BUDE SE ELMANDER STĚHOVAT?

16.04.2007, 21:52
Aktuality
Střelec francouzského Toulouse Johan Elmander v jednom rozhorů přiznal, že by si rád v budoucnu zahrál v Anglii nebo ve Španělsku. Ligue 1 mu totiž začíná být malá. Představitelé jeho mateřského klubu sice tvrdí, že Elmander zůstane, ale v médiích se spekuluje o jeho letním přestupu.

Toulouse si v posledním kole výrazně pomohlo výhrou 2:0 nad Auxerre. Vyhouplo se tím na druhou příčku v Ligue 1 a již si brousí zuby na Ligu mistrů. O Elmanderově odchodu se spekuluje již dlouhé měsíce. Prý by měl odejít po této sezóně. S jeho jménem již bylo spojováno mnoho klubů. Jeho zaměstnavatel tvrdí sice úplný opak, ale o Elmandera se nezajímají jen nějaké průměrné kluby. Skauta do Francie poslal kvůli střelci Toulouse i takové kalibry, jakými jsou katálánský velkoklub FC Barcelona nebo italský AS Řím. Dalšími na seznamu údajných žhavých zájemců jsou Manchester United, Tottenham, Paris Saint Germain a Lyon.

Elmander chce být loajální a tak tvrdí, že se v této části sezóny nesoustředí na nic jiného, než na finiš francouzské nejvyšší soutěže. Zároveň však přiznává, že by se v budoucnu v žádném případě nebránil angažmá v některém z předních evropských klubů. Speciálně se mu prý líbí Premier League.

"Teď před sebou máme ještě šest zápasů a potom budu mít volno. To je vše co vám mohu říct," snaží se mlžit Elmander. "Mám v Toulouse smlouvu do roku 2010 a je vlastně na klubu, co se mnou zamýšlejí. Vím, že se o mě některé kluby zajímají, ale zatím tomu nepřikládám žádnou váhu. Nikdy jsem neskrýval chuť zahrát si v Anglii nebo Španělsku. Ty dvě soutěže jsou nejlepší na světě," myslí si Švéd.

Zároveň upřímně říká, že je překvapen aktuálním postavením svého klubu v tabulce. Nyní mu prý ale chce pomoci kvalifikovat se do milionářské Ligy mistrů. "Na začátku sezóny jsem si nemyslel, že se můžeme dostat až na druhé místo. Champions League je prostě vrchol fotbalového snažení na klubové úrovni. Máme dobrou příležitost si takový sen splnit."

Autor: Ondřej Štícha / skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*Matej

Akoze dobre kolko chce ManU kupit tych utocnokov???

Reagovat
Radin

Když mu je Ligue 1 malá,tak si může zkusit Gambrinus Ligu a jít do Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jeho posledný slalom v lige, to bolo geniálne, fakt dobrý borec tento Elmander

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele