BUDE BANÍK V LÉTĚ PRODÁVAT?

25.03.2004, 16:00
Aktuality
Baník v letošní sezoně doslova září. Po dlouhé době má opět možnost vyhrát ligu. Jenže co se stane po sezoně? Někteří hráči mohou odejít a je po euforii. To se už stalo také Slovanu Liberec, který vyhrál titul a v další sezóně se o něm ani nevědělo. Několik hráčů Baníku má velmi lukrativní nabídky ze zahraničí. Jestli odejdou, bude konec slavného Baníku?

O Marka Heinze se prý zajímá Hertha Berlín. O brankáře Jana Laštůvku francouzský Rennes, kde by měl nahradit Petra Čecha. Zájem je i o Zdeňka Pospěcha, kterého chtěla Sparta i Slavia. Zájem ale jeví hlavně německý Hannover. "Nesmysl, my nikoho prodávat nebudeme," řeklo několikrát celé vedení Baníku, ale jak se tedy uživí?

Jediný, kdo má od vedení Baníku zelenou, je René Bolf, reprezentační obránce. Mohl přestoupit do Borussie Dortmund, ale nejlepší nabídka přišla z anglického Boltonu, kde si už také zahrál jeden přátelský zápas. "Byl to hezký zážitek," popsal tenkrát Bolf situaci. Ale vedení Boltonu chtělo šetřit, a tak z přestupu nebylo nic.

Už se také začíná proslýchat, že když odejdou nejlepší hráči Baníku, bude chtít skončit také trenér František Komňacký! Trenér, který dal týmu bojovného ducha by měl najednou takhle odejít? Ano! "Bez nejlepších hráčů nejsou nejlepší výsledky," jak jednou řekl brazilský útočník Ronaldo.

Baník Ostrava, asi jako každý tým, by se chtěl dostat do vysněné Ligy mistrů, proč? V této soutěži nejde jen o prestiž, ale hlavně také o peníze! A ty by Ostrava, jako každý jiný, určitě chtěla...

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*K0BRA

Ten Kostal je fakt debil. Napise ve svych dennicich ze Banik podvadi a mysli si ze nikomu nedojde co ma v umyslu. Kdyz se jeho fakanum prazskym nedari, tak musi hrat necestne a rikat ze Banik je proto prvni ze podvadi... Banik je tisïckrat lepsi nez Sparta, nemaj tam zadne primadony a frajirky. Doufam ze se Sparta nedostane do zadne evropy a zkrachuje. To uz raci Slavii nez Spartu. To bych jim pral hovadum zasranym a kostalovi zvlast. BANIK PICOOOOO

Reagovat
HOST*Zbyněk

Zajímavý názor. Trocha slušnosti by ovšem neškodila. Nejsem Sparťan, ale Sparta hraje na špici již několik roků. Baníku se daří letos, ale nejsem si tak docela jist, že to dokáže zopakovat alespoň příští sezonu.

Reagovat
HOST*

Ty debile co by banik v lize mistru delal? Dostal by tam od kazdyho na prdel a jeste by spadl z ligy, protoze v 11 lidech by to tezko zvladnul. Navic ma nulovej koeficient, tak dostane do predkola Milan nebo Real a bude v prdeli tak jako tak

Reagovat
HOST*K0BRA

Mozna, ze tam dostane po prdeli, ale dostane prachy a kere kostalovi de. A to jak se snazi dostat dolu Banik je fakt dost nchutny... He a Sparta nedostavala po prdeli. Jediny dobry zapas byl na Laziu a ten remizovali. Doma postoupili po haluzi a predkolo taky nebylo nic slavnyho. Proste Kostal neumi uznat ze je Banik ted lespi nez Sparta a za to co dela bych vyhodil ze souteze Spartu.

Reagovat
PJ

Jasně, za všechno může Košťál. On totiž taky postavil Blšanům stadión, aby proti Baníku hrály doma a vyhrály, že jo? Je ale samozřejmý, že budou fanoušci Baníku všechno shazovat na Spartu. To aby měli alibi, kdyby náhodou jaro podělali a titul nezískali... Sem zvědavej, co byste dělali, kdyby se prokázalo, že je to pravda... (to já doufam že se nestane...)

Reagovat
smazaný uživatel

Baníčku my jsme s tebou,

ale dlouho nabudem...

Až budeš hrát zas hovno,

my už tu nebudem.

zpěv: fanoušci Baníku

hudba: Jarek Nohavica

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo, skvělé.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*adam

Podivejte na Spartu, pravidelně hraje v Lize mistrů ale hráče musí prodavat. Nejde jenom o politiku funkcionářů klubů. O hrače klubu, který předvádi pohledný fotbal ať už doma nebo v zahraniči, je jasně větší zájem. Pokuď ho klub chce udržet, musí mu nabídnout lukrativnější smlouvu.(Připad Liberce nyni i Ostravy). Majitele klubů Ludvik Karl stejně jako i Daniel Vacek jsou podnikatele a chtěji aby jejich kluby vydělavaly.Na tom neni nic zvlaštního, i když se to fanouškům nemusi libít. S tím Košťalem máte pravdu. Jako první na kauzu upozorňuji deníky vydavatelství Vltava-Labe Press, který patří stejnému majiteli jako samotná Sparta. Myslím, že Karla i Vacka fotbal baví, jde jim i o fanoušky.Košťala fotbal žívi...A to je rozdíl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele