Brzy se dostanu do formy, ujišťuje Totti

11.11.2008, 21:50
Aktuality
AS Řím o víkendu narazí na městského rivala Lazio. U prestižního zápasu nechce chybět kapitán Francesco Totti, který se stále dostává z operace kolena. Hvězda Římanů tvrdí, že už je zdravotně v pořádku, a brzy se chce vrátit do ideální formy.

Totti byl s kolenem na operaci v dubnu a v nové sezóně se vrací do plné zátěže. To se mu zatím zcela nepovedlo, italská média dokonce spekulují, že se operace nepovedla a že kapitán AS není v pořádku.

"Slyšel jsem různé řeči o tom, že je moje kariéra v koncích a že se operace nezdařila, jak měla," uvedl Totti pro Corriere dello Sport. "Během mé rehabilitace jsem podstoupil různé fyzické i lékařské testy a všichni mi dali zelenou k mému návratu," ujistil.

32letý střelec letos zasáhl jenom do čtyř ligových zápasů, k problémům s kolenem se přidalo také zranění kotníku. Totti by už ale měl být v pořádku, naposledy proti Boloni odehrál 85 minut utkání a vstřelil jedinou branku svého týmu.

"Moje fyzická kondice zatím není nejlepší, ale už brzy chci ukázat to nejlepší ze svých schopností," dodává Totti. A Řím ho potřebuje. AS je v lize pouhý bod od sestupového pásma a o víkendu ho čeká těžký zápas proti Laziu, které je na tom o mnoho lépe.

Autor: Petr Zajíc / fifa.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nemusíš, Francesco, nemusíš...

Reagovat
smazaný uživatel

inteligentny komentar

Reagovat
daewa

Nestačím se divit, jakou rychlostí roste kvalita příspěvků na tomto webu. Kde jsou ty časy, kdy přínos komentáře hodnotili ostatní? Jak vidno, dnes to dokáže i autor

Reagovat
smazaný uživatel

Pome ! Rím neni tak kde má byť....

Reagovat
smazaný uživatel

*tam

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom nepochybuji Francesco...

a doufám, že už to ukážeš o víkendu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj už se těšim na Francesca v plné parádě .. doufejme, že gól proti Boloňe ho "nastartoval"

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.....Francesco je fakt pan fotbalista a myslim ze proti Laziu ukaze swou paradu....Teda pokad se nenecha wyloucit...Ae budu drzet palce....

Reagovat
Slejdy

doufam ze uz o vikendu...

Reagovat
smazaný uživatel

římské derby . né, že bych se netěšil...

Reagovat
smazaný uživatel

Derby della Capitale bude Tottiho práce

Reagovat
Slejdy

jojo velika motivace na vikend

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele