? Už máš to občanství (katalánský)?

Reagovat
HOST*

antimadrista nebo antichequista! je to blázen!

Reagovat
antimadrista

Příští týden

Reagovat
HOST*

tak to budeš zase v prdeli, jako vždy

Reagovat
HOST*azulgrana

a věřím tomu, že horší to být už nemůže- a tak čekám, že za takových 10 let-po velkém třesku-budeme zase hrdí na náš český fotbal!

Reagovat
HOST*cristi

Proč odpisovat Kollera, vždyť je to náš nejlepší střelec. I když se mu plete balon pod nohama. Koho byste za Kollera dali do sestavy vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Kollera môžete hrať gorotky... Leda že by Nedvěd hral aj zaňho. Ak je v tíme Nedvěd a nie je Koller, ešte to ide. Ale ak by nebol ani jeden - finito.

Reagovat
exmafie

1. ČR (samozřejmě)

2. Anglie a Francie

3. Espaňa

A taky Japoncům, to jsou mí černí koně...

A taky Vás všecky zdravím na EUROFOTBALE, hlavně yardu a merenguse a zbytek fanošků Realu... Připojuji též opožděnou gratulaci barceeloňákům k triumfu v LM....

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, taky zdravíme, od další sezóny snad už budou gratulovat nám... Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

A to říká někdo, kdo nidky nepogratuloval...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele