Bude nutné posílit, tvrdí Mancini

19.12.2007, 11:09
Aktuality
Inter sice s náskokem vede v italské lize a také v Champions League se mu daří, přesto není všechno růžové. Tým trenéra Roberta Manciniho totiž trápí rozsáhlá marodka, která nejspíš přinutí vedení přivést v zimě posily.

Největší problémy má Mancini v záložní řadě. Patrick Vieira by se měl vrátit po Vánocích, daleko hůře to vypadá s Luisem Figem a Olivierem Dacourtem, jejichž návrat je zatím v nedohlednu.

Dalším marodem je Dejan Stankovič, kterému hrozí operace chodidla. "Pokud půjde Dejan na operaci, ztratíme ho na tři měsíce," obává se Mancini. "Všechno záleží na něm. Pokud nebude v pořádku, budeme potřebovat víc, než jednu posilu."

Stankovičovy problémy jsou dlouhodobého rázu, proto je operace pravděpodobná. V Itálii se tak čile spekuluje, po kom Inter v zimě sáhne. Milánští se prý stále nevzdali Daniele Carvalha (CSKA Moskva), dalšími možnými posilami jsou Enzo Maresca (Sevilla) a dvojice Fabio Simplicio, Mark Bresciano z Palerma.

Autor: Radim Šantrůček / channel4.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

by se mi v Interu hodně líbil.

Reagovat
Kapřík

To máš pravdu. Ale jestli opravdu přijde, tak to bude pro mě dost šokující, protože žiju v domění, že v Interu mají na italy snad alergii(a výjimka Materazzi zatím potvrzuje pravidlo).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak chtělo by to asi hráče kterej neni registrovanej za jinej klub v lize mistrů, a tak bych šách po těch z palerma, nebo Van deer Vaart

Reagovat
M11

ten je nas

Reagovat
Shevchenko

Tohle je před derby naše výhoda.

Reagovat
M11

musite vyhrat !!!

Reagovat
smazaný uživatel

bože hlavně ať tam nejde Quaresma, v interu by ho byla škoda, je to výborný tým, ale nemusím je, radši španělsko nebo anglii, když teda už

Reagovat
BajPet

Bresciano a Simplicio by byli dobre posily , ale chtělo by to cosik defenzivnějšího do zalohy , když je Vieira a Dacourt v tahu , ikdyž Simplicio to umi taky odkopat

Reagovat
smazaný uživatel

Uz bych rovnou koupil Enzo Marescu a Quaresmu

Reagovat
irik

Inter primo nesnasim ale musim uznat ze vali ... ale ac si da bacha takze to derby tipuju tak 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak AC doma hrat neumi, bude to remiza

Reagovat
Slejdy

koho chcou kupovat zas majo asi maly kadr kua uz serou pekne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele